Rocky 04.01.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Proponuję temat Ubezpieczenia: 1) Ubezpieczenie na życie 2) Ubezpieczenie domu w budowie Obecnie rozglądam sie za takimi ubezpieczeniami, rynek jest ogromny i ciężko przedrzeć się przez te wszystkie oferty. Solidne porównanie różnych ofert, ze szczególnym uwzględnieniem różnych kruczków, bardzo by mi pomogło. Dla mnie istotne byłoby ubezpieczenie na życie oraz na wypadek niezdolnosci do pracy na okres spłacania kredytu (trudno podać dokładny okres), bez żadnych dodatkowych opcji oszczędzania. A od ubezpieczenie domu w budowie (aktualnie w stanie surowym) oczekiwałbym, żeby uwzględniało postęp prac i jednocześnie ubezpieczało od kradzieży drzwi, okien i urządzeń montowanych wewnątrz. I jeszcze jedno, wysokość składki nie jest bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 24.01.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 o ile wynika z mojego doswiadczenia, jest "nieubezpieczalny" od kradzieży. Chyba, ze jest założony alarm. Co do ubezpieczenia na życie, to agent każdego towarzystwa będzie Cię przekonywał, że u nich jest najlepiej. Poprostu trzeba się na coś zdecydować, a wybór jest spory... Ja zaufałam niemieckiej solidności..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts