WiolaK 20.01.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Mam problem nie wiem jak ocieplić skosy w domu mieszkalnym nie zdejmując dachu. Skosy zbudowane są z cegły dziurawki zalane betonem, krokwie 16 cm, deska , papa i blacha dachówkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.01.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Mozna sprobowac wdmuchac pomiedzy krokwie ekofiber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.01.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Ale ogolnie bez zdjecia dachu w celu zapewnienia odpowiedniej wentylacji izolacji cieplnej to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaK 20.01.2003 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Co to to jest ekofiber i czy to nie podnieszie dachu i ci z wentylacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.01.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Ekofiber jest materialem pochodzacym z papieru odpowiednio pocietego na wlokna i nasaczonego preparatami. Postac sypka do wdmuchiwania.Wypelnia cala przestrzen pomiedzy krokwiai czyli 16 cm. Wskazane by bylo zeby na krokwiach bylo folia wysokoparoprzep. aczkolwiek podobno material ma niska wilgotnosc masowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaK 21.01.2003 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Pytałam o ekofiber u dystrybutora bardzo zachwala ale czy nie pogniją krokwie i jak to będzie się zachowywać w przyszłości czy nic sie z tym nie dzieje, z mojego otoczenia nikt o tym nie słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.01.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Dystrybutor zawsze bedzie zachwalal . Znajdz uzytkownika i jego zapytaj. Krokwie nie zgnija z powodu styku z ekofibrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts