anSi 06.01.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witajcie w klubie Kolejny, ciekawie zapowiadający się dziennik. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61725 Nie każcie długo czekać na wieści, jak to z Kolibą było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam serdecznie Miło was poznać I czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam i czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam i rowniez czekam na dalszy ciag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 06.01.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Ja rowniez przylaczam sie do powitan i bede sledzic Wasze zmagania budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Otóż, jak się okazało faciu zamiast wody w butelce 1,5 litrowej przynosił sobie samogon (!!!!!!!!) i w tym upale po prostu go doił, aż padł. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy nie szanują swojej pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.01.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witaj Gryfpc, cieszę się , że w końcu zdecydowałeś się na założenie DZIENNIKA. Teraz to ja już wiem jak to było z tym stawem. Pewnie pan z koparki znał powiedzonko : " czysta woda zdrowia doda" Pisz, pisz, aby było wiadomo co było dalej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 06.01.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Dzięki Wam wszystkim!!! Trzymajcie za mnie kciuki, jeśli podoba Wam się to co do tej pory naskrobałem, żebym nie popadł w ciężki grzech lenistwa i nie skończył zanim na dobre nie rozpocząłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.01.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Gryfpc, no ładnie, ładnie radzisz sobie z tym rysowaniem ( ach , ten Corell !). W kolorze i po zmianach domek jak się patrzy A tego autka, to szkoda ! Dobrze, że żona jednak zmieniła decyzję o sprzedaży działki, bo co byście wtedy zrobili z tymi wszystkimi rybkami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.01.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Czytam sobie o bzykających ważkach i żabach, podziwiam brzózki, aż tu nagle piękną wyspę widzę widok przerósł moje najsmielsze oczekiwania. Cudna jest. Dalej też same cuda, marzę o takim ogrodzie. Twoje zmiany w projekcie bardzo korzystne. Będą miały przełożenie w finansach na korzyść oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 10.01.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Serdeczne dzięki Adriano Komputero i Olkalybowa. Dodam jeszce, że wyspę chciałbym "obudować" balami brzozowymi lub dębowymi - po pierwsze primo dlatego, że się trochę obsypuje, po drugie primo bo tak będzie ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witaj,witaj w gronie zapaleńców.Będę trzymać za Was kciuki i życzę samych trafnych decyzji. Działka piękna i domek fajowy.Pisz dalej.Czekam na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 11.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witaj Kasia64, patrz no jaki dziwny traf!!! Właśnie w tym momencie siedzę sobie i czytam Twój dziennik, a tu bach i mam komentarz od Ciebie SZOK!!! Dzięki za werbalno - klawiaturowe wsparcie!!! Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 11.01.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Dziennik Kasi64 czyta się na chandrę Gdy zaczynam wątpić Ona mi pomaga. Pewnie wysyła dobrą moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 11.01.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Tośmy ged prawie sąsiady zza miedzy, a do tego nawet myśli i skojarzenia podobne mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Gryfpc- dzielny z Ciebie chłopak, idziesz jak burza, po mimo tych kłód rzucanych pod nogi.Gratuluję i trzymam kciuki, aby nie opuściła Cię ta moc sprawcza.NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ A MURY PNĄ SIĘ DO GÓRY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 12.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 kasia64 dzięki, mam nadzieję, że Twoja Moc mnie wesprze w tych trudniejszych chwilach budowy, ale po dzisiejszym dniu zaczynam żywić "obawy", że takich chwil nie będzie Co ja głupi plotę!!! Mam nadzieję, że ich nie uświadczymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Gryfpc, głowa do góry ! Jutro będzie lepiej Macie przed sobą całe dwa dni na przemyślenie co będzie dla Was bardziej korzystne. Na pewno podejmiecie właściwą decyzję. A co do kosztów adaptacji projektu, no cóż, zawsze jest gdzieś drożej, a gdzieś taniej. Ja również zapłacę horrendalną, jak dla mnie cenę, za papierologię do pozwolenia na budowę, w tym między innymi za adaptację. Pogodziłam się z tym, choć wiem, że może gdzieś indziej kosztowałoby mniej Trzymam kciuki za dobre decyzje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 13.01.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Dzięki Adriano Komputero Też mamy nadzieję, że decyzja którą podejmiemy będzie trafna!!! Przecież buduje się teoretycznie raz na całe życie, przynajmniej w polskich realiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts