Rom 10.04.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Piękne macie mebelki w kuchni Kupiliście je gotowe czy też były robione na zamówienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.04.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ogrodzenie napewno będziemy robić w tym roku, a moje tuje zasadzę pewnie dopiero na jesień, najpierw musimy załatwić przeprowadzkę która niestety będzie trochę kosztować jak wszystko zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.04.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Piękne macie mebelki w kuchni Kupiliście je gotowe czy też były robione na zamówienie?? mebelki to zwykle szafki BRW Nika ale też uważam że prezentują się nieźle problem z takimi szafkami jest jednak taki że trochę ciężko je dopasować do wymiaru kuchni i u nas ten problem wystąpił, jest trochę inaczej niż miało być, dzisiaj sie okaże jak to wygląda z lodówką i kuchenką narazie się bardzo cieszę moją kuchnią i obmyślam dekoracje typu firanki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://e-kartki.net/kartki/big/111174446523.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 14.04.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Bardzo Wam dziekuję za życzenia, również życzę Wszystkim radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.05.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Proszę o jakiś wpis do Dziennika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 08.05.2006 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 beda beda - tylko niech sie w domku netu dorobimy - pozdrawiam w imieniu Katariny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Miód na moje "zbolałe serce". Już myślałam, że jestem jakaś nieteges z marzeniem o drewnianym domku, a tu niespodzianka. My też będziemy budować taki w sumie na pół drewniany, bo mężuś jakoś się boi, więc projekt chcemy z pracowni z Cieszyna Mój DOM , L-80, ściany konstrukcyjne, zewnętrzne dołu z pustaka, a reszta bez zmian większych tylko drobniejsze. Ścianka kolankowa podniesiona z 60 do 120 cm i zamiast gontu blachodachówka. Dom mimo, że trochę z przerobioną technologią budowy, zewnętrznie będzie wyglądał na dom drewniany. Bardzo nam zależy na wiernej wizualizacji tego projektu. Najgorsze co może być jak ktoś wybiera ładny projekt a potem robi z niego niewiadomo co. Ja to jestem tak upierdliwa, że wygląd każdego szczegółu w rzeczywistości ma być identyczny z tym na obrazku. Pozdrawiam serdecznie i błagam o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.06.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 popełniam tu wpis bo prześliczy dom! z małżą kochamy drewno ale nie moglismy postawić domu z bali ale mam nadzieje że odbijemy to sobie na wykończeniówce.pozdrawiam i zapewne bede was odwiedzać ps. zaje..... okiennice. my tez chcemy z-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 24.06.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Miód na moje "zbolałe serce". Już myślałam, że jestem jakaś nieteges z marzeniem o drewnianym domku, a tu niespodzianka. My też będziemy budować taki w sumie na pół drewniany, bo mężuś jakoś się boi, więc projekt chcemy z pracowni z Cieszyna Mój DOM , L-80, ściany konstrukcyjne, zewnętrzne dołu z pustaka, a reszta bez zmian większych tylko drobniejsze. Ścianka kolankowa podniesiona z 60 do 120 cm i zamiast gontu blachodachówka. Dom mimo, że trochę z przerobioną technologią budowy, zewnętrznie będzie wyglądał na dom drewniany. Bardzo nam zależy na wiernej wizualizacji tego projektu. Najgorsze co może być jak ktoś wybiera ładny projekt a potem robi z niego niewiadomo co. Ja to jestem tak upierdliwa, że wygląd każdego szczegółu w rzeczywistości ma być identyczny z tym na obrazku. Pozdrawiam serdecznie i błagam o zdjęcia. Witaj Iwus - takich nieteges jak my jest w sumie bardzo wielu tylko sie nie ujawniaja dziekuje za cieple slowka w imieniu swoim i Katariny - ktora przykladala wiecej cieplej reki do naszych pomyslow Ciekawe to co chcecie zrobic - tylko mam jedno pytanko - jezeli domek bedzie wygladal na drewniany - to moze nie kombinowac z blachodachowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 24.06.2006 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 popełniam tu wpis bo prześliczy dom! z małżą kochamy drewno ale nie moglismy postawić domu z bali ale mam nadzieje że odbijemy to sobie na wykończeniówce.pozdrawiam i zapewne bede was odwiedzać ps. zaje..... okiennice. my tez chcemy z-tki dziekujemy wykonczeniowka bedzie sie u nas popelniac zapewne przez najblizsze 100 lat ale tez troche drewna widac. jak tylko sie jakos uporamy z netem to moja Katarina reaktywuje dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Cześć Sebastiano A czemu nie kombinować z blachodachówką, myślisz że ne bardzo by to wyglądało?? Hmm, w projekcie jest gont bitumiczny, ale on mi się "nie uśmiecha", więc dlatego blachodachówka. Myślałam o dachówce ceramicznej, ale zasięgnęłam paru informacji i najprowdopodobniej będzie konieczność wzmocnienia konstrukcji dachu (większy koszt) ze względu na wagę ceramicznej, no i sama ceramiczna droższa od blachodachówki. A nad tym naszym domkiem jest ogrooooomna powierzchnia dachu, więc nie chcę zapłacić jakiś mega pieniędzy za dach w wyniku wyboru ceramicznej. Ale wracając do Twojego pytania - zasugeruj coś, jestem otwarta na wszelkie sugestie, krytyki i inne tam, bom jeszcze zielona w budowaniu Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 26.06.2006 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 czesc Iwuś u nas na poczatku tez miala byc blachodachowka - chcielismy tak rowniez ze wzgledu na koszty. nasz wykonawca pokazal nam domy z dachowka, sami popatrzelismy na zdjecia tych drewnianych z blacha, przypomnielismy sobie jakie widzielismy w gorach i stwierdzilismy, ze trudno - bedzie drozej ale zdecydowanie ladniej. to jest oczywiscie tylko moja opinia - po prostu teraz nie zalujemy, ze projekt zostal wykonany z dachowka(w naszym przypadku cementowa) rozumiem, ze masz spory dach, no i te wzmocnienia pod katem dachowki - wiec i wydatek wiekszy. To tylko moja opinia i nie sugeruj sie nia - moze w Twoim przypadku bedzie to bez problemu pasowac - w koncu kazdy projekt jest indywidualny i wazne, zeby Inwestorka byla zadowolona co do gontow jakos nas nie przekonal - widzielismy pare domow ktore stoja juz troche i niespecjalnie nas to zachwycilo. Wybor nalezy zawsze do was - Wam ma sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Dzięki Sebastiano za odpowiedź. Może zanim ostatecznie się zdecydujemy pooglądamy sobie tak jak Wy domy drewniane z różnymi rodzajami dachu, a co do gontu u nas też on odpada. Jakoś nas nie zachwyca i z tego co wiem trzeba prawdziwego fachowca żeby dobrze go położyć, ale uważamy że warunki atmosferyczne bardzo szybko mogą z tego zrobić swoje . Ja także niecierpliwie czekam na reaktywację Waszego dziennika, bo jestem łasa na zdjęcia i przy budowie własnego domku forumowiczów też nie oszczędzę i zarzucę swoimi. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.06.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Nareszcie nowy wpis Ale pięknie wszystko urządziliście. Tylko pozazdrościć. Chciałby sie juz tez mieć taki stan. Strasznie jestem ciekaw wrażeń z z mieskania w nowym domu. Napiszcie coś więcej A jak pies zgadza się z kotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.06.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Jak Wy tam macie cudnie Uwielbiam drzewo i kwiaty. Sama mam w domu - ups mieszkaniu - tego mnóstwo. No drzewa to tyle co w meblach Schody piękne, też chcę mieć takie. Trzymajcie tak dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.06.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no nareszcie nowe zdjęcia Katarina na urlopie i chyba ciągle pucuje Wasze gniazdko Bardzo mi się podoba. Schody super, bardzo pomysłowe. Co to za drewno? Dajcie namiary na fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.06.2006 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dziekuje wszystkim za mile slowa w swoim i Kasi imieniu - ona jeszcze na urlopie do konca tygodnia Jestesmy z fachowcow bardzo zadowoleni - porzadni, sumienni i mili Schody sa z jesionu - i udzielili nam tez niezlego rabaciku z paru wzgledow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.06.2006 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 tutaj stronka z namiarami i zdjeciami do nich http://www.osiecki-wagner.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts