Gość 28.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 No, no, ale Wam już domek urósł . Tempo pracy super. A ja tak ładnie proszę - pokaż nam kawałek swego ogródka i oczko wodne. Masz takie fajne roślinki. To nic, że trawka jeszcze nie skoszona, jest mnóstwo roślinek do podziwiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 28.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Adriano on cały czas jest na budowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.05.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Kurcze - bardzo mi sie ten wasz dom podoba - a elewacje bedzie miala prawdziwie dekoracyjne - teraz juz pieknie wszystko widac! Na prawde mozna co gratulowac postepow na budowe. Widze, ze budujesz z pth (jak ja ) - mozesz napisac jaka to grubosc pustaka i klasa? Przy moich twoje wygladaja jak niezniszczalen! Wszytko tak rowniutko obmurowane, a pustaki w ogole nie pokruszone. U mnie wyglada to zupelnie inaczej Takze jestem ciekawa, czy nie mam jakiegos wybrakowanego towaru ged ma całkowita racje do do zgłaszania zapotrzebowanie przez majstra - ja musialam dac im niezla szkole jak z powowdu ich opoznionego zamowienia budowa stanela na 3 dni Ale juz sie nauczyli Tak samo racje ma co do stempli - moja ekipa ma steple wlasne - czesc metalowyc a czesc drewnianych. Maja tez wlasne szalunki. Przynajmniej tym nie musze sie martwic Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla calej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Kurcze - bardzo mi sie ten wasz dom podoba - a elewacje bedzie miala prawdziwie dekoracyjne - teraz juz pieknie wszystko widac! Na prawde mozna co gratulowac postepow na budowe. Widze, ze budujesz z pth (jak ja ) - mozesz napisac jaka to grubosc pustaka i klasa? Przy moich twoje wygladaja jak niezniszczalen! Wszytko tak rowniutko obmurowane, a pustaki w ogole nie pokruszone. U mnie wyglada to zupelnie inaczej Takze jestem ciekawa, czy nie mam jakiegos wybrakowanego towaru ged ma całkowita racje do do zgłaszania zapotrzebowanie przez majstra - ja musialam dac im niezla szkole jak z powowdu ich opoznionego zamowienia budowa stanela na 3 dni Ale juz sie nauczyli Tak samo racje ma co do stempli - moja ekipa ma steple wlasne - czesc metalowyc a czesc drewnianych. Maja tez wlasne szalunki. Przynajmniej tym nie musze sie martwic Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla calej rodzinki Dzięki za życzonka!!! :D Co do Porothermu, to budujemy z 30 P+W klasa 15. Ekipa jest dokładna i staranna, a co najważniejsze, nie marnotrawi i nie kaleczy materiałów!!! Pustaki mamy z gnaszyńskiej cegielni Winenbergera (czy jakoś tak), choć mieliśmy też MAXa, a to już zupełnie inna historia (tzn. taki był beznadziejny! Ekipa i jemu dała radę! ) Z Gedem nie do końca się zgodzę, bo trudno jest znaleźć ekipę z kompletnym sprzętem, a jeśli już się znajdzie, to za wszystko sobie liczą, jak za woły!!! Przerabiałem ten temat, więc wiem z własnego doświadczenia. Trochę racji ma jedynie jeśli chodzi o "spóźnione" zamówienia Majstra, ale przeca ja zaradny jestem, no nie?! Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ... ale przeca ja zaradny jestem, no nie?! :D NO TAK !!! I to BARDZO ! . Tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ... ale przeca ja zaradny jestem, no nie?! :D NO TAK !!! I to BARDZO ! . Tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.05.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 No, no, ale Wam już domek urósł . Tempo pracy super. A ja tak ładnie proszę - pokaż nam kawałek swego ogródka i oczko wodne. Masz takie fajne roślinki. To nic, że trawka jeszcze nie skoszona, jest mnóstwo roślinek do podziwiania. Aniu postaram się coś specjalnie dla Ciebie wkleić, ale muszę najpierw pstryknąć jakąś fotkę! Obiecuję! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 28.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ZARADNY jak się zabierzemy kochanie może kiedyś to zrobisz a stęple były moją zasługą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 No to Cię kobitka ochrzaniła . Z niecierpliwością czekam na fotki ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Czarna, widzę, że jesteś krytyczna dla swojego mężusia , ale On się BARDZO stara i z Twoją pomocą BARDZO DOBRZE mu to wychodzi ! Dopasowaliście się wspaniale P.S Tak pocichu powiem Ci, że przecież Ty szyją jesteś - a ON głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 29.05.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Też pocichutku ci powiem Adriano że ostatnio coś nie mogę ukręcić na nic tej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 To krec Czarna krec! A tak w ogole - to oboje bardzo zaradni jestescie! A co do dokladnosci ekipy to jestem pod duzym wrazeniem (ja mam pth 25 kl. 10 wiec sie pocieszam, ze taki urok tych pustakow ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Od dzis śledze Twój dziennik. Robisz dużo fotek i jesteś akurat etap przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Gryfpcu i Czarna czekam na zdjątka tego czarownego stropu. Czarna zdrówka,dużo zdrówka co by lepiej się kręciło tąGryfpcową głową. A swoją drogą idziecie jak huragan z tą budową.GRATULKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 30.05.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kasiu strop zalany wczoraj,ale nie ma kto dziennika uzupełnić bo mąż też był zalany Majstrom dobrze wchodziło ale mój mąż takiego tempa jeszcze nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.05.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czarna kiedyś zawsze musi być ten pierwszy raz. Przynajmniej dobrze to wróży Waszemu stropowi, tak mocno oblany będzie BARDZO,BARDZO SOLIDNY I WSZYSTKO PRZETRZYMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czarna, Ty uważaj na mężusia ! Lepiej przejmij kontrolę . P.S. Dotrzymać tempa budowlańcom (i góralom) to wielka sztuka (wątpliwa zresztą) Ale najważniejsze, że STROP oblany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 30.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mój kochany czajniku!!! odezwij się!! a tak poza tym przejmować kontroli nie dał o 7 rano pobudka i na polewanie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 30.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No to odzywam się - halo, tu Czajnik!!! :D Adriano - tempa mojej Ekipie to ja dotrzymałem, ale później doprawiłem się ze Staszkiem, bo jakiegoś smaczka dostałem Kasiu - masz w 100% rację, teraz to ja już pewny tego stropu jestem, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts