ankamienna 17.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 czy domek budowala firma WAKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 18.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 nie Wako - Drewland z Lidzbarka Warmińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dawno nie czytałem Twojego dzienniczka ale już nadrabiam zaległości.Ja też walczę usilnie z chwastami bo chcę założyć trawnik.Juz jestem bliżej końca iniż początku i widzę światełko w tunelu że wygram.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 20.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Serdecznie!!! No tak, karczowanie działki ciężka praca u mnie tak różnie, pogoda dopisuje na razie to wyrywam co mogę, spora sterta się uzbierała, czekam aż wyschnie dokładnie i puszczę to z dymem. A trawnik raczej w przyszłym roku..... Ale pochwal się dzieciaczkiem - córa czy syn i jak na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ta Pani ze zdjęcia ma na imię Marta Dzisiaj kończy miesiąc i jest najpiękniejszym i najwspanialszym dzieckiem na swieicie ( hihi kto tak nie mówi o swoim dziecku? ) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 TO JUŻ KONIEC??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 11.09.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Koniec dziennika - bo koniec wymarzonego domku. Gratuluje! i prosze o edycje ostatniego dziennikowego postu, bo na samym koncu tak troche pesymistycznie zawialo... Wymarzony domek przeciez jest, tylko juz budowac go nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Wiktorio - koniec w dosłownym tego słowa znaczeniu,no niestety różnie w życiu bywa, mam nadzieję na lepsze czasy... Pozdrawiam mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ... przyjdą, na pewno przyjdą.pozdrawiam mocno....i wpisuj się do nas na grupę. choćby od czasu do czasu. na prawdę znajdziesz tam wielu dobrych znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts