prez8s 07.01.2006 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 12.01.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 nie dokońca jestem przekonany, czy że US nie może się przyczepić, gdy babcia sprzedaje wnukowi działkę po zaniżonej cenie.... moim zdanie US zawsze może sie nie zgodzić z ceną wykazaną w akcie notarialnym i zlecić szacunek, tak jak w każdym innym przypadku - mamy tu bowiem do czynienia z uszczupleniem podatku ..... to że babcia lubi wnuka nie ma znaczenia..... sprawa sie przedawnia chyba po 5 latach, więc w tym czasie mogą coś zrobić.... takie jest moje zdanie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prez8s 12.01.2006 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Temat uwazam za zamkniety, otrzymalem ządaną odpowiedz. Prosze wiecej tu nie pisac. PS. Bylem w US i mowią ze nie mam sie co martwic, bo w akcie notarialnym jest jakas wzmianka o podziale, nie zrozumialem wczesniej o co chodzilo, ale notariusz zrobil to tak jak powinno byc. TEMAT ZAMYKAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 12.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 I w ten sposób okazało się, ze podyskutowaliśmy sobie, podyskutowaliśmy, a cenzura (pytającego) i tak zjadła to, o co właściwie chodzi.I po co właściwie było strzępić język (przepraszam, wciskać klawiaturę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts