agis 06.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Gdzie najtaniej można kupić garnki Ingenio? Pewnie na allegro, ale może ktoś namierzył jakąś hurtownię internetową? Aha, a jak się sprawują? Ja chcę kupić je sobie w wersji inox. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 06.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Swoje kupowałam w Makro w Wa-wie- nie wiem czy tam najtaniej ale było taniej niż w sklepie.Użytkuję od roku - granatowa starsza seria. Jestem bardzo z nich zadowolona szczególnie z odpinanych rączek. Jeśli wprowadzą głębsze garnki z tej serii to teą kupię. Bardzo dobry produkt i zajmuje mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 06.01.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 jak masz szanse tankować na statoilu,to tankuj i zbieraj punkty,ja w taki sposób dostałam garnek głeboki/srebrny/,a teraz zbieram na komplet 3 garnków.mam nadzieję ze w marcu to jest najtańszy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.aura 06.01.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 czy poszczegolne kolory (nieb. , srebrne i czarne- nie wiedzialam innych- sa jakies jeszcze? ) sie czyms roznia? z waszych postow rozumiem ze data produkcji- czy dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 06.01.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Nie użytkowałam innych niż granatowe to była pierwsza seria- a różnią sie jak sądzę wyłącznie kolorami te nowsze może mają jakieś lepsze powłoki trzeba sprawdzić opisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 06.01.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 koleżanka kupiła w tym sklepie http://galtex.com.pl/galtex.php?menu=1&dep=2&cat=73&prod=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agis 09.01.2006 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 A powiedzcie mi, jak działaja pokrywki w tym systemie. Po pierwsze, czy pokrywka do garnków służy tylko do odcedzania, czy do przykrycia w czasie gotowania też? Ma dużo dziurek, a ja zawsze miałam pokrywki pełne.I druga sprawa, jedna pokrywka może obsługiwać kilka szerokości garnków. Czy przy gotowaniu w mniejszym garnku, nie kapie woda z brzegu pokrywki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.01.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Ja też mam niebieską serię, ale tylko patelnie. Super sprawa. Szczególnie oszczędność miejsca jest rewelacyjna. Zazwyczaj w każdej patelni przeszkadza długa rączka. Tu tego problemu nie ma. Moje ingenio kupiłam w makro. Ale nie miałam porównania cenowego z internetem. Szczerze mówiąc nie wpadłam na to. Poza tym to był zakup przypadkowy. Nie nastawiałam się na niego. Po prostu natknęłam się na to w sklepie i włożyłam do koszyka. Ale wtedy jeszcze nikt nie słyszał o tych garnkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts