tabaluga1 01.06.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Na szczęście dla mnie i naszej płyty, zamówiona tydzień wcześniej pogoda dopisała!!! :D O Dzięki Wam Niebiosa!!! Przez całą noc lało jak z cebra, a rano Św. Piotr też nie poskąpił nam wody Zatem moja obecność na budowie z rana, byłaby lekko nieuzasadniona. No to już teraz wiem, komu Niebiosa sprzyjają i kto ma większe chody u Św. Piotra. Bo ja modliłam sie akurat o zupełnie inną pogodę, ale widać straszna grzesznica ze mnie, skoro mnie Tam na górze nie słuchją. Chyba będę musiała tak zaplanować swoje prace, żeby pogoda pasowała do Twoich potrzeb. Tylko musiałbyś jeszcze troszeczkę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 01.06.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kochana Tabalugo pogoda za dwa tygodnie, zamówiona nie masz szans,wymodlić Jak majster zajeżdża na naszą budowę od razu słoneczko wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.06.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Na szczęście dla mnie i naszej płyty, zamówiona tydzień wcześniej pogoda dopisała!!! :D O Dzięki Wam Niebiosa!!! Przez całą noc lało jak z cebra, a rano Św. Piotr też nie poskąpił nam wody Zatem moja obecność na budowie z rana, byłaby lekko nieuzasadniona. No to już teraz wiem, komu Niebiosa sprzyjają i kto ma większe chody u Św. Piotra. Bo ja modliłam sie akurat o zupełnie inną pogodę, ale widać straszna grzesznica ze mnie, skoro mnie Tam na górze nie słuchją. Chyba będę musiała tak zaplanować swoje prace, żeby pogoda pasowała do Twoich potrzeb. Tylko musiałbyś jeszcze troszeczkę poczekać. TWOJE MODŁY ZOSTANĄ WYSŁUCHANE!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 01.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 WitajGryfpcWidzę ,że jesteśmy na podobnym etapie, twoja ekipa też widzę bardzo dokładna i te filmowe schody super, otwory okienne też ekstra, ale najładniejsze zdjęcia szyszek, cudowna przyroda.Pogoda jak widać bardzo ci sprzyja, a u mnie całkiem odwrotnie przy zalewaniu podłogi cały czas lampa, teraz przy stropie zanosi sie na to samo. a na budowę 15 km w jedną stronę no ale jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gryfpc, u mnie pierwsza stronka Twojego Dziennika niestety cała w X . Druga otwiera się jeszcze dłużej niż poprzednio, ale widać pojedyńcze zdjęcia ( 2 szt.) . Może jakbym dłużej czekała zobaczyłabym więcej, ale chciałam od razu Ci o tym napisać (prosiłeś ) Sprawdzę jeszcze jutro i dam cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gryfpc, u mnie pierwsza stronka Twojego Dziennika niestety cała w X . Druga otwiera się jeszcze dłużej niż poprzednio, ale widać pojedyńcze zdjęcia ( 2 szt.) . Może jakbym dłużej czekała zobaczyłabym więcej, ale chciałam od razu Ci o tym napisać (prosiłeś ) Sprawdzę jeszcze jutro i dam cynk Dziękuję ślicznie!!! Przy okazji (myślę, że to zbieg okoliczności), właśnie otworzyłem Twój Dziennik i tam też sporo fotek nie wchodzi Ja teraz korzystam z Fotosik.pl, niestety nie potrafię powiedzieć dlaczego wolniej się otwierają, niż poprzednio. U mnie po wyczyszczeniu coockiesów i tempów (pamięci podręcznej) wszystko pięknie hula - o wiele szybciej, niż w przypadku poprzedniego serwera. Moja prędkość neta to 512 (w sieci chodzą 2 kompy, serwer Dagmary i klient-mój). Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.06.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No właśnie Gryfpc, to dziwne, że w naszych kompach wszystko gra, a u innych problemy z wizją . Szkoda, bo chciałoby się wszystkim Forumowiczom ułatwić i uprzyjemnić czytanie naszych słów . Mimo wszystko ja sprawdzę jutro u Ciebie i dam cynk . Jeśli Ty będziesz miał czas - zajrzyj do mnie - OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No właśnie Gryfpc, to dziwne, że w naszych kompach wszystko gra, a u innych problemy z wizją . Szkoda, bo chciałoby się wszystkim Forumowiczom ułatwić i uprzyjemnić czytanie naszych słów . Mimo wszystko ja sprawdzę jutro u Ciebie i dam cynk . Jeśli Ty będziesz miał czas - zajrzyj do mnie - OK ? Zaglądam do Twojego Dziennika codziennie, zresztą Dagmara też. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zaglądam do Twojego Dziennika codziennie, zresztą Dagmara też. Bardzo mi miło ! Gryfpc, u Ciebie w tej chwili pierwsza strona bz. , druga lepiej - szybciej się otwiera i od razu widać wszystkie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 No to teraz przynajmniej na drugiej stronie powinny zdjęcia się pokazywać (jeszcze nie wszystkie, ale pracuję nad tym )!!! Powiedzcie mi proszę, czy w miarę szybko się otwierają?! Dla mnie bardzo szybko Ale dajecie , do przodu jak burza Fajne zdjęcia wklejasz a szczególnie mi sioe spoobało ujęcie zbrojenia kolumny czy słupa z widokiem do wnętrza Extra I po takim oblewaniu i takim zbrojeniu to wasze stropy i schody i wszytki bęzei wieczne Pozdrówka A fajowe te szyszki modrzewiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.06.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Gryfpcu u mnie otwierają się wszystkie Wasze śliczne zdjątka - a te modrzewiowe szyszki - prawdziwe cudo.Jak teraz przechodzę koło modrzewi to ich wypatruję i rzeczywiście są zajefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Gryf, Czarna co Was zżarło, że się nie odzywacie? Smutno tu bez Was. Czyżby jeszcze murarze nie działali nic u Was po wylaniu stropu? Piszcie, bo jesteśmy ciekawi co u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Tak jest potwierdzam, co sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 PUK,PUK,PUK! Gdzie się podziewacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Gryfpc, Czarna, już się wprowadziliście, że nie chcecie nosa wystawiać z domku ? Co się u Was dzieje ? Gdzie się podzialiście ? Może jesteście na wakacjach i leżycie do góry brzuchem zamiast na budowie pracować i domek budować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2006 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Hallo, hallo - co taka cisza w dzienniku? Czekamy na wiadomości co się dzieje na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 No , panie Gryfpc. Te dwa tygodnie to juz chyba minęły. Czas wracać Widzicie ilu tu niecierpliwców? Walą drzwiami i oknami, a Wy trzymacie ich w niepewności. Długo jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 18.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Wykonałem właściwe telefony ... pogoniłem kogo trzeba ... uzyskałem obietnice poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dzięki ged bo stęskniliśmy się za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Wykonałem właściwe telefony ... pogoniłem kogo trzeba ... uzyskałem obietnice poprawy trzymamy za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts