Gryfpc 21.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 KOCHANI!!! Serdecznie Wam dziękujemy za to, że o nas pamiętacie i śledzicie nasze zmagania z budową!!! To naprawdę BUDUJĄCE !!! Niestety, czasem tak bywa, że los studzi nasz zapał i to co do tej pory pędziło w niezwykłym tempie, w jednej chwili zamiera. Tak też było z naszą budową. Ale mam nadzieję, że od poniedziałku, znowu ruszymy do ataku i budowa urośnie w oczach!!! Trzymajcie kciuki!!! Tak jak My za Was trzymamy!!! POZDRAWIAMY GORĄCO!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Gryf, to chyba jakaś telepatia . Właśnie się zastanawiałam, czytając inne dzienniki, co u Was słychać, gdy nagle zobaczyłam u samiutkiej góry Twój wpis . Myślałam, że domek już rośnie, więc nie macie czasu się odezwać, a tu taki numer z budowlańcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Gryfpc, witaj po przymusowej przerwie ! .Wielka szkoda, że tak wyszło z Twoimi majstrami. Bywają zdarzenia nieprzewidziane i nie mamy niestety na nie wpływu . A pogoda płata figle (u mnie też teraz roboty jakby ustały, bo burze, pioruny i gradobicie straszą moją ekipę) . Miejmy nadzieję, że słowo Twojego majstra zostanie dotrzymane i w poniedziałek znów ruszycie . Kamień wybraliście śliczny. Już sobie wyobrażam jak ładnie będzie wyglądał na elewacji. Julcia z lwem tworzą piękną parę . Ale z niej księżniczka ! . A lew bardzo duży . Z pewnością przy takim strażniku domek będzie bezpieczny. Pozdrawiam i czekam na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Gryfciu niestety i przestoje są wpisane w nasze budowanie czasmi Wiadomo że chcemy szybko ale nie wszytko w naszych rękach O d poniedziałku się zacznie znowu. trzymam kciuki i podrówka Ja ostatnich fotek nie widzę Moze potem mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.06.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No Kochani Inwestorzy - nareszcie skrobnęliście co nie co.Nieładnie zostawiać przyjaciół bez wieści.Miło że w między czasie zapolowaliście na lwy - są pięknej urody i przyjazne dla ludzi, jak widać na zdjęciach. Trzymam kciuki za dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 26.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Gryfpc proszę nie biadolić, tylko zabierać się do roboty!!! W Twoim ogrodzie pewnie więcej fantastycznych rzeczy czeka na odkrycie Sama mam dylemat : dlaczego mlecz należy usunąć? Tak ślicznie wygląda wiosną łąka ...Toć to pierwszy wiosenny kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Gryfpc, no to doczekałeś się swoich majstrów . Domek coraz wyższy , a jak wieniec przyjdzie to zostanie TYLKO więźba . Pięknie Wam idzie to budowanie ! A lilie wodne (co prawda nie dla mnie ) przecudne ! Sam je sadziłeś ? P.S. Zaklepuj tą pogodę, bo potrzebna jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.07.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Gryfciu, bardzo szybko to u Ciebie idzie . Masz super ekipę - tylko pozazdrościć. Jak nadal będą utrzymywać takie tempo - czego Wam serdecznie życzę, to chyba powinniście już niedługo zacząć wybierać płytki i umawiać się z fliziarzem . Wklejaj zdjęcia ogródka, bo doczekac się nie mogę. Ciekawe co Ty tam masz za dziwy ??? Pozdrówka S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.07.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Gryfpc, no to doczekałeś się swoich majstrów . Domek coraz wyższy , a jak wieniec przyjdzie to zostanie TYLKO więźba . Pięknie Wam idzie to budowanie ! A lilie wodne (co prawda nie dla mnie ) przecudne ! Sam je sadziłeś ? P.S. Zaklepuj tą pogodę, bo potrzebna jest ! Adrianko!!! No to i wieńców się doczekaliśmy!!! :D Teraz tylko więźba i krycie dachu!!! Mogliby już zacząć!!! Jeśli chodzi o lilie, to sami je sadziliśmy w lipcu zeszłego roku. Te białe Dagmara kupiła na Allegro (przyszło tych sadzonek coś ok. 20 szt), biało-różową kupiliśmy jedną (jako pierwszą roślinkę wodną w naszym ogródku), kupiliśmy jeszcze odmiany żółte, czerwone i różowe - niestety najwidoczniej nie przeżyły tej zimy Jak w przyszłym roku jeszcze trochę się rozrosną, to chetnie przyślę Ci sadzonki, jeśli reflektujesz! Pozdrawiam!!! :D P.S.: Pogodę do Twojego murowania, jak widzisz masz już murowaną!!! :D Specjalnie dla Ciebie ją załatwiałem, tylko się troszkę pośpiesz, bo tak od połowy lipca moje "chody" tam na górze się skończą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.07.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Gryfciu, bardzo szybko to u Ciebie idzie . Masz super ekipę - tylko pozazdrościć. Jak nadal będą utrzymywać takie tempo - czego Wam serdecznie życzę, to chyba powinniście już niedługo zacząć wybierać płytki i umawiać się z fliziarzem . Wklejaj zdjęcia ogródka, bo doczekac się nie mogę. Ciekawe co Ty tam masz za dziwy ??? Pozdrówka S. Soniczko Kochana!!! Ty już nie masz czego nam zazdrościć!!! Przecież to Tobie zazdrości całe Forum Muratora tych przecudnych wnętrz!!! W dodatku już wybudowanych!!! Co do płytek, to już od dawna jeździmy po sklepach z płytkami, parkietami, farbami, itp. A kilka postów wyżej, podzieliłem się fotkami naszych gresów, które kupiliśmy na parter. Niestety zdjęcie nie oddaje ich urody, bo marny ze mnie fotograf, ale fliziarza do gresów obiecałaś nam Ty!!! Jeśli oczywiście dalej będziesz chciała podzielić się jego "namiarami", to ja bardzo chętnie skorzystam! Już przecież bliżej niż dalej! Co do ogrodu, to w sumie nic ciekawego u nas nie znajdziesz, same takie tam... Ale zawsze to miło popatrzeć na roślinki, zwłaszcza te kolorowe. Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.07.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Jeśli chodzi o lilie, to sami je sadziliśmy w lipcu zeszłego roku. Te białe Dagmara kupiła na Allegro (przyszło tych sadzonek coś ok. 20 szt), biało-różową kupiliśmy jedną (jako pierwszą roślinkę wodną w naszym ogródku), kupiliśmy jeszcze odmiany żółte, czerwone i różowe - niestety najwidoczniej nie przeżyły tej zimy Jak w przyszłym roku jeszcze trochę się rozrosną, to chetnie przyślę Ci sadzonki, jeśli reflektujesz! Pozdrawiam!!! :D P.S.: Pogodę do Twojego murowania, jak widzisz masz już murowaną!!! :D Specjalnie dla Ciebie ją załatwiałem, tylko się troszkę pośpiesz, bo tak od połowy lipca moje "chody" tam na górze się skończą! Gryfpc, GRATULUJĘ skończonego WIEŃCA !!! Dzięki za zaklepanie ładnej pogody ! Muszę się więc uwijać, by wymurować jak najwięcej . Niestety więźbę mam zamówioną później . Postaraj się jeszcze troszkę, może przedłużysz swoje "chody" Skoro pogodę na dwa tygodnie zaklepałeś , to rozumiem, że swoją więźbę przez ten czas postawisz i WIECHĘ powiesisz ? Gryfpc, miło mi bardzo, że otrzymałam od Ciebie propozycję przesłania sadzonek lilii . Byłabym bardzo szczęśliwa ! DZIĘKI !!! Powodzenia w dalszym budowaniu ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Wczoraj miały być fotki ogrodu i nic . Czekam na nie z niecierpliwością, bo u Ciebie jest co podziwiać. Te lilie wodne są cudne. Iglaki sporo podrosły od zeszłego roku. No, nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Prace profesjonalnie posuwaja sie do przodu - również te ogrodowe Kosiarzu Gratulacje! Teraz czekami na wiezbe! Co do ogrodu to zachwycily mnie grazele. Bedzie sie wam super mieszkac w miejsci, gdzie tyle zielonego terenu macie juz tak wspaniale zagospodarowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Gryfpc, jaki MIŁY jesteś ! . Specjalnie dla mnie różową lilię wkleiłeś . Piękna !!! Coprawda wielu fotek nie widzę (same X ), ale słyszę, że mała przerwa w budowie. Na szczęście niezbyt długa . Dagmara z wdziękiem "zabawia" się w podpalacza, a Tobie ślicznie w ekwipunku kosiarza (te fotki są ). Szkoda, że kosiarka pracowała tak krótko . Może to dobrze, bo będziesz mógł troszkę odpocząć po tak pracowitym etapie Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Gryfciu - to straszna wiadomość . Jak to straciłeś, tak z dnia na dzień? Nie wiem co napisać żeby Cię pocieszyć , strasznie mi smutno i przykro . Trzymaj się - nie ta to będzie inna - jeszcze lepsza - zobaczysz. Nie załamuj się proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Fajny masz ten dziennik ....avant zresztą też o prace sie nie martw - jak jestes dobry to sie znajdzie powodzenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Gryfciu - to straszna wiadomość . Jak to straciłeś, tak z dnia na dzień? Nie wiem co napisać żeby Cię pocieszyć , strasznie mi smutno i przykro . Trzymaj się - nie ta to będzie inna - jeszcze lepsza - zobaczysz. Nie załamuj się proszę!!!! Soniczko Kochana!!! A owszem, tak z dnia na dzień! Nie wiem, co teraz będzie. Zaciągnęliśmy spory kredyt na budowę, jesteśmy na półmetku, mamy jeszcze rok spłaty samochodu, a dochody z dnia na dzień się urwały!!! Dziękuję za słowa otuchy, ale wierz mi, wcale nie zamierzam się załamywać!!! Mamy 2 dzieciaczków, dla których warto żyć, choćby nie wiem co!!! Po prostu muszę gdzieś załapać się do pracy i to jak najszybciej!!! A budowę skończymy, może nie w takim tempie i standardzie, jaki sobie zakładaliśmy, ale Ja Wam wszystkim pokażę!!! Pozdrawiam i trzymaj za nas kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Fajny masz ten dziennik ....avant zresztą też o prace sie nie martw - jak jestes dobry to sie znajdzie powodzenia .... Dzięki Selimm!!! Tylko jak mam sprawdzić, czy jestem dobry?! Mam się ugryźć i skosztować?! Pozdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Fajny masz ten dziennik ....avant zresztą też o prace sie nie martw - jak jestes dobry to sie znajdzie powodzenia .... Dzięki Selimm!!! Tylko jak mam sprawdzić, czy jestem dobry?! Mam się ugryźć i skosztować?! Pozdrówka!!! hmm....dasz rade Eskimosowi lodowke sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.07.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Hmm ... wiesz, że jeszcze nie próbowałem z Eskimosem, ale myślę, że dałbym radę (to tak trochę nieskromnie, ale troszku wkurzony jestem i nie bawię się dziś w sentymenty, bo "twardym czeba być, nie miętkim...") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts