Adriano Komputero 30.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mój kochany czajniku!!! odezwij się!! a tak poza tym przejmować kontroli nie dał o 7 rano pobudka i na polewanie stropu Czarna, to wiadome jest, że sprawowanie kontroli to wielka przyjemność więc tak łatwo to ON jej nie odda . Przecież wiesz, że i tak (czy mężuś tego chce, czy nie) to TY nad wszystkim czuwasz i trzymasz pieczę . A polewać (oblewać ) strop też KTOŚ musi P.S. Jejku, przecież Gryfpc to przeczyta .... Eee ! chyba się nie obrazi ? Ma poczucie humoru ? Pożartować można ? Z PEWNOŚCIĄ !!! ... POZDRÓWKA GRYFPC ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 30.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Adriano już wyczaiłem ale w sumie to tak naprawdę to u nas rządzi Dagmara I wcale się nie gniewam, to przecież tylko takie Wasze Babskie gadanie, no nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No taak, Gryfpcu, taaak ! P.S. Czarna, my i tak swoje wiemy - prawda . Tylko ciiiiii, bo Gryfpc usłyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.05.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Gratulacje zalanego (pod kazdym wzgledem) stropu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 31.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dziękujemy, chociaż nie każdy miał przywilej zalewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.05.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czarna ale ile lat będzie wspominania tak hucznego polewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 31.05.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kasiu huczne raczej nie było ale jest co wspominać,ładnie rymujesz ja tak nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.05.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 To było niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.05.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 BRAWO ! BRAWO ! BRAWISSIMO !!! Strop polewany z różnych źródeł (nawet z nieba ) to dobry znak ! ( znaczy się - mocny będzie bo patrona już ma ) A kolumna w salonie baaardzo przystojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 31.05.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Adriano pogoda bardzo nam dopisuje ponieważ,nie musimy polewać tylko deszczyk sam leje nasz strop co dziwne intensywnie z rana i na wieczór już sama się zastanawiam czy mąż z majstrami jakieś jasnowidze Kasiu prosimy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Bo ja czasami motyle jadam i rymami czasami gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Gryf, dziękuję za fotki, oślinki w ogrodzie masz prześliczne. Przy okazji dowiedziałam się, że modrzew ma szyszki (posadziłam modrzewie dopiero jesienią, więc się nie znam). Nawet ten oset na Twej działce całkiem, całkiem wygląda. Mówisz, że nie będziesz miał przez następne dwa tygodnie co robić na działce? Fotografuj roślinki i wklejaj zdjęcia. Wiosną to strasznie ciekawy temat. Mimo, że ta wiosna strasznie zimna tego roku, brrr, u nas dzisiaj było 12 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 31.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Co za zbieg okolicznosci, a ja byłam u ciebie Aniu i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.06.2006 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czy tylko ja nie widze duzej części fotek. I co dziwne te z kwiatkami widze a tych ważniejszych już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 01.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cos ta przerwa techniczna na serwerze długo trwa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 to ja może nadrobię przez te dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czarna, to chyba telepatia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Prąd na działce już macie, czy nadal Wam go wyłączają (w sumie na okres schnięcia stropu niewiele prądu potrzeba - tylko do pompy by móc strop podlewać. Co do podlewania pogoda Wam sprzyja )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 01.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Aniu wodę już mamy z wodociągów więc pompka niepotrzebna,a prądu na wsi nie ma 3 dzień ale mamy agregat Beti na pewno nas dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czarna, Gryfpc, ale piękne te Wasze szyszeczki . Taki ładny fioletowy kolor mają ... zastanawiające . A osty też śliczne ! (i też we fioletach ). Nie rozumiem Gryfc, dlaczego dopiero teraz się w nich zakochałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts