Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOLIBA - czyli do rzeczy o Cichych budowaniu komentarz

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gryfciu samochodu, a dochody z ...ale wierz mi, wcale nie zamierzam się załamywać!!! Mamy 2 dzieciaczków, dla których warto żyć, choćby nie wiem co!!! Po prostu muszę gdzieś załapać się do pracy i to jak najszybciej!!! A budowę skończymy, może nie w takim tempie i standardzie, jaki sobie zakładaliśmy, ale Ja Wam wszystkim pokażę!!! ;)

Pozdrawiam i trzymaj za nas kciuki!!!

I tak trzymaj. Z takim podejściem i motywacją na pewno znajdziesz szybko dobrą pracę. Grunt to się nie załamywać, ale widzę, że Tobie to nie grozi.

Jak widzisz wszyscy trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie.

powodzenia

Przyznam się - nie czytam regularnie Twojego dziennika (zresztą gdybym chciała wszystkie dzienniki czytać to musiałabym non stop przy kompie siedzieć :o - to taka dygresja sorki), ale o tej pracy to faktycznie nie wesoło. Słuchaj a może ktoś życzliwy pozazdrościł Tobie budowy, Waszego pięknego domu, pięknej działki i się przysłużył :evil:

Już sama nie wiem co myślec. Bo w tym kraju to dziwne rzeczy się dzieją :evil:

Pozdrawiam Aga

PS. W naszej regionalnej gazecie na pierwszej stronie ogromnymi literami było napisane: PRACA LEŻY NA ZIEMI TYLKO NIKT NIE CHCE JEJ PODNIEŚĆ. Aż się uśmiałam.

Jeżeli będziesz dobrze szukał to znajdziesz pracę, może lepszą, może gorszą ale znajdziesz.

b]Soniczko[/b] Kochana!!!

A owszem, tak z dnia na dzień! Nie wiem, co teraz będzie. Zaciągnęliśmy spory kredyt na budowę, jesteśmy na półmetku, mamy jeszcze rok spłaty samochodu, a dochody z dnia na dzień się urwały!!! Dziękuję za słowa otuchy, ale wierz mi, wcale nie zamierzam się załamywać!!! Mamy 2 dzieciaczków, dla których warto żyć, choćby nie wiem co!!! Po prostu muszę gdzieś załapać się do pracy i to jak najszybciej!!! A budowę skończymy, może nie w takim tempie i standardzie, jaki sobie zakładaliśmy, ale Ja Wam wszystkim pokażę!!! ;)

Pozdrawiam i trzymaj za nas kciuki!!!

Pewnie, że trzymam i to bardzo, bardzo mocno!!!!!!

Jestem pewna, że znajdziesz nową i to jeszcze lepszą :D .

Pozdrawiam bardzo serdecznie całą Waszą Czwórkę - będzie dobrze - zobaczycie :D .

Gryfpc,

BĘDZIĘ DOBRZE !!!

Życie przynosi nam różne niespodzianki. Raz dobre, raz złe. Jest dokładnie tak, jak mówi przysłowie raz na wozie, raz pod wozem .

Niestety, na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. Ale trzeba być optymistą i wierzyć, że stało się tak źle, żeby mogło być lepiej.

Znajdziesz zapewne jeszcze lepszą pracę niż miałeś i wyposażysz domek lepiej niż zamierzałeś.

USZY DO GÓRY ! Trzymam KCIUKI !!! :D

Pozdrówka ! :p

Właśnie zżarło mi post do Ciebie, radiówka mnie dobija :evil: .

Pracą się nie przejmuj, przecież następna będzie o wiele lepsza. Na budowie u Was sporo się dzieje, widać już zarys dachu i tak trzymać :D :D :D .

Bardzo miprzykro z porodu pracy :cry: I bardzo się ciesze, ze jesyes taki silny i nie poddajesz sie - TAK TRZYMAC!!! A my bedziemy trzymac kciuki za was i wasza budowe! :wink:

Budowa za to nadal prze do przodu. Ja jestem pod ogromnym wrazeniem waszych schodow - smialo moge powiedzec, ze to najladniejsze schody jakie widzialam! Beda ozdoba wszego wnetrza :D