Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOLIBA - czyli do rzeczy o Cichych budowaniu komentarz

anSi

Recommended Posts

Na szczęście dla mnie i naszej płyty, zamówiona tydzień wcześniej pogoda dopisała!!! :D :D :D O Dzięki Wam Niebiosa!!! Przez całą noc lało jak z cebra, a rano Św. Piotr też nie poskąpił nam wody ;) Zatem moja obecność na budowie z rana, byłaby lekko nieuzasadniona. ;) :) :D

No to już teraz wiem, komu Niebiosa sprzyjają i kto ma większe chody u Św. Piotra. :( :( :( :( :( :( :roll:

Bo ja modliłam sie akurat o zupełnie inną pogodę, ale widać straszna grzesznica ze mnie, skoro mnie Tam na górze nie słuchją. Chyba będę musiała tak zaplanować swoje prace, żeby pogoda pasowała do Twoich potrzeb. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Tylko musiałbyś jeszcze troszeczkę poczekać. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na szczęście dla mnie i naszej płyty, zamówiona tydzień wcześniej pogoda dopisała!!! :D :D :D O Dzięki Wam Niebiosa!!! Przez całą noc lało jak z cebra, a rano Św. Piotr też nie poskąpił nam wody ;) Zatem moja obecność na budowie z rana, byłaby lekko nieuzasadniona. ;) :) :D

No to już teraz wiem, komu Niebiosa sprzyjają i kto ma większe chody u Św. Piotra. :( :( :( :( :( :( :roll:

Bo ja modliłam sie akurat o zupełnie inną pogodę, ale widać straszna grzesznica ze mnie, skoro mnie Tam na górze nie słuchją. Chyba będę musiała tak zaplanować swoje prace, żeby pogoda pasowała do Twoich potrzeb. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Tylko musiałbyś jeszcze troszeczkę poczekać. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

TWOJE MODŁY ZOSTANĄ WYSŁUCHANE!!! ;) :) :D

:D :D :D

WitajGryfpc

Widzę ,że jesteśmy na podobnym etapie, twoja ekipa też widzę bardzo dokładna i te filmowe schody super, otwory okienne też ekstra, ale najładniejsze zdjęcia szyszek, cudowna przyroda.

Pogoda jak widać bardzo ci sprzyja, a u mnie całkiem odwrotnie przy zalewaniu podłogi cały czas lampa, teraz przy stropie zanosi sie na to samo. a na budowę 15 km w jedną stronę no ale jakoś to będzie

Gryfpc, u mnie pierwsza stronka Twojego Dziennika niestety cała w X :( .

Druga otwiera się jeszcze dłużej niż poprzednio, ale widać pojedyńcze zdjęcia ( 2 szt.) :-? . Może jakbym dłużej czekała zobaczyłabym więcej, ale chciałam od razu Ci o tym napisać (prosiłeś 8) )

Sprawdzę jeszcze jutro i dam cynk :wink:

Gryfpc, u mnie pierwsza stronka Twojego Dziennika niestety cała w X :( .

Druga otwiera się jeszcze dłużej niż poprzednio, ale widać pojedyńcze zdjęcia ( 2 szt.) :-? . Może jakbym dłużej czekała zobaczyłabym więcej, ale chciałam od razu Ci o tym napisać (prosiłeś 8) )

Sprawdzę jeszcze jutro i dam cynk :wink:

Dziękuję ślicznie!!!

Przy okazji (myślę, że to zbieg okoliczności), właśnie otworzyłem Twój Dziennik i tam też sporo fotek nie wchodzi :(

Ja teraz korzystam z Fotosik.pl, niestety nie potrafię powiedzieć dlaczego wolniej się otwierają, niż poprzednio. U mnie po wyczyszczeniu coockiesów i tempów (pamięci podręcznej) wszystko pięknie hula - o wiele szybciej, niż w przypadku poprzedniego serwera. Moja prędkość neta to 512 (w sieci chodzą 2 kompy, serwer Dagmary i klient-mój).

Pozdrawiam

No właśnie Gryfpc, to dziwne, że w naszych kompach wszystko gra, a u innych problemy z wizją :-? . Szkoda, bo chciałoby się wszystkim Forumowiczom ułatwić i uprzyjemnić czytanie naszych słów 8) .

Mimo wszystko ja sprawdzę jutro u Ciebie i dam cynk :D .

Jeśli Ty będziesz miał czas - zajrzyj do mnie - OK ?

No właśnie Gryfpc, to dziwne, że w naszych kompach wszystko gra, a u innych problemy z wizją :-? . Szkoda, bo chciałoby się wszystkim Forumowiczom ułatwić i uprzyjemnić czytanie naszych słów 8) .

Mimo wszystko ja sprawdzę jutro u Ciebie i dam cynk :D .

Jeśli Ty będziesz miał czas - zajrzyj do mnie - OK ?

Zaglądam do Twojego Dziennika codziennie, zresztą Dagmara też.

No to teraz przynajmniej na drugiej stronie powinny zdjęcia się pokazywać (jeszcze nie wszystkie, ale pracuję nad tym )!!!

Powiedzcie mi proszę, czy w miarę szybko się otwierają?!

Dla mnie bardzo szybko 8)

Ale dajecie , do przodu jak burza 8)

Fajne zdjęcia wklejasz a szczególnie mi sioe spoobało ujęcie zbrojenia kolumny czy słupa z widokiem do wnętrza 8) 8)

Extra 8)

I po takim oblewaniu i takim zbrojeniu to wasze stropy i schody i wszytki bęzei wieczne 8) 8)

Pozdrówka

A fajowe te szyszki modrzewiowe 8)

• 2 weeks później...