Ciril 12.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kremik+ceglasty dach i takiż cokół, stolarka złoty dąb my tak jak Wy, tylko planujemy cokół z ciętego kamienia polnego płomieniowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 13.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ciril, pieknie będziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Bardzo zastanawiam się nad kolorem mojego domku . Przyznam, że wybranie kolorystyki stanowi dla mnie problem i pomyślałam, że napewno znajdzie się na forum parę osób, które mi pomogą . Dom kryty blachą w kolorze ciemnej czekolady. Rynny i wykończenia są w podobnym odcieniu, jeszcze nie wszystko wykończone przez mrozy (zdjęcia nie zawsze oddają prawdziwe kolory). Pomyślałam, żeby okna zrobić w podobnym odcieniu co dach , ale.... nie wiem na jaki kolor pomalować te belki przy wejściu (może zostawić, na razie są tylko zabezpieczone przed grzybem) no i jaki kolor elewacji? myślałam o ekri (nie wiem jak to się pisze ) ale czy nie za duży kontrast , albo o jaśniusienienieńkim miętowym, nie przepadam za żółtym (za dużo dookoła mnie). Domek ustawiony jest wejściem na południowy-zachód. Poradźcie kochani forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsay 06.02.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Czy ktoś z Was wykończył elewację klinkierem CRH w kolorze sahara piaskowa lub EkoKlinkier jantar jasny? Zastanawiam się nad jedną z tych dwóch i nie wiem na co się zdecydować Jeśli są gdzieś w sieci zdjęcia (niestety mr google nie pomaga bo sahary jest mnóstwo ale tej z Afryki ) to będę mega wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 06.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A nasz będzie biały, opaska z kamienia, fragmenty elewacji ze starej rozbiórkowej cegły + dachówka w kolorze ceglastym (klasyczna, nie angobowana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts