ewak39 07.01.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Patrzaj no pan, snoby jakie... grupe hamerykanska sobie zalozyli i spotkania robia, hmpf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.01.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Patrzaj no pan, snoby jakie... grupe hamerykanska sobie zalozyli i spotkania robia, hmpf... Fajnie mają............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Sa tez i problemy . Nie wiedzielismy na jaka kuchnie swiata sie zdecydowc . Ktos zaproponowal meksykanska , ktos prowansalska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.01.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Sa tez i problemy . Nie wiedzielismy na jaka kuchnie swiata sie zdecydowc . Ktos zaproponowal meksykanska , ktos prowansalska ... Jak znam zycie bedzie albo wykwintna rustykalna albo minimalistyczna . A wiec : zaliwajka i barszczyk zabielany a na drugie pyry z gzika a wszystko to popijane sikaczem typu "boziole niwo" lub inna "riocha" po dolar piecdziesiat za flaszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A podane to bedzie 'la Konopielka : co my parszywe jakie ? zlewaj wszystko do jednej miski ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Gorace wiadomosci . Luc Skywalker.. to nie ja . Ktos mnie podrabia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.01.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A podane to bedzie 'la Konopielka : co my parszywe jakie ? zlewaj wszystko do jednej miski ... miska może być z Koła albo z Cersanitu, na przykład - zebyscie wiez z Ojczyzna czuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.01.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Gorace wiadomosci . Luc Skywalker.. to nie ja . Ktos mnie podrabia . Może się opatentuj? PS. Spostrzegawczy jesteś. Ja tam nigdy na ta liste nie patrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A podane to bedzie 'la Konopielka : co my parszywe jakie ? zlewaj wszystko do jednej miski ... miska może być z Koła albo z Cersanitu, na przykład - zebyscie wiez z Ojczyzna czuli Biorac pod uwage ilosc uczestnikow , nalezy pomyslec o wiekszej pojemnosci . Moja propozycja - nieuzywana umywalka z Paradyza z kolekcji Mexyk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Gorace wiadomosci . Luc Skywalker.. to nie ja . Ktos mnie podrabia . Może się opatentuj? PS. Spostrzegawczy jesteś. Ja tam nigdy na ta liste nie patrze. Ewunie tez ktos podrabia w sasiednim watku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Gorace wiadomosci . Luc Skywalker.. to nie ja . Ktos mnie podrabia . Może się opatentuj? PS. Spostrzegawczy jesteś. Ja tam nigdy na ta liste nie patrze. Ewunie tez ktos podrabia w sasiednim watku . To też zauważyłem. I nawet domyslam się kto to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Ta . Banowicz pozdrawia Redakcje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.01.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Ta . Banowicz pozdrawia Redakcje . I wraca z trzema kropkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.01.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Jak to mowil wieszcz: Hell hath no fury like a woman scorned. Widzisz Luc co narobiles, ty bez serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Patrzaj no pan, snoby jakie... grupe hamerykanska sobie zalozyli i spotkania robia, hmpf... Fajnie mają............... Dropsiak nie rycz , lykniemy za Twoje zdrowie , za wszystkich Jak snoby to snoby ,ja pierscinek z diamentem i emeraldem wyciagam z sejfu Okazja dobra jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.01.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Dzięki i za to Czyli jak to mówią :zdrowie nasze w gardła Wasze Dobrej Zabawy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Patrzaj no pan, snoby jakie... grupe hamerykanska sobie zalozyli i spotkania robia, hmpf... Fajnie mają............... Dropsiak nie rycz , lykniemy za Twoje zdrowie , za wszystkich Jak snoby to snoby ,ja pierscinek z diamentem i emeraldem wyciagam z sejfu Okazja dobra jest tylko prosze za bardzo nie psioczyc na moderatorów, bo jak wy bedziecie balować, to ja pewnie bede spał, no i nie chciałbym aby mi się przez sen zaczęła odbijać czkawka :D pozdrawiam i zycze milej zabawy m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Jezeli ktos czuje sie pokrzywdzony , ze nie wezmie udzialu w spotkaniu , to poprosze szybciutko zdjecie swoje przyslac . A ja obiecuje ustawic je na stoliku , tak gdzies pomiedzy RRMI a Housem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 tylko prosze za bardzo nie psioczyc na moderatorów, bo jak wy bedziecie balować, to ja pewnie bede spał, no i nie chciałbym aby mi się przez sen zaczęła odbijać czkawka :D pozdrawiam i zycze milej zabawy m. Maksiu nic sie nie martw . Kto by smial zle slowo o Tobie rzec ? Twoje zdrowie bedzie pierwsze wypite Za zyczenia dziekujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 07.01.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 tylko prosze za bardzo nie psioczyc na moderatorów, bo jak wy bedziecie balować, to ja pewnie bede spał, no i nie chciałbym aby mi się przez sen zaczęła odbijać czkawka :D pozdrawiam i zycze milej zabawy m. Maksiu nic sie nie martw . Kto by smial zle slowo o Tobie rzec ? Twoje zdrowie bedzie pierwsze wypite Za zyczenia dziekujemy I ja dziekuje i za zdrowie "modka" rowniez wypije. Widzc , ze rowny gosc. PS. pracuje nad szybkim awansem z porucznika na kapitana. Juz mi sie znudzily te 3 gwiazdki , jak dobrze pobalujemy to i awans bedzie w trybie przyspieszonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts