miromiro 14.02.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Mam 250 m odśnieżania od głównej drogi.Część drogi przebiega między dwoma wysokimi brzegami więc śnieg musi być wyrzucany dość wysoko dlatego pług odpada a łopatą przy dużych opadach to męczarnia i czasochłonne zajęcie.6 lat temu zainwestowałem w odśnieżarkę spalinową marki Ariens. Świetnie się sprawuje przez te lata i jest bezawaryjna.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 15.02.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Łopata, łopata i jeszcze raz łopata. Nic mnie tak optymistycznie nie nastawia jak odśnieżanie własnymi siłami Uwielbiam jak sypie śniegiem i jestem niepocieszony, że zima była, czy też jest taka lipna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts