Lee 05.01.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Kto brał wiezbe z tego tartaku http://www.tartakolczyk.com.pl/pl/strona.php?show=firma Tartak olczyk Trochedo nich mam kilometrow dlatego pytam , czy ma prosto pociete elementy wiezby,jak sie ma u niego dokładnosc. Bede zamawiał faksem wiec materiał zobacze dopiero na budowie. Transport powyzej 5 m3 maja gratis Ale decyduje sie na nich bo maja taniej na metrze około 100zł wiec na 15 m3 troche zaoszczedze Moze ktos miał z nimi do czynienia,prosze pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 06.01.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Mam kolegę który u niego zamawiał i nie było żadnych problemów także z dostawą (300 km). Określ w zamówieniu czy w długości uwzględniłeś naddatek (ok. 25 cm) czy oni to mają dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 06.01.2006 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 kaltam dzieki za wskazowke,bo mi juz ciesla dodał ten naddatek do wymiarow,smiesznie by było jakby jeszcze oni dodali 25 cm Moze jeszcze sie ktos podzieli informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 06.01.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 To moze inaczejkto zna dobry tartak,niech sie podzieli informacjamipoda namiary linkaNapewno ktos skorzysta z tych danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amar 07.01.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Byłem tam osobiście. Tartak spory - robi wrażenie ilość drewna na placu. Bardzo miłe panie w biurze. 1,5 roku temu był najtańszy z analizowanych przeze mnie. Odległość dla nich nie stanowiła problemu. Do drewna na więźbę nikt nie miał zastrzeżeń - ani ja, ani cieśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 07.01.2006 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Spoko amar fajnie ze napisałes Obecnie najtansi nie sa ale nadrabiaja darmowym transportem a ze mam 300 km do nich to mi to pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 07.01.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A mogę zapytać jak u nich kształtują się ceny? Na wiosnę też będę zgłębiał temat, więc jeszcze jeden namiar się przyda PozdrawiamBrzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 08.01.2006 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 brzuzens ceny maja od 550zł - 720zł za m3 + vat,mowa tu o drzewie nie impregnowanym. Ich ceny zaleza od przekroju i długosci elementu.Transport maja gratis powyzej 5 m3 do mnie maja 300km wiec troche by to kosztowało.Jak masz mozliwosc przywiezienia wiezby z Okolic zywca to warto,maja ceny 500zł za m3 +vat niewazne przekroje i dlugosci..Jezeli nie potrzebujesz rachunku zostaja przy cenie netto, ja sie dogadałemna 500zł /m3 z transportem + 60zł/m3 impregnacja,naprawde warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 17.03.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Spoko amar fajnie ze napisałes Obecnie najtansi nie sa ale nadrabiaja darmowym transportem a ze mam 300 km do nich to mi to pasi A ja dzisiaj do nich dzwoniłem i pani (bardzo miła zresztą) poinformowała mnie, że transport owszem jest gratis, ale tylko do 150 km (przy zamówieniu ponad 5 m3) A impregnacja ciśnieniowa kosztuje 120 zł/m3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 17.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 w zeszłym roku zamawiałem w tym tartaku więżbę zaimpregnowaną ciśnieniowo ,moja ekipa budowlana nie miała żadnychuwag.transport miałem gratis a będzie ode mnie ze 200kmtyle tylko ze to było na dwa domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 17.03.2006 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 dziwne bo do mnie maja 300km i darmo, nawet moj sasiad brał odnich w zeszłym roku i tez mu przywiezli w cenie wiezby to od niego dostałem namiary na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 17.03.2006 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jeszcze jedno mi sie wydaje ze w moje strony jest gratis bo oni w powrotną strone mają kawałek do Wisły i tam drzewo po drodze biorą do siebie, a w gorach drzewo tanie jak barszcz. Dzwoniłem raz pytac o drzewo sciete z Wisły i za pełny samochód z transportem do mnie jakies 50km chcieli 1000zł było tego ok 25m3 ale nikt niechciał mi tego pociąc bo tartak z tego zysku niema, chyba ze sie ma tartak w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fireman 17.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam serdecznieMam do zrobienia całkowity dach ok 400m2.Gdzie można kupić tanio więzbe. Ponadto szukam taniej karpiówki czy ktoś słyszał o planowanych promocjach na pokrycia? Szukam również dobrego dekarza. Dom znajduje sie w Dabrowie Górniczej http://www.adp.org.pl/pogoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts