Katarina Ols 30.06.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 milo, ze Wam sie podoba - a schody to chyba jedyny calkowicie wykonczony element naszego wnetrza - poza tym wszedzie czegos brakuje No ale wyplata przyszla to mozemy kupic w koncu szybki do drzwi i moze cos jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 mieszkacie sobie już??!??!! jak wam zazdrosze... ale tylko i wyłącznie z życzliwościa . ślicznie macie! dom wspaniały. schody extra - bardzo dobre rozwiązanie z tą stalową balustradą. pozdrawiam i czekam na następna zdjęcia!!!!! świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 06.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam Bardzo, bardzo ładny dom, poważnie zastanawiam się nad zrobieniem jednej ściany z drewna w swoim domku. Schody super takie ładniusie dopieszczone... Wyczuwalny jest swojski klimat. Jestem pełna podziwu dla waszej pracy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Sliczny domek i wykonczeniePodnosicie mnie na duchuWlasnie rozpoczynamy rozmowy z DrewlandemCzy na cos powinnismy zwrocic uwage?? Bo chyba ogolnie jestescie z nich zadowoleni, prawda??Czy moge sie dowiedziec (moze byc na priv) ile policzyli Wam za 1 metr pow calkowitej?? (bo chyba tak licza prawda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.07.2006 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam Bardzo, bardzo ładny dom, poważnie zastanawiam się nad zrobieniem jednej ściany z drewna w swoim domku. Schody super takie ładniusie dopieszczone... Wyczuwalny jest swojski klimat. Jestem pełna podziwu dla waszej pracy. pozdrawiam witaj chopinetka - dzieki serdeczne - generalnie wystroj w domku czy kiedys w mieszkaniu to dziela mojej Katariny - przewaznie co wymyslila to i tak mi sie zawsze podobalo a ta drewniana sciana dodala nam duzo ciepla - zwlaszcza, ze na podlodze mamy terakote) schody rowniez nas nie zawiodly - troche sie balismy - poniewaz widzielismy z jakiego drewna beda ale nie mielismy za bardzo zdiec i rysunkow jak to do konca bedzie wygladalo - na szczescie bylismy baaaardzo zadowoleni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.07.2006 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Sliczny domek i wykonczenie Podnosicie mnie na duchu Wlasnie rozpoczynamy rozmowy z Drewlandem Czy na cos powinnismy zwrocic uwage?? Bo chyba ogolnie jestescie z nich zadowoleni, prawda?? Czy moge sie dowiedziec (moze byc na priv) ile policzyli Wam za 1 metr pow calkowitej?? (bo chyba tak licza prawda) witaj - nie mielismy raczej problemow z firma i generalnie jestesmy zadowoleni. Nie przypominam sobie, zeby trzeba bylo czegos szczegolnie pilnowac lub o cos 100 razy prosic - ogolnie bylo oki. liczenie za m2 to nie tak do konca - a skoro rozpoczeliscie rozmowy to okreslicie co was interesuje, do jakiego stanu i wlasciciel zrobi wam kosztorys ktorego potem sie trzyma. Nie mielismy zadnych "ukrytych" doplat. niektore pomysly i uklady w projekcie zmienialismy sobie bez problemu i w ramach umowy - az do efektu koncowego projekt tez nazwany zostal jak ja chcialem - "Kasia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Sliczny jest Twoj domek! A kuchnia jest taka przytulna, ze az chce sie kawke w niej wypic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 03.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jeju...ale cudownie cieplunio u Was...ach...rozmażyłam się...i ta ilość drewna na zewnątrz i wewnątrz.....achhhhhhhhhh Gratulacje....gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 03.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ale piękny... chyba bede miala pare pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 09.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Fajnie ze sie odezwaliscie. Dawno temu (na poczatku mojego forumowania) trafilem na wasz dziennik, ale jakos pozniej mi umknal. A tu prosze - taka niespodzianka... TYLE DO NADROBIENIA (w czytaniu i ogladaniu)!!! POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 19.08.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dziękuję wszystkim za serdecznośći, niestety internetu dalej nie ma więc zrobilam sobie małą przerwę w pracy - kto to widział pracować w sobotę - i przejrzałam parę różnych stronek w tym również moją twórczosć i komentarze.Coś tam doszło w chałupie więc będzie nowy wpis i jakieś zdjęcia, niedługo mamy zamiar udoskonalać psią budę przed zimą więc też się pochwalimy, skoro Państwo mieszkają w pięknym domu to i pies niech ma!A tak poważnie to musimy ją ocieplić przed zimą i pomalować - bo zgody z kotem nie będzie i ktoś musi mieszkać na dworze - padło na psa. Życzę Wszystkim szybkiego budowania i rychłego zamieszkania w nowych domach, coś sobie jeszcze przejrzę i spadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WM 08 11.09.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ach, jakie cudeńko.... Faktycznie chciałoby się tam u Was pomieszkać. Niestety w moim rejonie nie pasowałby taki śliczny domek ach... ach.... Gratuluję z całego serca takiego domku, faktycznie Wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczescie_moje 13.10.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witajcie Wlasnie zapoznaje sie po kolei z dziennikami budowy balowiczow i tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze bal to jest to wlasnie czego chce! Zazdroszcze szalenie mozliwosci mieszkanie juz w swoim domku. Ja dopiero jestem na poczatku papierologii pozdrofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djan 07.11.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 serdecznie gratuluję niedługo ruszam ze swoją budową więc ślęczę w internecie mój dom będzie budowany w tej samej technologii tzn. bal 65mm+ocieplenie i wykończeniewłasnie o wykończenie mi chodzito co zrobiliście to jest to co mam zamiar zastosować u siebiew domu z bali ja preferuję białe gładkie ściany co w kompozycji z niewielką ilością drewna /ścianki działowe/ wyglada rewelacyjnieoglądałem kilka domów z bali i jakoś bal z zewnątrz i wewnątrz nie bardzo do mnie trafiazwłaszcza gdy dom nie jest duży - przecież teraz nie stawia się domów wielopokoleniowych ogromnych muszę się w końcu zabrać za swój dziennikmyślęże moge liczyc n wymianę doświadczeń pozdrawiam i życze szybkiego zakończenia inwestycjiichóć podobno żal jest kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 04.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Po wielu bojach mamy działający internet - o czym wkrótce w dzienniku - mogę w końcu podziękować za słowa uznania Djan nie mam pojęcia czy piszesz już swój dziennik, naprawdę warto, o wielu rzeczach się zapomina a tak fajnie sobie przejrzeć historię swojego domu - jak by co daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No to teraz jak macie internet to mam nadzieję dziennik znowu ruszy pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.01.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Tempo urządzania nieco wolniejsze niż budowania, więc niekoniecznie pełną parą, ale jak coś fajnego się w domu pojawi to nie omieszkam donieść A jak Wasz domek - z podpisu wynika że mieszkacie - gdzieś można pooglądać zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.01.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 przyznam, że oglądałam kilka domów drewnianych w realu i jakoś żaden mnie tak miło nie zaskoczył jak Twój Wygląda tak słodkohttp://images3.fotosik.pl/24/4hzlpa3r21orgrwn.jpg jak domek Jasia I Małgosi i ta przytulna i ciepła kuchnia http://images1.fotosik.pl/94/4732eee5fe0fcf01.jpg oraz fajne przejście do salonu http://images1.fotosik.pl/94/426af344b33d3d33.jpg mimo,że jak piszesz nie wykończony do końca to tak czyściutko, milutko...czuję taki ciepły klimat Gratuluję a może jakies nowe fotki....??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Hej! Z założenia miał to być prosty w miarę nowoczesny dom drewniany i tak też nam wyszło - mamy co chcieliśmy We wnętrzach lubię naturalne materiały i raczej stonowane kolory, ale może zaszalejemy trochę z kolorami jak przyjdzie pora na malowanie, na razie mam pomysł na dolną łazienkę i holl, który jest dość mały i jagodowa ściana wyglądałaby całkiem nieźle Niewykończona jest faktycznie góra i dlatego też nie chwalimy się nią bo i nie ma czym, na dole pozmieniało się trochę drobiazgów, doszła lampa w holu i oczywiście drzwi z wiatrołapu, do pomalowania których nie możemy się zmusić fotki już niedługo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Teraz nie macie tłumaczenia. Internet jest 10 postów dziennie. to znaczy 10 Kasia i 10 Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts