Gryfpc 03.11.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Gryfpc, tym razem wszystko zobaczyłam . Tynki piękniusie . Ściany nie mają już czerwonego koloru, jakoś tak zbladły . No i widzę , że każdy pokoik jest z balkonikiem. Planujesz je ocieplać od spodu ? Ooo! I nawet już garażujesz . Jak szeroki masz garaż ? Trzymam kciuki za dalsze prace ! Fakt, ściany jakoś tak zbladły ale teraz jakoś tak bardziej mi sie podobają!!! Dziwny jestem, nie?! Balkony bedą oczywiście ocieplone i izolowane, ale to dopiero wiosną, może nawet latem... Garaż ma szerokość 3m niestety... ale to nie jest docelowe mieszkanko dla naszego autka... Po odbiorze i w miarę możliwości finansowych, chcemy go zaadaptować na pomieszczenie mieszkalne, ale to raczej odległe plany... Kciukasy 3maj mocno, bo ja dopinguję Twoją budowę, pomimo, że nie goszczę zbyt często na Forum, ale jak tylko mam okazję, to z ogromną ciekawością śledzę postępy w kilku moich ulubionych dziennikach, do których i Twój oczywiście należy!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.11.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 no fajnie fajnie tylko czemu nie ma cię na komentarzach mam pytanie czy robiłeś przed tynkami instalacje wodną i kanalizacje ??? Niestety nie często mam okazję gościć na Forum, ale jak napisałem wyżej śledzę z uwagą dzienniki, Twój oczywiście również!!! Kanalizę wcześniej robiłem, ale z uwagi na brak kasiorki instalacje wodną i C.O., jak również wylewki zostawiamy na przyszły rok (niestety ), ale ponieważ planujemy robić gładzie, to spokojnie możemy kuć i łatać później tynki, bo śladu po tych operacjach nie będzie... mam nadzieję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witaj Prawie Sąsiedzie! Pięknie się otynkowałeś! Ja z nieśmiałą prośbą o namiar na tę ekipę - oczywiście ja wiosna/lato, więc chyba w paradę nie wlizę? A jeśli tak, to szkoda.............. Namiar postaram się wysłać na priva, ale najpierw go znajdę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 03.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 będziemy wdzięczni - mój dom i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.11.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 To czekam do poniedziałku i trzymam kciuki za pogodę i całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a co ja mogę powiedzieć: Miło Cię poznać i twoją rodzinkę i życzę POWODZENIA w dalszych pracach Pozdrawiam z centrum Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Gryfpc, tym razem wszystko zobaczyłam . Tynki piękniusie . Ściany nie mają już czerwonego koloru, jakoś tak zbladły . No i widzę , że każdy pokoik jest z balkonikiem. Planujesz je ocieplać od spodu ? Ooo! I nawet już garażujesz . Jak szeroki masz garaż ? Trzymam kciuki za dalsze prace ! Fakt, ściany jakoś tak zbladły ale teraz jakoś tak bardziej mi sie podobają!!! Dziwny jestem, nie?! Balkony bedą oczywiście ocieplone i izolowane, ale to dopiero wiosną, może nawet latem... Garaż ma szerokość 3m niestety... ale to nie jest docelowe mieszkanko dla naszego autka... Po odbiorze i w miarę możliwości finansowych, chcemy go zaadaptować na pomieszczenie mieszkalne, ale to raczej odległe plany... Kciukasy 3maj mocno, bo ja dopinguję Twoją budowę, pomimo, że nie goszczę zbyt często na Forum, ale jak tylko mam okazję, to z ogromną ciekawością śledzę postępy w kilku moich ulubionych dziennikach, do których i Twój oczywiście należy!!! Pozdrawiam Gryfpc, miły jesteś ! Kciukasy trzymam, a jakże ! Ciekawa jestem co teraz masz w planach : czy już wylewki, okna ? U mnie troszkę "pod górkę", ale pocieszam się, że już niedługo ... wiosna Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.11.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 masz piękna bramę garażową. Chyba nie zrozumiałam, bo jakoś mam wrażenie, ze traktujesz ja jak tymczasową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.11.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Tak, to tylko przejściówka. Daleko jej do piękności, ale swój urok ma... W każdym razie dzięki wielkie, bo nie ma nic lepszego, jak pochwała własnoręcznie wykonanej bramy, w dodatku pierwszy raz w życiu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Szkoda, bo wyglada suuuper. A możesz zdradzić, gdzie sie kupuje takie fajne zawiasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Te zawiasy wpadły nam w oko podczas zakupów w Liroy Merlin. Z tym gadaniem o przejściowej roli bramy, to tak nie dokońca prawda Brama zostanie zastąpiona tą właściwą, jak będzie nas stać na kupno nowej, profesjonalnie wykonanej. Ale znając życie - prowizorki są najtrwalsze... Siakoś tak nie mogę się zabrać do wykończenia tej bramy Pozdrówka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Przepiękna brama Gryfpciu - zdolniacha z Ciebie!!!. Szkoda by było zastąpić ją inną . Przemyśl to jeszcze, dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Soniko - co tu dużo myśleć... Jak będzie kasiorka, to się zmieni na normalną, "zawodową", jak kasiorki nie uwidit, będzie musiała straszyć ta, która jest teraz... Dzięki za pochwałę!!! :D Usłyszeć ją z ust tak wytrawnej "Upiększaczki Domu", to prawdziwy zaszczyt!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Brawo Gryfpc, brawo ! Brama cudo ! Bardzo oryginalna i wyjątkowa . Ja bym jej nie wymieniała . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 30.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 No nie powiem, takiej przerobki tego domu to jeszcze nie widzialem, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.12.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 " Mało co widać, ale zawsze... Ten gruz i inne szpargoły zasypują, wciskając mi kit, że niby lepiej się ubije i będzie twardziej... Jutro będą to w takim razie odkopywać, zwłaszcza te inne szpargoły! Nie ma to jak iść na łatwiznę... " No ja nie wiem u mnie pod taras z kostki (w przyszłości) też pójdzie gruz A Ty tak się pracusiom odgrażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja nie o gruz tak walczę, tylko o te wszystkie inne szpeje, których im się nie chce wybierać, tylko zasypują, bo tak wygodniej i szybciej... Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.12.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja nie o gruz tak walczę, tylko o te wszystkie inne szpeje, których im się nie chce wybierać, tylko zasypują, bo tak wygodniej i szybciej... Pozdrawiam :D Ty to jesteś A co to są " szpeje" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Kasiu - szpeje to są różnego rodzaju śmieci, szpargały, graty, itp. W wypadku naszek akcji - "ziemia na skarpę", szpeje to różnego rodzaju druty, listwy, pręty, butelki i wiele innych. Pozdrawiam :D P.S.: Ty to jesteś No, fakt - męczyzna ze mnie śtraszebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Kasiu - szpeje to są różnego rodzaju śmieci, szpargały, graty, itp. W wypadku naszek akcji - "ziemia na skarpę", szpeje to różnego rodzaju druty, listwy, pręty, butelki i wiele innych. Pozdrawiam :D P.S.: Ty to jesteś No, fakt - męczyzna ze mnie śtraszebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts