Dominik1719499811 23.01.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Najmilszym żródłem ciepła jest kominek, cudownie jest patrzeć na żarzące się szczapy. Nasz jest podłączony do ogrzewania, więc ciepła podłoga też jest. Ale to właśnie ciepło rozchodzące się od szyby kominka i zapach drewna w mieszkaniu są "naturalne". Wczoraj byłem u znajomego, który ma kominek bez szyby! To dopiero jest naturalne ciepło. Nie jest zbyt ekonomiczny, a ciepła podłoga to jest tylko 50cm przed kominkiem ale te wrażenia... ach... nie do opisania. On kominek zamknięty nazywa... telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirekSza 24.01.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 U mnie malzonka odpada bo ja musze pracowac jako piecyk.Mamy dwa koty z ktorych tylko jeden lubi na mnie spac Tylko jego powierzchnia grzewcza jest za mala.Tak wiec pozostaje centralne ogrzewanie ktore nie zabija mojego weza w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 25.01.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 CO WY TAM WIECIE !... Najlepsze są rozwiązania systemowe: kominek, przed nim ogrzewana podłoga, na podłodze gruba skóra, obok rozgrzewające trunki no i do tego okład z młodej piersi - co by się nie działo, będzie na pewno gorąco ! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts