jeżyk 08.01.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Ciekaw jestem ilu z was posiada uprawnienia spawalnicze chcby podstawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.01.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Ciekaw jestem ilu z was posiada uprawnienia spawalnicze chcby podstawowe. Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 08.01.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Podstawowe czy czy może "odbiorowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.01.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Jakbym skoczył do starego zakładu pracy(sprzed 14 lat) to może by moje wykopali jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 08.01.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Ciekaw jestem ilu z was posiada uprawnienia spawalnicze chcby podstawowe. //? A czy to takie ważne te uprawnienia? te czasy już chyba mineły ,robimy to na własną odpowiedzialność. Wielu z was się leczy choć nie jest lekarzami, ja ostatnio robiłem kiełbasę i szynkę a nie mam odpowiednich kwalifikacji a cała rodzina była zachwycona. Tak samo było ze spawaniem -pożyczyłem od kolegi małą spawarkę ( Ta na zdjęciu to wygląda jak potężna maszyna) Pospawałem sobie stół do garażu -taki mały warsztat wcześniej spawałem zawiasy do .bramki metr szerokiej, trzymają już 5. lat Kolega pospawał konstrukcje dużej altany. Myślę że taka spawarka to dobry zakup. Do tej którą spawałem dołożyliśmy wentylator i działa znacznie lepiej. A kabel do przedłużenia powinien byś najgrubszy jaki posiadamy. Używałem ostatnio takiego przedłużacza 2 x 1,5 rozwinąłem go na całą długość ale spawanie było niemożliwe. odgrzebałem stary przedłużacz który został po budowie 4 x 3,5 i spawanie było super ( spawałem katownik 4mm grubości ). Jeżeli ktoż potrzebuje specjalnej spawarki to mam namiary na firmę która wam taką zrobi. Nie pisze więcej aby nie byc posądzony o reklamę (współwłascicielem firmy jest mój szwagier) napawde warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 09.01.2006 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Pytałem tylko z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawaczek 20.04.2022 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Korzystając z okazji, mam podobny dylemat co autor tematu. Przymierzam się już od dłuższego czasu do kupna spawarki. W dość znanym sklepie internetowym znalazłem obniżki do 30%, z kolei mój budżet to ok. 2500zł. Czy taka spawarka https://allweld.pl/magnum-mig-220-alu-cu-zestaw-0 do celów amatorsko/garażowych będzie odpowiednia? z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts