Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOLIBA - czyli do rzeczy o Cichych budowaniu komentarz

anSi

Recommended Posts

No, no, ale Wam już domek urósł :o :D . Tempo pracy super. A ja tak ładnie proszę - pokaż nam kawałek swego ogródka i oczko wodne. Masz takie fajne roślinki. To nic, że trawka jeszcze nie skoszona, jest mnóstwo roślinek do podziwiania.

• Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze - bardzo mi sie ten wasz dom podoba - a elewacje bedzie miala prawdziwie dekoracyjne - teraz juz pieknie wszystko widac! :D Na prawde mozna co gratulowac postepow na budowe. Widze, ze budujesz z pth (jak ja :) ) - mozesz napisac jaka to grubosc pustaka i klasa? Przy moich twoje wygladaja jak niezniszczalen! Wszytko tak rowniutko obmurowane, a pustaki w ogole nie pokruszone. U mnie wyglada to zupelnie inaczej :-? Takze jestem ciekawa, czy nie mam jakiegos wybrakowanego towaru :wink:

ged ma całkowita racje do do zgłaszania zapotrzebowanie przez majstra - ja musialam dac im niezla szkole jak z powowdu ich opoznionego zamowienia budowa stanela na 3 dni :evil: Ale juz sie nauczyli :wink: Tak samo racje ma co do stempli - moja ekipa ma steple wlasne - czesc metalowyc a czesc drewnianych. Maja tez wlasne szalunki. Przynajmniej tym nie musze sie martwic :wink:

Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla calej rodzinki :D

Kurcze - bardzo mi sie ten wasz dom podoba - a elewacje bedzie miala prawdziwie dekoracyjne - teraz juz pieknie wszystko widac! :D Na prawde mozna co gratulowac postepow na budowe. Widze, ze budujesz z pth (jak ja :) ) - mozesz napisac jaka to grubosc pustaka i klasa? Przy moich twoje wygladaja jak niezniszczalen! Wszytko tak rowniutko obmurowane, a pustaki w ogole nie pokruszone. U mnie wyglada to zupelnie inaczej :-? Takze jestem ciekawa, czy nie mam jakiegos wybrakowanego towaru :wink:

ged ma całkowita racje do do zgłaszania zapotrzebowanie przez majstra - ja musialam dac im niezla szkole jak z powowdu ich opoznionego zamowienia budowa stanela na 3 dni :evil: Ale juz sie nauczyli :wink: Tak samo racje ma co do stempli - moja ekipa ma steple wlasne - czesc metalowyc a czesc drewnianych. Maja tez wlasne szalunki. Przynajmniej tym nie musze sie martwic :wink:

Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla calej rodzinki :D

Dzięki za życzonka!!! :D :D :D

Co do Porothermu, to budujemy z 30 P+W klasa 15. Ekipa jest dokładna i staranna, a co najważniejsze, nie marnotrawi i nie kaleczy materiałów!!! :D Pustaki mamy z gnaszyńskiej cegielni Winenbergera (czy jakoś tak), choć mieliśmy też MAXa, a to już zupełnie inna historia (tzn. taki był beznadziejny! Ekipa i jemu dała radę! :D ) Z Gedem nie do końca się zgodzę, bo trudno jest znaleźć ekipę z kompletnym sprzętem, a jeśli już się znajdzie, to za wszystko sobie liczą, jak za woły!!! Przerabiałem ten temat, więc wiem z własnego doświadczenia. Trochę racji ma jedynie jeśli chodzi o "spóźnione" zamówienia Majstra, ale przeca ja zaradny jestem, no nie?! ;)

Pozdrawiam!!!

:D :D :D

No, no, ale Wam już domek urósł :o :D . Tempo pracy super. A ja tak ładnie proszę - pokaż nam kawałek swego ogródka i oczko wodne. Masz takie fajne roślinki. To nic, że trawka jeszcze nie skoszona, jest mnóstwo roślinek do podziwiania.

Aniu postaram się coś specjalnie dla Ciebie wkleić, ale muszę najpierw pstryknąć jakąś fotkę! Obiecuję!

:D :D :D