Gafinka 04.01.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam no i coraz blizej początku.Mam projekt :http://www.arex.net.pl/03projekty/stylowe/malwina.htm cenne dla mnie będą wszystkie uwagi na temat tego co można poprawić zmienić itd pod względem funkcjonalności - ważne jest dla mnie spojrzenie kogoś z boku bo wiadomo jak sie człowiekowi coś spodobało to nie zawsze widzi to co jest nie tak jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 07.01.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Bardzo ładny dom, funkcjonalny. Arex robi często domy w który trudno przestawić choćby jedną ścianę. mam tylko jedna uwagę, dlaczego przy takich metrażach nie zaprojektowli salonu kąpielowego tylko małe łazienki , bo 10 m2 po skosie to nie jest duża łazienka (sama taka mam). Ogólnie dom musi mi sie podobać bo buduje pomniejszoną wersję twojej Malwiny czyli Wandę IV. Gratuluję wyboru nic bym nie zmieniała. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts