Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W jakich kolorach dom?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Agacka - witam w klubie

nie ma jak grafitowy dach (bez połysku!), białe ściany, teakowa stolarka, a dookoła piaskowiec - ścieżki z piaskowca, ogrodzenie z piaskowca, skalniak z piaskowca... I koniecznie białe kominy. Jak wracam z pracy do domu i widzę to moje biało-grafitowo-teakowe cudo wystające zza olbrzymich brzózek - serce rośnie!

Choć gusta ponoć niedyskutowalnymi są.

A możesz umieścić fotkę? dach też wybrałam grafitowy bez połysku, ale z moim ,,lubym" dyskutujemy o kolorach tynku....stolarka miała być w kolorze orzech lub dąb bagienny, ale już się zaczynają pojawiać nowe pomysły.....Oj dopuść tu babo faceta do budowy... :wink:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 3 months później...
Ja mam dach z czarnej dachówki Celtyckiej Braas'a a ściany chyba pomalujemy na blado szary ,prawie biały kolor,okna ,drzwi podbitkę mamy białe .Będzie chłodno ale nowocześnie.Chociaż pierwotnie miało być na delikatnie oliwkowo ale mogłoby być za ciężko.

tylko jeszcze opaski wokół okien i drzwi białe. Ale będzie pieknie!

Ja mam dach z czarnej dachówki Celtyckiej Braas'a a ściany chyba pomalujemy na blado szary ,prawie biały kolor,okna ,drzwi podbitkę mamy białe .Będzie chłodno ale nowocześnie.Chociaż pierwotnie miało być na delikatnie oliwkowo ale mogłoby być za ciężko.

tylko jeszcze opaski wokół okien i drzwi białe. Ale będzie pieknie!

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...