surai 05.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 WITAM SZANOWNYCH MURATOWICZÓW ! Nasza firma ma do sprzedania duży wbór sufitów podwieszanych , na płycie karton - gips i kasetonowych (AMSTRONG , AMF itp.) ,ponadto oferujemy kompletne systemy dociepleń na styropianie i wełnie (KREISEL , CERESIT , QUICK-MIX). Zapraszam do wspólpracy , Jurek Krzyżański tel.502634501 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 05.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Jak masz i wykonawce w okolicach Poznania to mam i sufity i ocieplenia i wykończenie domu do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surai 08.01.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Bardzo mi przykro ale preferujemy okolice Warszawy i Wrocławia.pozdrawiam Jurek Krzyżański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 09.01.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 witam, szukam właśnie ekipy do ocieplenia poddasza i wykonania podwieszanego sufitu z GK, okolice Wrocławia, prace do wykonania w końcu lutego - początku marca.. proszę o podanie na priv informacji o cenach za m kw. wykonania ocieplenia skosów i budowy sufitu, mam również do wykończenia tynki cementowo wapienne (obróbki okien i zacieranie ewentualnych pęknieć i ubytków) co również mogę zlecić do wykonania.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts