OlafŁukasz 27.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jeśli kogoś interesują tynki cementowe, godny polecenia Pan Marcin 515 837 421. Potwierdzam. Chodziłem w sumie kilka godzin z 2m łatą po ścianach i po suficie i znalazłem tylko 2 drobne miejsca do lekkiego zeszlifowania. Mam nadzieję, że za kilka m-cy nic dziwnego nie wyjdzie więc póki co polecam jego i ekipę. Jedyne co musieli u mnie poprawiać to kąty proste. tam kładą z reguły więcej materiału i sie robi kąt rozwarty. Ale po moich sprawdzeniach zdrapali co trzeba bez problemu. Ponadto lubie ekipy kulturalne w kontakcie i czyste - tak jak ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kogo polecilibyście do wykonania drzwi drewnianych zewnętrznych i wewnętrznych w myśl mojej ulubionej zasady "dobra jakość za rozsądną cenę"? Jesli chodzi o drzwi wewnetrzne to moge polecic http://www.ronkowski.gda.pl Bralismy od nich drzwi i sa rewelacyjne. NIestety byly robione na zamowienie nawet nie maja takich w swoim katalogu wiec trwalo to troche,ale warto bylo. Co do zewnetrrznych to nie wiem,czy maja w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam. Tym razem chciałbym polecić Firmę DESTO z Rumi. Kończyli u mnie kotłownie i uważam, że jak najbardziej zasługują na to , aby polecić ich na forum. Szybko i bezproblemowo i co najważniejsze bez ściemniania. Nawet pozamiatali po sobie i po ich pracy było czyściej niż przed. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 30.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Polecam tynkarzy z Lubkowa (pow.Puck) Lukasz Mischke.Ceny rozsądne ,a jakość ich prac bardzo dobra,szczegolnie tynki wewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.kierz 01.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wykończenia wewnętrzne - płyty g-k, cekolowanie. Szybko, niedrogo, konkretnie: Zdzisław Rybajn tel. 0503-983-601 Polecam. Mały-czy masz inny namiar na tego pana? Umówiłem sie z tym panem na plyty g-k,ma wejść za ok.10 dni a tel. ma wyłaczony.Może zgubił telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wykończenia wewnętrzne - płyty g-k, cekolowanie. Szybko, niedrogo, konkretnie: Zdzisław Rybajn tel. 0503-983-601 Polecam. Mały-czy masz inny namiar na tego pana? Umówiłem sie z tym panem na plyty g-k,ma wejść za ok.10 dni a tel. ma wyłaczony.Może zgubił telefon? Jutro na spokojnie dryndnę do niego lub podjadę (oczywiście jak zdążę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam. Tym razem chciałbym polecić Firmę DESTO z Rumi. Kończyli u mnie kotłownie i uważam, że jak najbardziej zasługują na to , aby polecić ich na forum. Szybko i bezproblemowo i co najważniejsze bez ściemniania. Nawet pozamiatali po sobie i po ich pracy było czyściej niż przed. Pozdrawiam A dziękuję - milo nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wykończenia wewnętrzne - płyty g-k, cekolowanie. Szybko, niedrogo, konkretnie: Zdzisław Rybajn tel. 0503-983-601 Polecam. Mały-czy masz inny namiar na tego pana? Umówiłem sie z tym panem na plyty g-k,ma wejść za ok.10 dni a tel. ma wyłaczony.Może zgubił telefon? Jutro na spokojnie dryndnę do niego lub podjadę (oczywiście jak zdążę). Własnie rozmawiałem - telefon ma włączony, a połączeń żadnych nie było. Może błąd w wybieraniu numeru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wykończenia wewnętrzne - płyty g-k, cekolowanie. Szybko, niedrogo, konkretnie: Zdzisław Rybajn tel. 0503-983-601 Polecam. Mały-czy masz inny namiar na tego pana? Umówiłem sie z tym panem na plyty g-k,ma wejść za ok.10 dni a tel. ma wyłaczony.Może zgubił telefon? Jutro na spokojnie dryndnę do niego lub podjadę (oczywiście jak zdążę). Własnie rozmawiałem - telefon ma włączony, a połączeń żadnych nie było. Może błąd w wybieraniu numeru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomosiek 08.07.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 szukam dobrej ekipy na wykonanie posadzek w okolicach Tczewa, macie może jakiegos solidnego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 08.07.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A ja bardzo polecam firmę Zet-Bud , www: http://zet-bud.pl/. Własnie skończyli nam budowę domu do stany surowego zamkniętego - także konstrukcja dachu. Jestesmy zadowoleni - chłopaki bardzo pracowite, uczciwe i słowne. Pracują z głową i nie trzeba trzy razy powtarzać, ani pokazywać palcem. Na budowie porządek. Na jesień mają nam robić jeszcze ocieplenie i elewację - to napiszą jak poszło. Robią jeszcze wykończeniówkę ,ale na ten temat nie mam jeszcze zdania - może pochwalę później. Naprawdę polecam, jakby co to mogę przesłać kilka fotek z budowy na maila. Muszę dodać małą korektę. Nadal godni polecenia, ale jednak pilnować!!!! PO jakimś czasie wyszły niewielkie sprawy - i dobrze, że nie mieli zapłaconego wszystkiego - to przyjechali i poprawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia101 09.07.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Szukam fachowca, który zajmuje się robienirm drewnianych balkonów, możecie kogoś polecić? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 11.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam wszystkich budujących z 3city i okolic. Budowę domu mam już na szczęście za sobą, teraz ogród itp. bardziej przyjemne prace. Postanowiłem, że choć zwykle tego nie robię, muszę na tym forum kogoś pochwalić. Jest to ekipa od ogrodzeń, bram, balustrad itd. Zrobili mi super ogrodzenie za super przystępną cenę. Najfajniejsze jest to, ze ogrodzenie zaprojektowali według moich preferencji a później jeszcze lepiej wykonali. Dodam, że cena jest o tyle atrakcyjna ze wszystko wykonuja w mniejszej miejscowości a do Trójmiasta przyjeżdzaja na montaż. W Gdyni maja swojego człowieka, który jeździ na pomiary. Specjalizują się w nowoczesnych wzorach, ja taki tez wybrałem. Jeśli ktoś bedzie zainteresowany, moge przesłać zdjęcie mojego nowiutkiego ogrodzenia. Ich strona to http://www.ogrodzonka.pl Powinni zmienic zdjecia na stronie WWW, bo tylko odstraszaja. Te ogrodzenia wygladaja koszmarnie (jakby niedokonczone, czegos brakuje) a te balustrady to moze i do firmy czy biura by sie nadawaly, ale nie do przytulnego domu... Straszne! Natomiast szczerze polecam czlowieka, ktory wykonuje wiele prac (glownie wykonczeniowka: podbitka, tynki, elewacje, kostka brukowa): Sylwester Wilczewski, 501 467 551. Przede wszystkim slowny i terminowy. Prace wykonane bdb. Przed wyplata pieniedzy jeszcze sprawdza jakosc prac (bo ma kilka ekip od roznych zadan). Ja szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrawek nieba 16.07.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Polecam Firmę Usługi Budowlane"BUD-MASZK" Pan Mariusz Maszk tel. 510-110-748, Nowa Ameryka 51, 83-323 Kamienica Szlachecka. Jestem bardzo zadowolony,postawił mi stan surowy budynku bardzo profesjonalnie.Firma buduje solidnie i terminowo. Bardzo czysto, godny polecenia. Pierwszorzędny fachowiec i przyzwoicie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania... 17.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam, szukam ekipy do cekolowania, dom w okolicach Przywidza (pow gdański) liczę na Waszą pomoc i opinie pzdr Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.07.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No i mam nastepnych - Sylwek 0518-565-206 - u mnie robili okładzinę elewacyjną - "kamień polny" ale ten prefabrykat. Szybko, konkretnie i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofGdynia 19.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Własnie zakończyłem stan surowy otwarty mojej "Agnieszki IIC", która przez spaprany projekt nie jest łatwa do wykonania. Ale p. Marcin Rzeppa (600-822-527) i jego ekipa poradzili sobie z zadaniem doskonale. Przede wszystkim potrafią czytać plany budowalane, myślą przed i w trakcie roboty, doradzają i konsultują, a przede wszystkim - UWAGA - NIE PIJĄ! Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 22.07.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Mam kolejną ekipę do polecenia . Chłopaki zajmują sie ociepleniami zewnętrznymi ze strukturą, a więc usługa kompleksowa. Ekipa jest sprawna, mila i radzi sobie ze wszystkimi "wpadkami' poprzedników. U mnie mieli do obrobienia 2 wykusze, w tym jeden ze sporym błędem (różnica kątów), grill na tarasie, kolumny i resztę - standard. Wyszło bardzo fajnie , a kolumny otrzymały dodatkową ozdobę (według pomysłu Piotra). Tam, gdzie wymagała tego sytuacja - chłopaki wymieniłi styropian na fundamencie (nawalanka pierwszej ekipy budowlańców). Trzeba było przed właściwym rozpoczęciem prac ocieplic sufit na zadaszonym tarasie - bez problemu, pracowac w sobotę -tez się dało. W sumie jestem bardzo zadowolona z uzyskanych efektów i sympatycznej współpracy. Piotr tel. 506 78 40 61 - szczerze polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radeush 23.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witajcie, Czy macie kogoś godnego polecenia, który byłby w stanie zająć się odnowieniem balkonu (4m2, tynk/farba, gres, balustrada) Najlepiej z terenu Pruszcza Gdańskiego lub ościennych miejscowości. Z góry (czyt. z balkonu) wielkie dzięki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 26.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam,szukam hurtowni z okolic 3miasta w której mozna kupic drzwi Pol-skone za przystepna cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts