ZŁoty Róg 14.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dawno was nie było. Odezwijcie się. Jak postępy w budowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 14.09.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Już wszystko wiem.Poczytałem sobie w innych wątkach.Pozdrowieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A ja nic nie wiem ... Gryfpc, odezwij się ! Dlaczego nas opuściłeś ??? Skoro masz KUBEK, to .... nalej sobie gorącej kawki i skrobnij parę słów. Czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 02.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Adrianko - przepraszamy, że od dłuższego czasu nie piszemy dziennika, ale coś nam od sierpnia to nasze budowanie nie idzie... Obiecuję, że niedługo dziennik uzupełnimy... Dzięki za pamięć! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 02.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No, bracie! Już myślałam, że porzuciłeś swój dziennik! Cieszę się, że wróciłeś na budowlany plac boju. A czy ty teraz jesteś zagranicznym forumowiczem, czy nie? Napisałeś w czasie przeszłym o swojej emogracji; że dwa lata miała trwać, więc chyba już nie trwa? W każdym razie - powodzenia, gdziekolwiek jesteś - a o żonę na budowie (jeśli jesteś daleko) - PISZĘ TO Z DOŚWIADCZENIA - się nie martw. Poradzi sobie na pewno! Tylko ekipy wybieraj również pod kątem walorów hm. zewnętrznych - w końcu żona będzie z nimi spędzała duuuuużo czasu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.10.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Kochani Gryfpcu i Czarna cieszę się że budowa znowu ruszyła.Serdecznie Was pozdrawiam i oby bez przygód do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.10.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witaj Gryfpc, cieszę się, że już jesteś, że sprawy "poukładały" się i możesz znów doglądać budowy. Twoja żonka to dzielna dziewczyna. Chyba nigdy w to nie wątpiłeś ? Miło mi czytać o Waszym daszku, ale bardzo przykro, że nie mogę nic zobaczyć . Nie otwiera mi się żadne zdjęcie . Może podałbyś do nich linki ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 04.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kochani!!! Obecnie jestem na etapie nadrabiania zaległości w Waszych dziennikach, a widzę, że JEST CO CZYTAĆ!!! :D Poza tym walczymy z tynkami i wylewkami... Adrianko wrzucę Ci w wolnej chwili linka w Twoim dzienniku, bo teraz muszę spadać. Jedzie właśnie piach do tynków... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 O.K. Tylko nie daj mi za długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 05.10.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Adrianko - linki poszły na priva. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.10.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Gryfpc, DZIĘKI ! .... Ale miałam oglądania . Jestem pod wrażeniem . PIĘKNY DOM ! Dachóweczka prezentuje się wybornie, a kolorek fantastyczny (też mam taki ). Teraz jak słyszę tynki, wylewki ? Ale bracie przyśpieszyłeś ... jesteś niesamowity ! Brawo ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 sliczny domek i te tempo prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 aaaaaaaaaaaaa On ma karpie na dachu. A ja uwielbiam karpie ale za drogo for me Ale dach super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Gryf, gdzie Ty byłeś jak Cię nie było? Fajnie, że jesteś z powrotem i robota posuwa się do przodu. Data na fotce mało aktualna, więc pewnie tynkowanie daleko posunięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Witaj wędrowcze Chałupa jak dzwon Gratulacyjki postępów i więcej zdjęć proszę Pozdrowionka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Gryfpc, tym razem wszystko zobaczyłam . Tynki piękniusie . Ściany nie mają już czerwonego koloru, jakoś tak zbladły . No i widzę , że każdy pokoik jest z balkonikiem. Planujesz je ocieplać od spodu ? Ooo! I nawet już garażujesz . Jak szeroki masz garaż ? Trzymam kciuki za dalsze prace ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no fajnie fajnie tylko czemu nie ma cię na komentarzach mam pytanie czy robiłeś przed tynkami instalacje wodną i kanalizacje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 01.11.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witaj Prawie Sąsiedzie! Pięknie się otynkowałeś! Ja z nieśmiałą prośbą o namiar na tę ekipę - oczywiście ja wiosna/lato, więc chyba w paradę nie wlizę? A jeśli tak, to szkoda.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Gryf, gdzie Ty byłeś jak Cię nie było? Fajnie, że jesteś z powrotem i robota posuwa się do przodu. Data na fotce mało aktualna, więc pewnie tynkowanie daleko posunięte . Byłem tu i tam... Ale tynki, już są... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witaj wędrowcze Chałupa jak dzwon Gratulacyjki postępów i więcej zdjęć proszę Pozdrowionka dla całej rodzinki Dzieki za gratulacyjki i pozdrowionka!!! Zdjec bedzie oczywiscie sporo, ale jak przyjdzie na to pora... Pozdrawiam [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts