Mareko 01.07.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 czy ten specjalny piec jest konieczny do palenia drewnem ? Mam zwykly na wegiel i nie chce mi sie brudzic weglem, chcialbym drewno tak jak piszesz po 80 zl/kubik. Czy to zda egzamin przy moim piecu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 02.07.2003 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 "Ja tu pisałem wyżej że tanim paliwem jest brykiet z wierzby szybkorosnącej. Widziałem takie brykiety. Tona może kosztować ok 160 zł. " Witam Krispl czy mógłbyś podać namiary na kogoś kto sprzedaje właśnie taki brykiet? Najlepiej gdzieś niedaleko mnie . Właśnie instaluję kocioł na drewno i po prostu nie zdążę w tym roku dosuszyć odpowiednio drewna więc chciałem pierwszy sezon opalać brykietem. Pozdrawiam Robert PS: w jero powiedzieli mi że na razie nie sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts