violadiparma 07.01.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 bo ciepło kaloryferów suche i niemiłe, podłogowe jakieś nienaturalne (chodzenie po ciepłym -tylko na plaży) piec kaflowy to miłe ciepło ale i kłopotliwy, i niebezpieczny (bywa) Jakie ogrzewanie wydaje sie Wam najmilsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biolog 07.01.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 najmilszy? to gorąca kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 o rany, a mnie sie cisnie na usta - gorący facet szczególnie wtedy, kiedy mam lodowate nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.01.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 o rany, a mnie sie cisnie na usta - gorący facet szczególnie wtedy, kiedy mam lodowate nogi Rzecz gustu Ja osobiscie tak jak Biolog wole goraca kobiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.01.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 o rany, a mnie sie cisnie na usta - gorący facet szczególnie wtedy, kiedy mam lodowate nogi Jak byłem młodszy i miałem lodowate nogi, to kładłem na nich swojego jamnika . Teraz wole to co moi przedmówcy (chyb przedpisacze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.01.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Hmmm... Majka zazdroszcze cierpliwosci faceta Ja juz chyba wole ciepla podloge Bo facet zwiewa z wrzaskiem... chyba za dlugo jestesmy razem... Podloga przynajmniej nie wrzeszczy. A jak zacznie... dobrze, ze do psychologa blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.01.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 o rany, a mnie sie cisnie na usta - gorący facet szczególnie wtedy, kiedy mam lodowate nogi Jak byłem młodszy i miałem lodowate nogi, to kładłem na nich swojego jamnika . Teraz wole to co moi przedmówcy Znaczy sie, kladziesz na nogi goracego faceta? Hmmm, ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.01.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 o rany, a mnie sie cisnie na usta - gorący facet szczególnie wtedy, kiedy mam lodowate nogi Jak byłem młodszy i miałem lodowate nogi, to kładłem na nich swojego jamnika . Teraz wole to co moi przedmówcy Znaczy sie, kladziesz na nogi goracego faceta? Hmmm, ciekawe. Przedmówcy (nie mylić z Przedmówczynią) raczej wspominali coś o gorących kobietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.01.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 o rany, a mnie sie cisnie na usta - gorący facet szczególnie wtedy, kiedy mam lodowate nogi Jak byłem młodszy i miałem lodowate nogi, to kładłem na nich swojego jamnika . Teraz wole to co moi przedmówcy Znaczy sie, kladziesz na nogi goracego faceta? Hmmm, ciekawe. Przedmówcy (nie mylić z Przedmówczynią) raczej wspominali coś o gorących kobietach Bardzo mnie uspokoiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 08.01.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 No ale nadal nie ma odpowiedzi na pytanie w temacie postu! To w końcu co jaki sposób najlepszy: gorąca kobieta czy gorący facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goto 09.01.2006 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 To w końcu co jaki sposób najlepszy: gorąca kobieta czy gorący facet? Żeby życie miało smaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2006 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No ale nadal nie ma odpowiedzi na pytanie w temacie postu! To w końcu co jaki sposób najlepszy: gorąca kobieta czy gorący facet? Stawiam na goracego faceta . Zazdroszcze Majce , ze moze tak sobie pozwolic . Chyba , ze niedopowiedzenia wystapily Moj krzyczy w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek67 09.01.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 a ja lubię rozgrzewać nóżki mojej żony, szczególnie że mogę ją troche połechtać bo ma straszne łaskotki pod stopami i wtedy rozgrzewa się cała a ja przy okazji też Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ja też stawiam na gorącego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 13.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Najmilsze ogrzewanie to podłogówka w całym domu; nie rozpatrywałabym jej w kategorii naturalności. Bo jakie ogrzewanie jest naturalne? Ognisko , kominek, piec węglowy?A w łóżku najmilszy jest koc elektryczny pod prześcieradłem - prawdziwa rozkosz, w mroźny czas skutecznie zastępuje gorącą wodę w wannie. I przeciwdziała przeziębieniom. Sprawdzone od dwóch sezonów. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 13.01.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 a moze promiennik podczerwieni : cieplo czujemy od razu, nawet jakby wewnatrz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violadiparma 14.01.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 OK już wchodzę do mikrofalówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.01.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 A w łóżku najmilszy jest koc elektryczny pod prześcieradłem - prawdziwa rozkosz, w mroźny czas skutecznie zastępuje gorącą wodę w wannie. I przeciwdziała przeziębieniom. Sprawdzone od dwóch sezonów. Polecam. Nie mozna sie wiercic zeby przebicia nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 22.01.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Najmilszym żródłem ciepła jest kominek, cudownie jest patrzeć na żarzące się szczapy. Nasz jest podłączony do ogrzewania, więc ciepła podłoga też jest. Ale to właśnie ciepło rozchodzące się od szyby kominka i zapach drewna w mieszkaniu są "naturalne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts