Gafinka 04.01.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Poszukuję ekipy do budowy domu - planowane rozpoczęcie prac wiosna tego roku.Dom wg projektu http://www.arex.net.pl/03projekty/stylowe/malwina.htm z podpiwniczeniem. Technologia jak w opisie - dachówka nie zakładkowa lecz karpiówka. Miejsce 3 kilometry za Prażmowem w stronę Grójca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 19.04.2006 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Wszystko mi się nieco opóźniło. Ale mam już w ręku pozwolenie na budowę, wiec ponawiam poszukiwania.Projekt ten sam.Poszukuję także sprawdzonego i solidnego kierownika budowy, wykonawcy ogrodzenia oraz przepustów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 20.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Wszystko mi się nieco opóźniło. Ale mam już w ręku pozwolenie na budowę, wiec ponawiam poszukiwania. Projekt ten sam. Poszukuję także sprawdzonego i solidnego kierownika budowy, wykonawcy ogrodzenia oraz przepustów. kontakt do solidnego kierownika budowy i sprawdzonej ekipy górali wysłałem na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek2006 21.04.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 WITAMWYSŁAŁEM NA PRIV. POZDRAWIAM SYLWEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts