Agnieszka1 10.09.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Jeszcze nie zdecydowalismy - ale napewno pastelowe kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 10.09.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 U mnie również jak w nielicznych przypadkach: Dach: Rautaruuki grafit mat, Kominy i cokół: Burgund ryflowany, Podbitka i rynny: grafit, Okna, drzwi i brama: palisander, Elewacja: bardzo jasno szary lub jasny błękit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 10.09.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 U nas będzie tak: dach, rynny - ciemny brąz okna, drzwi - ciemny brąz podbitka, balustrady na balkonach, deski podrynnowe, itp - teak (teak pięknie kontrastuje z ciemnym brązem ) elewacja - żółty lub kremowy Będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 10.09.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 a ja sie ostatnio zakochalam w sliwkowym dachu! i do tego koniecznie musi byc piaskowa elewacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 11.09.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 A ja odwiecznie marzyłam o jednym - O BŁĘKITNYM DACHU Z DACHÓWKI CERAMICZNEJ jednak po długich poszukiwaniach , bo trudno znależć taki jak sobie wyobrażałam gołębi błękit z nalotem popielu musiałam zrezygnować z realizacji tego marzenia - niestety Cena powalając -390 zł za metr kwadratowy !! W tym układzie postawiłam na dach czarny matowy lub grafit , koniecznie z białą podbitką . Elewacja za to ma być jasnobłękitna z odcieniem szarości lub popielata ...ale to jeszcze kwestia oddalona w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 dach - Von Mueller - kasztanelewacja - ecru z kropelką różu + płytki klinkierowe rustykalne- beż/złamany różkominy, kominek zewnętrzny i gazony kwiatowe w bryle domu - klinkier recznie formowany - rosa/weiss - kremowe ze smugami jak w płytkachstolarka - drzwi, okna, brama garażowa , belki w podsufitce, ogrodzenie i balustrady - sosnowe, dosyć jasneweranda(40 m), taras(20m) i podcień - klinkier tarasowy z tej kolekcji, co elewacja, 2 kolory - b.jasny beżowo - różowy i ciemnyOgród jednobarwny - oczywiście w tonacji różowej .I tego ostatniego najbardziej nie mogę sie doczekać.A wewnątrz też kremowo, beżowo, piaskowo i różowo i dużo drewna.Jak mówi moja koleżanka - majtkowe kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 31.10.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Zawsze marzyłam o białym domku z czerwoną dachówką. Jak zaczęłam się budować trochę mnie skrzywiło na jasny krem elewacji i chyba taki będzie. Czasem tylko tak myślę, że skoro realizuję marzenie życia to może jednak w pierwotnej postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 31.10.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 W projekcie jest zestaw brązowo-piaskowy, ale najbardziej od zawsze podobały mi się dachy grafitowe i tutaj mam problem bo czuję tynki białe ale w jakim kolorze zrobić bonie ? Szarości i błękity na elewacji mi nie pasują. Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 31.10.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Witam Ja nie bede klikał tylko wkleje narazie mam tylko fotke z ulicy zrobioną http://foto.onet.pl/upload/17/56/_356919_n.jpg Pozdrawiam ARi Właśnie taka elewacja jest dokładnie umnie bo to jest moja elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 12.11.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Brązowy dach i łososiowa elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 ceglasty dach ( juz jest) - biala elewacja Jak dekarze polożyli dachówke, wszyscy stanęliśmy na ulicy i w milczeniu patrzyliśmy na dach . Przerwałam tę ciszę mówiąc - ładny ,prawda? a dekarz nie odwracając głowy ...mnie sie nie podoba ...... Ręce i nogi mi opadły ...... ( dekarzowi podobaja sie dachy czarne - Osowy dach na pewno mu się spodoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Ten z kolei jest niedaleko mojego bloku http://www.bartyla.pl/grafika/wykona/duze/Roben-sf-czarna.jpgteż prezentuje sie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 12.11.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Moi sąsiedzi mają taki oto zielony domek http://www.bartyla.pl/grafika/wykona/duze/ruppcer--opal-zielony.jpg z lekka kolory przekłamane , ale w realu domek zwraca na siebie uwagę swoją innością i elegancją BARDZO podobają mi się balustrady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 13.11.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Ew-ka ta biel zamącona lekko szarą zielenią / tak mi się wydaje wg zdjęcia/ na domu sąsiadów jest rzeczywiście elegancka, do tego ciemna zielona podmurówka - nieźle. A balustrada ! Ja mam grafitowy dach i szara zieleń elewacji jest brana pod uwagę. Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Nasz dom bedzie w stylu poludniowej hacjendy w klasycznych kolorach, tzn tynk bedzie ecru, dach bedzie ceglasto - miedziany, okna beda drewniane w cieplym odcieniu brazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.11.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 A ja poszedłem w oliwkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 16.11.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 My mamy dach ciemno-brązowy, taką samą bramę garażową i drzwi wejściowe, okna dąb, cokół wokól domu i rynny będą również ciemno-brązowe, podobnie jak płytki na tarasie i schodkach. Ściany zaś będą beżowe, lub kawa z mlekiem - coś wpadającego w jasny brąz. Wszystko w spokojnych, stonowanych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.11.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Jakie kolory - każdy widzi http://www.fuw.edu.pl/~jbogusz/large-15.jpg Komin będzie taki jak ściany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 16.11.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Jakie kolory - każdy widzi obrazek Komin będzie taki jak ściany. Pozdrawiam Qrcze naprawdę fajne. Przyznam się że jeszcze się kolorem nie zajmuję (na razie tkwię w technologiach), ale myślałem nad brązowym dachem i takimi ciepło ż.ółtymi ścianami. Ale widze ze będę miał niezły dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts