Mikrusek 19.08.2007 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Hej Dziękujemy za miłe słowa Schody też wymyślała Inga Odbyło się bez technicznego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 hehe... nie ma za co dziękować - sama prawda` Co do schodów wejsciowych - wyglądaja jak schody systemowe np. Robena a jak się domyslam były murowane z klinkieru? Czy tylko obkładane płytką klinkierową? Jeszcze jedno małe pytanko- czy dobrze pamiętam - nie macie założonych rolet zewnęrznych, prawda? A szyby macie jakieś antywłamaniowe, czy nie? No pewnie teraz zacznę zadawać duzo więcej pytan więc proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Hej Mikrusek I gdzie te obiecane zdjęcia łazienki ? bo jakoś ich na stronce nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikrusek 24.11.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ostatnio za często tu nie zaglądam Ale zdjęcia już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ostatnio za często tu nie zaglądam Ale zdjęcia już są Wiem wiem, napisałam info na pw Nie dostałeś ? Super łazieneczka Pomysł w realizacji wyszedł super. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts