nurni 04.01.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Pozwoliłem sobie komentarze założyć, coby sąsiadkę przywitać i pogratulować ropoczęcia chorobliwego etapu życia zwanego budową. UWAGA - bywa to zaraźliwe. Pozdrawiam w Nowym Rokui oby Wam się budowało bezstresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam w gronie budujących !!! Do "cieniasów" ja też się zaliczam. Ale myślę, że dzięki wspaniałym ludziom z tego Forum, nie zostanę nim na zawsze. Gratuluję "groszka" i działki ! Miło, że i Wy ( tak jak tu wszyscy) zdecydowaliście się na przeżycie tej wyjątkowej przygody - BUDOWY WŁASNEGO DOMU ! Pozdrawiam i życzę powodzenia ! ---------------------------- Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts