Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Luc Skywalker

Luc Skywalker.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Sa tez i problemy . Nie wiedzielismy na jaka kuchnie swiata sie zdecydowc . Ktos zaproponowal meksykanska , ktos prowansalska ...

Jak znam zycie bedzie albo wykwintna rustykalna albo minimalistyczna . A wiec : zaliwajka i barszczyk zabielany a na drugie pyry z gzika a wszystko to popijane sikaczem typu "boziole niwo" lub inna "riocha" po dolar piecdziesiat za flaszke.

:wink:

A podane to bedzie 'la Konopielka : co my parszywe jakie ? zlewaj wszystko do jednej miski ...

miska może być z Koła albo z Cersanitu, na przykład - zebyscie wiez z Ojczyzna czuli :)

Biorac pod uwage ilosc uczestnikow , nalezy pomyslec o wiekszej pojemnosci . Moja propozycja - nieuzywana umywalka z Paradyza z kolekcji Mexyk .

Patrzaj no pan, snoby jakie... grupe hamerykanska sobie zalozyli i spotkania robia, hmpf... 8)

Fajnie mają...............

:( :( :( :cry:

Dropsiak nie rycz , lykniemy za Twoje zdrowie , za wszystkich :D

Jak snoby to snoby ,ja pierscinek z diamentem i emeraldem wyciagam z sejfu :p :p :p

Okazja dobra jest

Patrzaj no pan, snoby jakie... grupe hamerykanska sobie zalozyli i spotkania robia, hmpf... 8)

Fajnie mają...............

:( :( :( :cry:

Dropsiak nie rycz , lykniemy za Twoje zdrowie , za wszystkich :D

Jak snoby to snoby ,ja pierscinek z diamentem i emeraldem wyciagam z sejfu :p :p :p

Okazja dobra jest

tylko prosze za bardzo nie psioczyc na moderatorów, bo jak wy bedziecie balować, to ja pewnie bede spał, no i nie chciałbym aby mi się przez sen zaczęła odbijać czkawka :D :D :D

pozdrawiam i zycze milej zabawy

m.

tylko prosze za bardzo nie psioczyc na moderatorów, bo jak wy bedziecie balować, to ja pewnie bede spał, no i nie chciałbym aby mi się przez sen zaczęła odbijać czkawka :D :D :D

m.

Maksiu nic sie nie martw .

Kto by smial zle slowo o Tobie rzec ?

Twoje zdrowie bedzie pierwsze wypite :p

Za zyczenia dziekujemy

Gość house...

m.

Maksiu nic sie nie martw .

Kto by smial zle slowo o Tobie rzec ?

Twoje zdrowie bedzie pierwsze wypite :p

Za zyczenia dziekujemy

I ja dziekuje i za zdrowie "modka" rowniez wypije. :p Widzc , ze rowny gosc. :p

PS. pracuje nad szybkim awansem z porucznika na kapitana. :lol:

Juz mi sie znudzily te 3 gwiazdki 8) , jak dobrze pobalujemy to i awans bedzie w trybie przyspieszonym. :p

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...