adrek17 06.01.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 WitamPoszukuje informacji nt. dobrych studniarzy i rozdzkarzy w okolicy pruszkowa, mma kilka namiarow z kilkoma rozmawialem, ceny w sumie podobne: 120 zl/m wiercenia (robocizna + materialy) + pompa (1600-2000 (Nimiecka/wloska)) + ocembrowanie 800-1000 zl i to tyle, sek w tym ze nie wiem ktory jest prawdziwym fachowcem a kto nie, moze ktos korzystal z uslug tego typu fachowcow, poza tym szukam dobrego rozdzkarza (prosze o pdoanie kosztow takiej uslugi), nie wiem czy i na jakim poziomie mma wode na dzialce wiec chyba sie na takiego cudotworce skuszeaha i jeszcze jedno: kupilem dzialke w pruskzowie-malichach, czy jest ktos kto ma tam dzialke i zdecydowal sie na studnie, interesuje mnie glebokosci na jakiej znaleziono wodebede bardzo bardzo zobowiazany kazdemu kto podzieli sie ze mna swoim knowhowpozdrawiam wszystkich walczacych o swoja - czesto niewielka - wolnoscAdrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elakost 07.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Znajomi polecili mi fachowca z Piastowa, który zajmuje się studniami, pracuje z bratem, który działa z powodzeniem z różdżką. Robił studnie w bardzo wielu miejscach w Piastowie i Pruszkowie i kiedy kupiłam działkę w Pruszkowie i poprosiłam go o zrobienie studni, okazało się, że robił wcześniej na sąsiedniej działce i ma już pojęcie o poziomie i jakości wody, więc myślę, że jest szansa, że będzie coś wiedział o Malichach.Jak znajdę namiary to napiszę, myślę, że jutro.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrek17 07.01.2006 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 dzieki bylbym zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts