Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

A ja polecam Zakład Usług Wodno-Kanalizacyjnych Franciszka Grablowskiego z Bojana tel. 058 676 00 20 kom. 603 642 014.

Wykonał u mnie przyłącze wodne wg mojej ulubionej zasady "dobra jakość za rozsądną cenę".

Zgadzam się z opinią szybko solidnie i łatwi całą dokumentację naprawde godny polecenia

Podpisuję sie pod ta oceną. Szybko, sprawnie, bezproblemowo i fachowo. No i w gminie od ręki :wink:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja polecam Zakład Usług Wodno-Kanalizacyjnych Franciszka Grablowskiego z Bojana tel. 058 676 00 20 kom. 603 642 014.

Wykonał u mnie przyłącze wodne wg mojej ulubionej zasady "dobra jakość za rozsądną cenę".

Zgadzam się z opinią szybko solidnie i łatwi całą dokumentację naprawde godny polecenia

ja rowniez jestem zadowolony z jakosci uslug

Ja też korzystałem z usług tego Pana -godny polecenia słowny ,rzeczowy, i potrafi doradzić .A przy okazji polecił dobrego i naprawdę taniego geodetę Pana Szewczyka z Wejherowa

Witam

ja na razie niewiele mogę polecić, bo jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego. Wykonawcy bym nie polecała, bo trochę z nim mamy przebojów. Ale mogę Wam polecić tartak z Szemuda "DREWTRAK". Kupiliśmy tam podbitkę 2,2cm i jesteśmy na prawdę zadowoleni. Nr 058 676-12-47 lub 502-642-010.

A ja znowu Megabud i pan Michał. Ktoś skopał sprawę i trzeba było wyjaśnic kto? Trudne miejsce w moim domku - wykusz od jadalni, drewniana konstrukcja jako dach i duże okno. Po kilku miesiącach od osadzenia parapetów jedna częśc "opadła". Po analizach i debatach padło na duży nacisk ciężkiego okna, które wspiera się w górnej części na lekkiej drewnianej konstrukcji. Telefon i ...natychmiastowa reakcja. Pan Michał osobiście przyjechał, sprawdził, wysłał swoją ekipę, mimo że wina była nie po ich stronie, zrobili wszystko, żeby pomóc :p . Pan Robert od parapetów też zareagował poprawnie i następnego dnia usunął przyczynę problemu, którą odkrył dociekliwy pan Michał z Megabudu. I oto chodzi :p . Poczucie, że nie jesteśmy sami z problemem jest tym ,co buduje renomę firmy. Dziękuję panie Michale :D Mam nadzieję, że już będzie dobrze. Jutro jeszcze mają to wszystko dopracowac, bo malowanie "diabli wzięli" i narożniki też nieco skrócone :roll: Pozdrawiam wszystkich budujących i fajne firmy, z którymi się zetknęłam, a tym mniej fajnym polecam : ściągajcie sposoby postępowania z klientem od najlepszych :D .

POLECAM GORACO geologa pan Szyłanski 0502 526 801, dom 348 52 83

szybko na czas i bardzo bardzo tanio zamowilem ekspertyze gruntu po wymianie przyjechal zgodnie z ustalona godzina z 3 chlopakami wpadli na dzialke zrobili pomiary i skasowali zamiast 80 zl 50 myslalem ze cos nie tak ale nie wszystko w porzadku i jeszcze do domu przyslal 2 egzemplarze oprawionej ekspertyzy lacznie z mapka za darmo CUD.

Za odwierty bierze 50 zl (przy badaniu na jakiej glebokosci zalegaja torfy)

CMyK

Wziąłem namiary na tego Pana z netu(właśnie z tej stronki) i czuję się w obowiązku potwierdzić Jego fachowość ,słowność oraz terminowe i rzetelne wykonanie badania gruntów za dwukrotnie niższą cenę niż u innych z branży.(cena to 350pln za 2 odwierty) TEL DO geologa Szyłańskiego 0502526801-kom lub tel stacjonarny058 348 52 83 Powiat kartuski miejscowość Przyjażń ulica Łąkowa 35.

Nie mogłam się doczekac, ale wreszcie mogę polecic zabieganego hydraulika pana Krzysia Szmudę :lol: . Człowiek robi : kanalizację , hydraulikę, gaz, ogrzewanie podłogowe,ogrzewanie centralne klasyczne, odkurzacz centralny,pompy ciepła,solary, drenaż, burzówkę itp. Podstawowe zalety : szeroki zakres prac, sympatyczny i baaardzo pomocny :lol:. Chętnie organizuje materiały w bardzo dobrych cenach. Jeśli jesteście zapracowany Inwestorami -pasuje super! Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie istotna jest też osobowośc. Skoro na budowie spędzam sporo czasu, wolę miec do czynienia z ludźmi sympatycznymi i pomocnymi , niż tylko z wyrachowanymi "zarabiaczami pieniędzy". Buduję pierwszy dom i mogę się oprzec tylko na fachowcach. Ich chęc pomocy, życzliwośc i fachowośc, a dodatkowo konkurencyjne ceny - to jest to! :lol: Polecam pana Krzysia :lol: tel. 693 45 29 99.

A w zanadrzu mam kolejnych :lol: . Nie chcę zapeszac i nie chcę się narazic na "podebranie", ale ... jak skończą mam nadzieję, że będę mogła polecic kilku następnych :lol:(malarz, kafelkarz, ocieplenie dachu, regipsy).

No to jeszcze druga ekipa od g-k itp

Mirek Cirocki tel. 0506-408-568.

No i oczywiście Wojtekkk od mebli (oraz lakierowania drzwi ;) ) - kurna kupiłem je taniutko za 140zł, a teraz jakbym wystawił na allegro za 1000,- poszłyby od razy ...

A Wojtek od mebli to ma telefon :wink:

Robi meble kuchenne?

Przede wszystkim kuchenne:
    tel. 0604-787-431

Witam

ja na razie niewiele mogę polecić, bo jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego. Wykonawcy bym nie polecała, bo trochę z nim mamy przebojów. Ale mogę Wam polecić tartak z Szemuda "DREWTRAK". Kupiliśmy tam podbitkę 2,2cm i jesteśmy na prawdę zadowoleni. Nr 058 676-12-47 lub 502-642-010.

jaki jest obecnie koszt i jakie drewno?Pozdrawiam

Witam wszystkich !

Nasza budowa jest dosc zaawansowana, ale niestety nie mamy jeszcze wody i szamba. Szukam kogos godnego polecenia, kto wierci studnie głębinowe i zajmuje sie szambami.

mazy, na takie pytania znajdziesz odpowiedz w temacie Grupa trójmiasto i okolica , a nie tu :) Tutaj tylko się poleca, a nie prosi o namiary.

POLECAM GORACO geologa pan Szyłanski 0502 526 801, dom 348 52 83

szybko na czas i bardzo bardzo tanio zamowilem ekspertyze gruntu po wymianie przyjechal zgodnie z ustalona godzina z 3 chlopakami wpadli na dzialke zrobili pomiary i skasowali zamiast 80 zl 50 myslalem ze cos nie tak ale nie wszystko w porzadku i jeszcze do domu przyslal 2 egzemplarze oprawionej ekspertyzy lacznie z mapka za darmo CUD.

Za odwierty bierze 50 zl (przy badaniu na jakiej glebokosci zalegaja torfy)

CMyK

Wziąłem namiary na tego Pana z netu(właśnie z tej stronki) i czuję się w obowiązku potwierdzić Jego fachowość ,słowność oraz terminowe i rzetelne wykonanie badania gruntów za dwukrotnie niższą cenę niż u innych z branży.(cena to 350pln za 2 odwierty) TEL DO geologa Szyłańskiego 0502526801-kom lub tel stacjonarny058 348 52 83 Powiat kartuski miejscowość Przyjażń ulica Łąkowa 35.

Polecam i rowniez przylaczam sie do pozytywnej opini o panu Szylanskim

szybko i sprawnie wszystko na telefon - 2 odwierty 350 Pln

Budowałem dom i szukałem stolarza od drzwi i schodów i w końcu znalazłem. Bardzo dobrze wykonane i co najważniejsze że szybko nie tak jak u innych miesiąc czy dwa. I mogę polecić oto numery 509 959 785 lub889 689 962. Okolice Wejherowa .

Budowałem dom i szukałem stolarza od drzwi i schodów i w końcu znalazłem. Bardzo dobrze wykonane i co najważniejsze że szybko nie tak jak u innych miesiąc czy dwa. I mogę polecić oto numery 509 959 785 lub889 689 962. Okolice Wejherowa .

Polecam człowieka myślącego,uczciwego i dokładnego,wykonującego przede wszystkim budowy domu od podstaw.

P.Stanisław :604-890-459

franek987, jotdzi, - kryptoreklama ?

Witam,

poszukuję solidną, sprawdzoną ekipę budowlańców do wybudowania domu jednorodzinnego w stanie surowym otwartym;

początek prac przewidzany jest na pierwszy września tego roku;

miejsce budowy, to okolice Żukowa

będę wdzięczny za "namiary"