rafalg 02.12.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Drodzy forumowicze!! Poszukujemy wykonawcy przyłącza wodno-kanalizacyjnego, prosimy o namiary. Budowa w Rumi. Witaj Aleks, Ja od wod-kan mialem rewelacyjnego gościa: Stanisław Dul (607216499). Do tego jest bodajże z Rumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 04.12.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Polecam pana Waldka z Wejherowa.Sympatyczny, a co najważniejsze najtańszy chyba w okolicy. Nie uwierzycie za metr2 blachodachówki 20zl.dobra robotaA szukalam dlugo wykonawcy i naprawdę wiem ile chcieli 40-60zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 06.12.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja co prawda dopiero będę zaczynał budowę ale o "cyganie" słyszałem pochlebne opinie, budował domy dwóm moim sąsiadom, i nie mieli oni zastrzeżen co do pracy ekipy. Domy powstawały fachowo i w krótkim czasie, stan surowy z więźbą u mojej sąsiadki zrobili w niecałe dwa miesiące. Zero alkocholu na budowie, sami załatwiają materiały, a mój przyszły kierownik budowy, którego notabene też polecam, p. Krzysztof Włodarz z Pszczółek, parząc na zdjęcia domu sąsiadów stwierdził że fachowca murarza po ścianie widać.. No i stało się, domek stoi trzeba tylko dechy położyć i papę oraz okna pozabijać.. Teraz z czystym sumieniem mogę polecić ekipę pana Jurka Zakrzewskiego vel "Cygana". zaczęli w drugim tygodniu października kopiąc pod ławy a jutro kończą budowę... współpraca układała nam się wzorowo... zero umowy, a wszystko w terminach uwzględniając kaprysy pogody... Cygan sam zamawia materiały na budowę, przynajmniej te które brakują, oczywiście uzgadniając wcześniej z wykonawcą, ma zaprzyjaźnionych cieśli, też fachowców starej daty... i jedni i drudzy znaleźli i poprawili kilka błędów w projekcie... oczywiście w konsultacji ze mną i kier. budowy... Z kierownika budowy też jak do tej pory jestem zadowolony także z czystym sumieniem mogę polecić Murarze i nie tylko: p. Jerzy Zakrzewski vel "Cygan" - tel 607226455 Kier. Budowy: p. Krzysztof Włodarz - tel 601249959 Cieśle: p. Szmajdka - tel 501077297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 06.12.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A ja jestem zdruzgotany. To ja sie targuje z wymienionym wczesniej p. Grzesiem (ten od kafelek), ktory bierze ok. 40 zl/m2 kafalek, a gosc, ktory rowniez kladzie kafle mowi mi telefonicznie, ze on bierze 85 zl/m2 (szukalem kogos, kto by przed swietami jeszcze 30 m2 w jodelke polozyl). Chyba sie im we lbach przewraca - podobno gosc ukladal ostatnio we Wrzeszczu za taka cene. Ludzie - nie placcie tyle, bo sami sobie bicz (my inwestorzy) na siebie krecimy. Chyba zaraz przeedytuje post o Grzesiu, bo gotow mi jeszcze cene podniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michush 06.12.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 WitamPolecam ekipę dekarską pana Leszka i Jarka [606420385 i 608706953] polecaną już wcześniej na forum. Bardzo dobry kontakt terminowe wykonanie i solidność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariusW 10.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam. Polecam moją brygadę.Wykonali mi elewację i są naprawdę fachowi i pomocni w każdym calu. Wykonują nie tylko elewacje, ale między innymi tynki gipsowe, kładą klinkier itp. Oto namiary:USłUGI OGóLNOBUDOWLANEBEATRIX Grzegorz Stępieńtel. 0 602 227 979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dachy - pokrycia : Dawid 0509-367-186. Nie napiszę ile dałem za kpl dach, bo co niektórzy się mogą z lekka wkurzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 11.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Właśnie skończył u mnie montować meble pan Fedorowski: http://fedorowskimeble.republika.pl/ Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną do moich możliwości. W każdym innym miejscu, za TO SAMO żądali od 30 do 100% więcej.Ponadto to jedyna osoba (z 5 firm, w których byłem), która mówiąc, że zadzwoni tego a tego dnia, dokładnie to robiła. Gdy mówił, że przyjedzie w niedzielę o 19, to był w niedzielę o 19. Normalnie ze świeczką takich ludzi teraz szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 19.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Właśnie skończył u mnie montować meble pan Fedorowski: http://fedorowskimeble.republika.pl/ Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną do moich możliwości. W każdym innym miejscu, za TO SAMO żądali od 30 do 100% więcej. Ponadto to jedyna osoba (z 5 firm, w których byłem), która mówiąc, że zadzwoni tego a tego dnia, dokładnie to robiła. Gdy mówił, że przyjedzie w niedzielę o 19, to był w niedzielę o 19. Normalnie ze świeczką takich ludzi teraz szukać... A montowali Ci meble kuchenne czy coś jeszcze? Może jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 21.12.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam! Polecam dekarza Rafała Lubinickiego z ekipą, sprawnie, bezproblemowo i co najważniejsze, fachowo! Chłopaki są z Lipusza ale bez problemu dojeżdżają do Trójmiasta, dla zainteresowanych tel. 696053643. Pozdrawiam Świątecznie Wszystkich Budujących! Ryba7070. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 28.12.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Może ktoś ma namiar na fachowców od budowy najzwyklejszego płotu (podmurówka, słupki, naciągnięcie siatki) ? Sprobuj tu: 668 111 931 - dostalem namiar od kolegi, wiec jakosc niesprawdzona przeze mnie, ale mowil ze on jest OK Tacy sobie, średnio drodzy, podmurówka faluje, na pewno nie są pracowici - genralnie drugi raz bym ich nie wziął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 28.12.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Polecam również Pana Klawitera (58) 682-93-89 od projektów przyłączy wody i gazu. Taniej chyba niogdzie nie ma, wszytsko bez problemów. Polecany Pan Lademan robił u mnie w sierpniu tynki gipsowe, które miały być gotowe do malowania bez gładzenia. Wczoraj sciany oglądał malarz i niestety po dokładnym sprawdzeniu ścian "za pomocą lampy", okazalo się że ściany muszą być cekolowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.12.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Polecam również Pana Klawitera (58) 682-93-89 od projektów przyłączy wody i gazu. Taniej chyba niogdzie nie ma, wszytsko bez problemów. Polecany Pan Lademan robił u mnie w sierpniu tynki gipsowe, które miały być gotowe do malowania bez gładzenia. Wczoraj sciany oglądał malarz i niestety po dokładnym sprawdzeniu ścian "za pomocą lampy", okazalo się że ściany muszą być cekolowane Ile czasu zajęło p. Klawiterowi zrobienie i uzgodnienie projektów przyłączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 29.12.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Ile czasu zajęło p. Klawiterowi zrobienie i uzgodnienie projektów przyłączy? Nie pamiętam, ale sam projekt zrobił chyba w jeden dzień, a reszta to kwestia urzędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 29.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Ile czasu zajęło p. Klawiterowi zrobienie i uzgodnienie projektów przyłączy? Nie pamiętam, ale sam projekt zrobił chyba w jeden dzień, a reszta to kwestia urzędów. No też jestem ciekawa ... bo nam zaczął robić chyba w październiku, albo i we wrześniu i do tej pory ... nie mamy.... twierdzi że to urzędy właśnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 14.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Właśnie skończył u mnie montować meble pan Fedorowski: http://fedorowskimeble.republika.pl/ Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną do moich możliwości. W każdym innym miejscu, za TO SAMO żądali od 30 do 100% więcej. Ponadto to jedyna osoba (z 5 firm, w których byłem), która mówiąc, że zadzwoni tego a tego dnia, dokładnie to robiła. Gdy mówił, że przyjedzie w niedzielę o 19, to był w niedzielę o 19. Normalnie ze świeczką takich ludzi teraz szukać... A montowali Ci meble kuchenne czy coś jeszcze? Może jakieś fotki?? Procz mebli kuchennych, takze ciut zabudowy w lazienkach. Moge tylko powiedziec, ze nadal jestem zadowolony i z pewnoscia ten pan bedzie u mnie robil dalsze zabudowy. Fotki? - poprosze adres @ na PW, to wysle - jak tylko znow zlapie dostep do neta - bo ostatnio to mam raz na 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko5 24.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam, poszukuje ekipy do stanu surowego w okolicach Jankowa Gdańskiego mozecie kogos polecic? pozdrawiam crisi Z całą pewnością mogę polecić cieśli. Takich fachowców spotkać to naprawdę przyjemność. Terminowi, solidni, mimo fatalnych warunków pogodowych byli każdego dnia. W razie wątpliwości (błędy w projekcie) dzwonili i zapraszali na budowę, przedstawiali rozwiąznie. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiakrzysia 26.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 witam.polecam kilku fachowcow z Przodkowa (kawalek przed kartuzami).dosc latwo ich znalezc w przodkowie ale w razie co sluze telefonem.hydraulik-miroslaw Łaga (mieszka niedaleko hali sportowej na majkowskiego lub majakowskiego.fachowiec jakich malo-terminowo,solidnie i uczciwie.pracuje od rana do wieczora, rozliczenia wg faktur,bez rzadnych dodatkowych kosztow.tynkarz-czeslaw stenka.robi tynki cementowo-wapienne (teraz chyba po 18zl/m2) bez kosztow materialu.fakt faktem wytynkowaie domu wraz z poadzkami (700m2 tynkow+200m2 posadzek trwa ok 2mcy) jest troche nuzące, ale nie mozna wymagac wiecej jesli pracuje sie w systemie 1 tynkarz+pmocnik, a jakosc jest naprawde super.oczywiscie nie jest to taka gladź jak po cekolowaniu, ale wystarczająca zeby z tego cekolowania zrezygnowac jesli nie ma sie naprawde super wysokich wymagań.czlowiek uczciwy,pracuje 6 dni w tygodniu, pomoze i doradzi przy innych pracach.zostawiam mu klucze od domu, na budowie jestem co sobote i wiem ze nic nie zginie i nic nie bedzie poniszczone.jak zobowiąze sie ze cos bedzie zorbione do jakiegos ustalonego dnia , to chocby mial robic w niedziele slowa dotrzyma.trzeba sie z nim umawiac na robote 6mcy wczesniej.ostani to roman król (murarz).mieszka na sportowej.tani to on nie jest,ale na robocie sie zna.mury proste,pustych butelek po nim i jego brygadzie sprzatac nie trzeba.pilnowac tez go nie trzeba, umawia sie co i jak ma byc zrobione i tak faktycznie robi.robil nam drobne prace, scianki dzialowe, szambo, doprowadzenie wody i pradu.do murow go nie wziałem bo wydawalo mi drogo a patrzac z perspektywy popelnilem blad, bo jakosc murow ktore mam pozostawia wiele do zycznia.stare przyslowie sie sprwdza-chytry 2 razy traci.pozdro.krzych i goska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 09.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Polecam pana Arkadiusza Młyńskiego, producenta szamb z żywic poliestrowych, bardzo atrakcyjne ceny oraz bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa.Dal zainteresowanych: FHP "MARO" Stara Kiszewa tel: 0-602-470-995. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 14.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam! Z przyjemnością wpisuję na listę młodych elektryków, Jacka i Rafała, zdolni, sympatyczni i bardzo pracowici, mąż jest nimi zachwycony a rzadko mu sie to zdarza! Dla zainteresowanych namiary: ELEKTROKLIM Jacek Klimek tel: 504201760. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts