Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOLIBA - czyli do rzeczy o Cichych budowaniu komentarz

anSi

Recommended Posts

:oops: :oops: :oops: Oj, nie przesadzaj z tym stawem!!! :oops: :lol: To zwykła dziura w ziemi wypełniona wodą ;) :D Cieszy mnie, że Ci się podoba nasza działka!!! :D :D :D

Co do fotek, to moja Żonka jest taka zdolna!!! Też mi się podobają te zdjęcia ;)

A thuje są sadzone tak: Te mniejsze w 2004 r., te większe w roku 2005. Urocze, prawda?!

Chciałabym mieć taką zwykłą dziurę ... :lol:

Przed chwila dokończyłam czytanie Twojego Dzienniczka - "połyka go się jednym tchem.. !!!" będę go sledzić regularnie :D

Tę babę co Wam wynajmowała mieszkanie, to bym wilkami poszczuła...FRANCA JEDNA :evil:

Ale "NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO" - TERAZ MACIE PRZYNAJMNIEJ ŚWIETY SPOKÓJ I BUDUJECIE SWÓJ DOMEK!

Pisz, pisz...i wklejaj duzo fotek i tych odręcznych obrazków TEŻ ! Ty to masz talent chłopie do malowania... drzwi Ci wyszły jak malowane :) Dobrze że jeszcze przeczytałam Twoje komentarze, zanim odpisałam, bo juz sie chciałam spytać jaki to Ty znak zodiaku jesteś....

Pozdrawiam Cię LWIE...

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gryfpcu nareszcie obiecany wpis do dziennika.Podnieśli Ci ciśnienie przed świętami tą stalą , na szczęście poradziłeś sobie (jak zawsze :p )Czekam na dalsze stalowe wrażenia i rozliczenia.Aż szkoda że fotek nie ma z tych wydarzeń , chociaż nie wiem czy by fotki wyszły bo łapki Ci drżały na pewno a i ząbki zgrzytały :roll: .POWODZENIA!!! :p :p :p

Gryfpcu jak się nie odzywasz to się nie odzywasz, a jak już to hurtem.Tak się zastanawiam co ludzie zdrowi(Ci którzy nie zapadli na gorączkę budowlaną) myślą jak widzą taką maszynę np.zawalidroga, a ludki budujące widzą w tym cud techniki,który wyręcza biedne i spracowane ręcę budowniczych.Jak ten potwór cieszy oczy i dusze.Jak to perspektywa życiowa zmienia oblicze róznych przedmiotów(urządzeń).Cieszę się że tak dużo się u Was dzieje i jak zawsze trzymam kciuki :p :p

Gryfpcu jak się nie odzywasz to się nie odzywasz, a jak już to hurtem.Tak się zastanawiam co ludzie zdrowi(Ci którzy nie zapadli na gorączkę budowlaną) myślą jak widzą taką maszynę np.zawalidroga, a ludki budujące widzą w tym cud techniki,który wyręcza biedne i spracowane ręcę budowniczych.Jak ten potwór cieszy oczy i dusze.Jak to perspektywa życiowa zmienia oblicze róznych przedmiotów(urządzeń).Cieszę się że tak dużo się u Was dzieje i jak zawsze trzymam kciuki :p :p

Dzięki kasia!!! :D :D :D

Nawet nie wiesz, jak my się cieszymy, że wreszcie coś drgnęło. Zapraszam do dalszej lektury ;)

No to czekam niecierpliwie na dalsze wpisy.POWODZENIA!!!! :p

No proszę nareszcie!!Napasłam oczka do wypęku!!!

Proszę pogratulować Miłościwie Ci Panującej Małżonce reportażu fotograficznego energicznych budowlańców a przy okazji jakiś drutów wiązanych :lol:

Tak się cieszę że już widać,że się zaczęło na dobre. Teraz już nie ma odwrotu tulko wyjść z przyziemia a dalej niech mury pną się do góry.

Deseczki cacy równiutko pozbijane i jakoweś druty też robią wrażenie.

GRATULACJE ,TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Pytanko

Jak głęboko masz posadowioną ławę, bo ze zdjęć wynika, że to jakoś bardzo płytko. Będzie podsypka, piachem, chudziak i folia przed zalaniem ław?

Odpowiedź znajdziesz w dzienniku, a dodam tylko, że całość obsypana zostanie ziemią, której ci u mnie dostatek :D Niestety tylko nadaje się ona na zewnętrzne obsypki ściany fundamentowej, natomiast do środka muszę kupić jakiś ciekawy "towarek", albo ... wykombinować sobie piwniczkę, w każdym razie, to jeszcze przede mną, na razie tylko główkuję.