Sebastiano 25.01.2006 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 oj...okna mają przyjechać z rejonu, gdzie jeszcze zimniej jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.01.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 z Syberii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 25.01.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 okienka z okienicami i drzwi są z Białegostoku i niech już w końcu jutro będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.01.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 widzę, że temat drażliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.01.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ale chyba teraz nie będziecie wstawiać?czytaliście wątek na wymianie doświadczeńhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62379? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 25.01.2006 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 dzieki Katju - mamy nadzieję, że podejdzie coś temperaturka w górę. Jutro będę poruszał temat pianek z wykonawcą. Też mnie to martwi...Z tego co wiem wstawiają zimą również za granicą gdzie budują - może maja swoje sposoby - w końcu zachód nie bierze fuszerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Dotychczas wydawało mi się że jak skończę budowę to wybór sprzętów jest już tylko przyjemnością. Ale jest tak jak mówisz Kasiu. JAk się idzie do takiego Media MArkt to można dostać zawrotu głowy. Całe rzędy pralek, lodówek i innych takich sprzętów. Czym się kierujesz dokonując wyboru?? Ceną, jakościa?? Tym i tym?? Jak te dwie rzeczy pogodzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 26.01.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Gdybym miała nieograniczony dostęp do kasy byłaby to ostatnia rzecz jaka się kieruję, ale jest na odwrót względy finansowe są głównym kryterium ale też klasa energetyczna, funkcje i oczywiście wygląd. Okien rzecz jasna nie ma, bedą jutro ,pojutrze okazało się za to że możemy je sobie zamontować nawet przy mrozie, na razie montowane są metalowymi wkrętami,bolcami?-czyms tam, a jak będzie nieco cieplej to pianką uszczelnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 29.01.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Bardzo ładny domek, podoba mi się ta technologia, szkoda, że przedlaty się z nią nie zetknąłem, może bym budował wtedy w ten właśnie sposób.Postawiłem przed laty podobny tylko mniejszy, oczywiście drewniany, ale wtedy kupić drewno nie było wcale łatwo, a i technologie i możliwości były inne. Obecnie wymyśliliśmy, aby ten nasz drewniak rozbudować, ale o ile możliwe ten dotychczasowy pozostawić wewnątrz, ciekawe czy to się uda. Ten nowy domek planujemy murowany i energooszczędny, bo ten dotychcasowy jest zimny, bo to miał być letniak. Teraz ma być domem mieszkalnym i obecne 6X4 to zamało, musi być conajmniej 8X8, albo i więcej i z garażem obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.01.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Zygmor - twój ogród cudowny po prostu zwłaszcza te azalie, ja dokładnie jeszcze nie wiem jaki będzie nasz, żywopłot planuję za świerków, taki najbardziej mi pasuje do domu z drewna, po za tym świerki są względnie tanie i malo wymagające, oprócz tego trochę innych iglaków, przed domem moze szpaler z tui, a jak sie moje talenty ogrodnicze rozwiną to dodam trochę krzewów kwitnących i kwiatów. Po za tym marzy mi sie zegar słoneczny z kamienia i jakieś ławy kamienne, zobaczymy co z tego wyjdzie, możliwości są nieograniczone, trzeba tylko uważać żeby nie przedobrzyć, najbardziej podobają mi się ogrody angielskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.01.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ... ten zegar słoneczny mnie zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.01.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 postaram sie coś wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.01.2006 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ..oj - znowu mi kobieta jakieś wklejanie szykuje pogoda idzie na plus - mam nadzieję, że w końcu okienka nam przywiozą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 sprawdziłam pogodę do środy... ma się utrzymać ok. 0 stopni ...a najlepiej jakby tak było aż do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.01.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 powiem więcej - ma być cały tydzień nieźle. Potem na weekend mroźniej a potem znowu cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 powiem więcej - ma być cały tydzień nieźle. Potem na weekend mroźniej a potem znowu cieplej. oby, oby ... daje to nadzieję, że moje rury (świezo odmarznięte) znów nie zamarzną, a wam szansę, że prace na budowie ruszą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 http://www.chronos.com.pl/index.php - tu są właśnie zegary słoneczne i nie tylko, i moja ulubiona ława senatorska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 ciekawe, ciekawe niezła ta ława, ale można wilka złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 http://www.chronos.com.pl/index.php - tu są właśnie zegary słoneczne i nie tylko, i moja ulubiona ława senatorska Ale fajny pomysł z tym zegarem Czy ktoś może próbował samemu coś takiego zrobić??? Czy to trudne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 30.01.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 i owszem mozna wilka złapać, ale jak słoneczko przygrzeje to mozna sobie poleżeć i sie wygrzać jak ktoś pracował w kamieniołomach to może by i zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts