Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Wymarzonego Domku?!

Recommended Posts

Kasiu, z doświadczenia wiem, że kuchnia najważniejsza. Życie rodzinne ZAWSZE skupia sie w kuchni. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Może to jakiś atawistyczny instynkt by być bliski "żarełka", a może blask domowego ogniska? :)

• Odpowiedzi 248
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Katrina Ols Ale super chałupa - widać rękę fachowca - baaaaaardzo ładny.............dopracowany !

Okienka macie drewniane ale nowoczesne ! zazdroszczę...z funkcjami jak plastiki...?

Moje to ...firma wstawiła takie kiszki skrzynkowe - co to wypaczone ciut juz przy produkcji były.. :evil:

Z tąd pomysł na plastiki w całym domu .. i zielone ościeżnice .marzeniem było by to MISSONI .

Ja mam zadaszony taras -- natomiast ty masz funkcjonalniejszą górę - bo dach nie jest tak spadzisty i więcej miejsca na górze - więcej przestrzeni..... Gratulacje - będe śledzic uważnie co dalej ........ :p

Już kiedyś zaglądałam do zdjęć Twojego domku, ale od tego czasu dużo tam przybyło nowego. Dom jest bardzo ładny. Taki wydaje się ciepły i przytulny...wymarzony na pewno jest i będzie...

Z tego co widzę w dzienniku, wnętrza się zapowiadają tez takie same, wiec będzie na co popatrzeć..., i od kogo ściągać pomysły... :wink:

Dziękuję, zaglądaj częściej :lol: faktycznie dobrze się czuję w naszym domu pomimo tego że jeszcze cała wykończeniówka przed nami. Narazie ściany będą białe, zaczekamy aż popęka to co musi - dom drewniany więc nie da sie tego uniknąć, za rok panowie z firmy przyjadą i poprawią i wtedy przyjdą kolory, pomysłów całe mnóstwo, potrzeba trochę czasu i pieniędzy żeby wnętrza wyglądały tak jak chcemy.

KOchani, trzymam kciuki za: będzie ogrzewanie czyli przeprowadzka może na święta. koniec cytatu:D

Trzymajcie dalej kciuki to się uda!

Jutro montaż instalacji gazowej i okaże się czy wykop zrobiony prawidłowo, niby nic wykopać trochę ziemi, ale bliżej domu była większa zmarzlina i wykop ma głębokość 70cm a nie 80cm jak powinno być, gościu z Gaspolu powiedział że ok.

W ramach oszczędności zamiast kupować drogie lustro do łazienki zamówiliśmy u szkalarza zdecydowanie taniej, we wtorek już do odbioru, wystarczy dokupić kinkiet i gotowe. Z drzwiami zrobimy tak samo dzięki temu możemy sobie pozwolić na jedne więcej - ależ jestem zadowolona :lol:

Idzie ku wiośnie. Do świąt jeszcze trochęczasu. Zdążycie. Trzymam kciuki.

Nasi kafelkarze naprawdę dobrze się sprawiają, przyjmując że w przyszłym tygodniu będzie przestój z uwagi na podłogówkę to i tak powinniśmy zdążyć pozamiatać, umyć okna i przewieść się, aż nie mogę w to uwierzyć :roll:

Trochę rzeczy musimy jeszcze kupić - codziennie okazuje się że coś musimy jeszcze dokupić - to nieco denerwujące i wielka przeprowadzka jeszcze przed nami, ale na razie wystarczy nam parę rzeczy

Dzięki za dobre słowo Tomku :wink: