KrzysztofGdynia 29.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam, poszukuję solidną, sprawdzoną ekipę budowlańców do wybudowania domu jednorodzinnego w stanie surowym otwartym; początek prac przewidzany jest na pierwszy września tego roku; miejsce budowy, to okolice Żukowa będę wdzięczny za "namiary" Polecam p. Marcina Rzeppę i jego chłopaków (600-822-527). Powołaj sie na mnie, a pokażą Ci dom, który budują dla mnie w Baninie. To wystarczy za referencje. Pozdrawiam Krzysztof Marciniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vito31 04.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Polecam pana od przeprowadzek - p. Damian 888 243 754. Tym samym potwierdzam wcześniejsze dobre opinie. Usługa wykonana szybko, uważnie z pełnym zaangażowaniem i w dodatku za bardzo przyzwoite pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wally 04.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Nie będę oryginalny na tej liście, gdy napiszę ciepłe słowa o firmie Megabud z Rumii. Wstawiali mi okna 3-szybowe, bramę garażową i drzwi wejściowe. Sprawna i miła obsługa, duże rabaty, fachowa ekipa instalatorów przekazująca praktyczne uwagi. Po po pewnym czasie od wstawienia moi tynkarze zauważyli niewielkie pęknięcie na ramie drzwi balkonowych. Zdjęcie wysłane do Pana Michała, właściciela i po kilku dniach firma wymieniła mi ramę na nową. Bez zbędnego narzekania, kręcenia nosem, szukania winnych. Jest wiele firm miłych dla klienta, który płaci. Ale tę, naprawdę dobrą i solidną, poznaje się po tym jak uwzględnia reklamacje. Drobne uszkodzenia mogą zdażyć się wszędzie i zawsze. Bardzo liczy się wówczas, czy fachowcy pozostawią inwestora samemu sobie, czy też jak w przypadku Megabudu, wystarczy jeden telefon aby sprawę załatwić. Polecam http://www.megabud.pl Cukrujecie strasznie, ale najważniejsze - jesteście zadowoleni. Ja przed wydaniem opinii złożyłem zapytanie do 5 firm i o dziwo firma Megabud - Avante Rumia podała najwyższą wycenę na realizację mojego zamówienia. Od najwyższej oferty z 4 pozostałych Pan Michał pobił ją o 8 432 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Termin realizacji dłuższy i ten wybór kolorów:( Tak mi Litwą zajechało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELKA08 05.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jestem na etapie budowy mam postawione fundamenty i wylaną posadzkę W przyszłym tygodniu będą stawiać mury .Narazie z tego co widzę murarz godny polecenia oprucz tego widziałam domy przez niego postawione robota solidna i najważniejsze uczciwi .Z tego co wiem robią równierz dachy .Kto chce namiar proszę pisać na P.W. Moja budowa trwa obok Szemuda i napewno budują w tamtych rejonach co do dalszych miejscowości kwestia dogadania się z nimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.06.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 W sumie nie wiem czy tu to wpisać, ale niech będzie: Mile zaskoczyła mnie firma Cersanit (tak, ten od białej armatury łazienkowej). Po przywozie, rozpakowaniu i montażu kabiny prysznicowej okazało się że na górnej i dolnej belce łączącej boki są rysy (początkowo niewidoczne, a potem (jak już było w tym pomieszczeniu normalne światło) bardzo wyraźne. Telefon do sprzedawcy (delikatnie odpychający problem od nich ), nastepnie pod otrzymany numer do PH na Pomorskie, stamtąd do serwisanta i już do kontroli jakości w fabryce. Tu wyjaśnienie problemu z prośbą o pomoc (piątek) i ...w poniedziałek nowiuśkie beleczki czekały w firmie na montaż. Pełne profesjonalizmu podejście do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK. 14.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 A ja chcę polecić firmę zajmującą się kowalstwem artystycznym (balustrady, ogrodzenia, bramy); zrobili barierkę taką jak chciałam za ponad połowe niższą cenę niż pewna inna znana firma p. Dawid Kobiella 609-074-307 a to na potwierdzenie http://images38.fotosik.pl/106/6157e0e52073f010med.jpg http://images49.fotosik.pl/110/b456c0df40d9478fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 15.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam, poszukuję solidną, sprawdzoną ekipę budowlańców do wybudowania domu jednorodzinnego w stanie surowym otwartym; początek prac przewidzany jest na pierwszy września tego roku; miejsce budowy, to okolice Żukowa będę wdzięczny za "namiary" Ja skorzystałam z polecanego tu Jacka Szymichowskiego (506 051 021) i jego ekipy - co prawda dopiero zasypali fundamenty, ale mój kierbud wysoko ocenia ich robotę. Oko się raduje widząc 9 osób uwijających się jak w ukropie. Sąsiedzi podziwiają, a na działce nie latają śmieci. Współpracuje z koparkowym - prawie "Copperfieldem" - takie cudeńka swoją koparką wyczyniał. Jak ciągnęli nam wodę z wodociągu, to podkopywał się pod rurą gazową, mijając ją na centymetry - i uspokajał, że bedzię ok. Chłopaki z wod-kanu też byli pod wrażeniem. Jak na razie nie żałuję, choć... nie chwal dnia przed zachodem A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-p-o 15.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam wszystkich budujących z 3city i okolic. Budowę domu mam już na szczęście za sobą, teraz ogród itp. bardziej przyjemne prace. Postanowiłem, że choć zwykle tego nie robię, muszę na tym forum kogoś pochwalić. Jest to ekipa od ogrodzeń, bram, balustrad itd. Zrobili mi super ogrodzenie za super przystępną cenę. Najfajniejsze jest to, ze ogrodzenie zaprojektowali według moich preferencji a później jeszcze lepiej wykonali. Dodam, że cena jest o tyle atrakcyjna ze wszystko wykonuja w mniejszej miejscowości a do Trójmiasta przyjeżdzaja na montaż. W Gdyni maja swojego człowieka, który jeździ na pomiary. Specjalizują się w nowoczesnych wzorach, ja taki tez wybrałem. Jeśli ktoś bedzie zainteresowany, moge przesłać zdjęcie mojego nowiutkiego ogrodzenia. Ich strona to http://www.ogrodzonka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi74 19.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam.Skończyłem san surowy,więc na białą listę trafiają : cieśla Janusz Baranowski tel.503473009 i jego ekipa-dach koperta 4 lukarny ,250m2,konstrukcja, deskowanie i papa zrobiony w 9 dni bez najmiejszych zastrzeżeń.Kierownika budowy i projektanta Marcina Jagielskiego tel.502083190 konkretny kierownik i konstruktor-przyjeżdza sam na budowę nie tylko na ważne jej etapy,sprawdza czy wszystko jest ok,żadnej fuszerki nie przepuści-Polecam!!!Tartak Tadpol-Tadeusz Bojke tel.605276100-konkurencyjne ceny,deski i więzba pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 19.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam, niniejszym postem chcielibyśmy polecić fachowców od zabudowy k-g.Pan Zbyszek wraz z kolegami to naprawdę porządna ekipa. Jak sie umawiają to są. Jak ma być dostawa towaru to jest. Nie sprawiają kłopotu podczas pracy, nie ma dla nich tematów "tego panie to sie nie da". Ponoć oprócz zwykłych zabudów k-g robią jeszcze inne rzeczy jak płytki, cekole, malowania i ogólnie szeroko pojęte wykańczanie wnętrz. Niestety nie dane nam było tego doświadczyć gdyż mieliśmy poumawiane również inne ekipy od tego ale sadząc po metodach pracy przy zabudowie poddasza (225m2) może to być również strzał w dziesiatke jeśli chodzi o wybór ekipy "do wszystkiego". Ale jak już wspomnielismy tego nie sprawdzaliśmy. Czysciutko i posprzątane na końcu jak i w trakcie. Ceny umiarkowane ale jak za tą jakość to raczej niższe. No i kultura osobista i w ogóle. Standardy już zachodnio a może i północno europejskie. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy i polecamy szczerze, gdyż sufity wyglądają elegancko i równiutko. Telefon do pana Zbyszka jakby ktoś chciał : 601-461-951. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owad 20.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Szukam dobrego wykonawcy do malowania, tapet i wyrownywania scian pod malowanie. Do wykonczenia mieszkania w gdansku. kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 20.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Polećcie kogoś do ogrodzenia - słupy i siatka... nic szczególnego... brama wjazdowa i furtka po taniości z marketu niby kute.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 21.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Mam kolejnych chłopaków do polecenia : ocieplanie poddaszy (wełna), regipsy i ogólnie wykończeniówka - Wojtek i Arek już tu polecani . Praca wykonana solidnie, dokładnie, estetycznie i z pomysłem. Zabudowę poddasza mieliśmy nietypową. Staraliśmy się wykorzystac maksymalnie powierzchnię i odcinac ścianką kolankową tylko te przestrzenie, które koniecznie trzeba było. Reszta tworzy fajne wnęki w garderobach i malutkim pokoiku na poddaszu. Dodatkowo do zabudowy i ocieplenia były jeszcze daszki od wykuszy(drewniana konstrukcja przykryta dachówką). Chłopcy kombinowali, jak to wszystko zrobic, żeby było rzeczywiście dobrze i ładnie. Efekt jest bardzo dobry . Niestety wcześniej nie wiedziałam, że również malują, więc umówiłam się z kimś innym. Jeśli pozostałe prace wykonują tak dobrze, jak te, które zademonstrowali u mnie, to warto zamawiac usługę kompleksową . Dodatkowo u mnie zauważyli kilka drobnych i prostych do usunięcia błędów popełnionych przez poprzedników. Dzięki chłopaki za całą robotę, za pomoc w organizowaniu materiału i cierpliwośc. Słup już podcięty . Reszta dogadana, więc będzie pewnie dobrze. WOJTEK GURSKI tel. 783- 903- 130. Muszę też pochwalic Centrum Kominkowe Interior z Redy. Kominek już po przepaleniu - dziala extra, jest piękny i wykonany bez zarzutu według projektu p.Artura Wąsaka tel. 500- 215- 265. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzemian 21.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Polecam ekipę tynkarzy Pana Andrzeja Krenckiego z Borcza k. Żukowa. Tel. 603 94 39 25. Może nie jest tani, ale wykonanie adekwatne do ceny. Wykonywał u mnie tynki cementowo-wapienne, szybko i solidnie. Do tego udzilela dwuletniej gwarancji - na piśmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 21.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Polecam ekipę tynkarzy Pana Andrzeja Krenckiego z Borcza k. Żukowa. Tel. 603 94 39 25. Może nie jest tani, ale wykonanie adekwatne do ceny. Wykonywał u mnie tynki cementowo-wapienne, szybko i solidnie. Do tego udzilela dwuletniej gwarancji - na piśmie. To prawda, też go polecałam - jest świetny!!! . Niezawodny, sympatyczny, a tynki - cacko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkzibi 22.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam! Pisałem już jakiś czas temu w tym poście ale ponawiam pytanie bo aktualnie szukam wykonawców do: 1. Wymurowania 4 słupków z klinkieru na ogrodzenie + później oczywiście ogrodzenie2. Fachowców od tarasów a w zasadzie do zrobienia wylewki na tarasie i odpowiednim uszczelnieniu go3. Ekipy do ocieplenia styropian + tynk.4. Do kostki brukowej. Czy możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eledant 22.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Polecam brygadę zdunów.Szybko,sprawnie i czysto postawili mi piec kaflowy.Wykonują także kominki.Opolszczyzna.Zakład zduński Andrzej Mrugała Ligota Pruszkowska tel.4648634. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 23.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Polecam brygadę zdunów.Szybko,sprawnie i czysto postawili mi piec kaflowy. Wykonują także kominki.Opolszczyzna.Zakład zduński Andrzej Mrugała Ligota Pruszkowska tel.4648634. To jest lista dotycząca wykonawców z okolic Trójmiasta. Zatem trudno, by ktoś z Pomorskego zatrudniał zduna z Opolszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 24.06.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Znowu kryptoreklama ?czesław22 -post z 19 marca br i e-p-o post z 15 czerwca br. Czesław22 ma tylko jeden post i od razu na białą listę ,a numer telefonu e-p-o i do wykonawców ogrodzeń jest ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzemian 25.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kogo polecilibyście do wykonania drzwi drewnianych zewnętrznych i wewnętrznych w myśl mojej ulubionej zasady "dobra jakość za rozsądną cenę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts