Wrocek 19.01.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2003 Dom zbudowany z betonu komórkowego /hebel/ na wiosnę planuję wykonanie tynków zewnętrznych. Jakie tynki stosowaliście u siebie? Co sądzicie o tynkach tradycyjnych /kupionych z gotowych mieszanek/ ponieważ do takich się przymierzam. Może ktoś poleci producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 21.01.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Nie wiem do końca co rozumiesz przez tradycyjne - czy mineralne? Jeżeli tak to nie polecam - bardzo szybko się brudzą. Zdecydowanie najlepsze są akrylowe. Ja robiłam elewację latem. Kładłam tynk z systemu sfast - wygląda bardzo ładnie. Ale wybór w akrylowych jest bardzo duży.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.01.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Hebel zaleca tynki swojej produkcji - mineralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts