Bonzo 03.01.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witam, jak w temacie postu. Poczatek budowy lato 2006. Budowa w Halinowie, ok. 150-160 metrow uzytkowej z poddaszem. Projekt indywidualny, w chwili obecnej w fazie tworzenia. Wszystkim oferentom z cenami warszawskimi serdecznie dziekuje. Prosze o odpowiedzi na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 03.01.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 z ciekawości ile to jest cena warszawska ?? bo w Łodzi jest to 5 tyś 5 tys. PLN za taka powierzchnie to przyzwoicie. A Twoj fachowiec w Warszawie nie robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 03.01.2006 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nie wiem ile chca za projekt indywidualny ale jak slysze o tych 100 zl i wiecej od metra i mialbym wylozyc 15 tys. pelenów to mi sie slabo robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 04.01.2006 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 spróbuj uderzyć do jakiego kolwiek projektanta z Łodzi może się okazać to strzałem w 10-tke. Dzieki za rade ale troche nie wiem czy projektant z Lodzi chcialby jezdzic na wizyty na budowe pod Warszawe. Ale zawsze moge zapytac? Moze masz kogos do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts