Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GNIAZDKA i WŁĄCZNIKI - montaż, modele, rozwiązania, polecane firmy

jakubpar

Jaki kolor wybrałem/am  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor wybrałem/am

Recommended Posts

• Odpowiedzi 141
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kontakt BASIC ma podwójne gniazdka do ramek, tylko czy firma kontakt oferuje dobrą jakość ?

ps. Berker i Legrand nie mają czegoś takiego.

A po jaka cholerę wam podójne gniazdka do ramek. Czy naprawdę nie ma juz na ścianie miejsca na następną puszkę i drugie gniazdko?????

No nie róbcie szajsu.

A czy ktoś z Was zna producenta gniazd wtykowych do ramek z gotowymi połączeniami? Tak żeby nie trzeba było z kawałków kabelków dłubać mostków bo doprowadza mnie to do szewskiej pasji. Najlepiej żeby tylko KLIK i 3 gniazda obok siebie już siedzą i tylko podłączam kable do 1-ego

proponuje zapoznanie sie z oferta firmy GIRA: maja serie podstawową w cenach dostosowanych do Polski, a jak potrzeba cos specjalnego to tez sie znajdzie :)

Mam to u siebie i jestem bardzo zodwolony i z cen i z dzaiłania a wygląd jest bezkonkurencyjny ale to sprawa indywidualna

pozdrawiam

własnie oglądam stronke

łojezu jakieee pięęękneee! gdzie je można dostać i za ile??

u mnie tez faworytem jest Gira - wyłączniki sa poprostu zajefajne - zajefajna jest tez cena :roll:

http://img189.imageshack.us/img189/5426/00000068giraespritczarnyalumniejszywp7.jpg

Włącznik GIRA w ramce ESPRIT czarne szkło klawisz aluminum

na allegro mozna znalezc firme ktora tym handluje ten prezentowany za 135 pln :roll:

Legrand, Berker mają wszystko - ale są (dość) drogie.

Natomiast podwójne do ramki - zapomnij. Zresztą policz sobie wymiar - nie da się (po uwzględnieniu ramki).

Co prawda gdzieś kiedyś widziałem jakiś Koral czy coś, który miał rzeczywiście w jednej ramce dwa gniazda, ale nie obok siebie tylko jakby po przekątnej - ale w tej serii nie było żadnych komputerowych czy RTV+SAT.

Jeśli piszesz o serii FORUM firmy ELDA to mają one wszystko co trzena z gniazdkami RTV SAT itp... Właśnie tą serię mam w domu.

O właśnie takie:

http://www.elda.com.pl/produkty/zdjecia_katalogowe/gwp-230pf.gif

Ale są jeszcze takie:

http://www.elda.com.pl/produkty/zdjecia_katalogowe/gwp-231pf.gif

Na powyższych zdjęciach w pojedynczych ramkach, ae maksyalne ramki mają 4 pola. Resztę elementów serii można obejrzeć na ich stronie:

http://www.elda.com.pl/

proponuje zapoznanie sie z oferta firmy GIRA: maja serie podstawową w cenach dostosowanych do Polski, a jak potrzeba cos specjalnego to tez sie znajdzie :)

Mam to u siebie i jestem bardzo zodwolony i z cen i z dzaiłania a wygląd jest bezkonkurencyjny ale to sprawa indywidualna

pozdrawiam

własnie oglądam stronke

łojezu jakieee pięęękneee! gdzie je można dostać i za ile??

ta ekonomiczna to seria F, ja to kupowałem w firmie o nazwie zaczynającej się na G a mieszcżcej sie na parterze w głebi pawilonu 16 na Bartyckiej. Widziałem ja w wielu innych miejscach.

pozdrawiam

u mnie tez faworytem jest Gira - wyłączniki sa poprostu zajefajne - zajefajna jest tez cena :roll:

Włącznik GIRA w ramce ESPRIT czarne szkło klawisz aluminum

na allegro mozna znalezc firme ktora tym handluje ten prezentowany za 135 pln :roll:

Jak dla mnie jest to osprzęt dla pedantów i maniaków porządku i czystości. I raj dla daktyloskopii ;-)