Paty 07.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 ja proponuje nie zpomnieć kapeluszy w stylu mexico , stroje koniecznie białe i lawenda w wazonie , żeby wam nozdrza za bardzo się nie rozchylały z nadmiaru zapachów, wszystko oczywiście w kuchni housa przy osmolonym okapie ( ale to spartaczyłeś ) zamiast podstawek pod drinki proponuje małe płytki 15x15 z Paradyża ewent. Opoczna proponuje uświetnić imprezę zdjęciami co by dziatwa mogła zobaczyć jak to sie baluje w tej znienawidzonej Hameryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evu. 07.01.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Luc Skywalker.. to nie ja . Ktos mnie podrabia . znaczy kropki trzeba liczyć? Ta . Banowicz pozdrawia Redakcje . I wraca z trzema kropkami dwie poprzednie ignorować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evu. 07.01.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Ewunie tez ktos podrabia w sasiednim watku . To też zauważyłem. I nawet domyslam się kto to jest łał gdzie kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evu. 07.01.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 mam ewunia.. potwierdzam, że podróba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Mam nadzieję, że meksykańskie przyprawy nie przyprawiš o ból brzucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.01.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Wrocilem .Watek uwazam za zamkniety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts