kolohaus 15.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 witam ja moge polecic swoich brukarzy z rumi sa nie tani nie drodzy materiał pomagaja załatwic z rabatami daja gwarancje na swoje usługi z ktorych nie musze korzystac robili mi ogrodzenie tarasy i podjazd i jestem zadowolony teren mam cienszki bo na glinie ale fachowcy sobie poradzili zrobili mi warstwy z geowuklina i jest ok garaco polecam pan miotk 792 58 98 44 rumia pozdrowienia dla wszystkich już pisałam o tym Panu na wątku Trójmiejskim, więc w razie czego wklejam linka: http://forum.muratordom.pl/post2810995.htm?highlight=#2810995. A kolohaus jakoś dziwnie monotematyczny jest na forum. Wszystkie maile dotyczą polecania brukarzy... No cóż, może klientów im zabrakło i szukają reklamy witam nie wiem dlaczego sie pani ,pan uczepiła tych fachowców no i mnie jak pisze ze warto ich polecić to jest moje zdanie a poza tym przecież u pani nic nie wykonywali tylko jakiś Cybulski to niech pani,pan jedzie po tym Cybulskim.nie można sie wypowiadać o kimś jak sie nie widziało jego pracy ja ich polecam z czystym sumieniem i moi znajomi tez .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 16.09.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam wszystkich. Od czerwca budujemy parterówkę w Glinczu. Z czystym sumieniem mogę polecić wspomnianego już Andrzeja Kasprowicza od posadzek. Zadowoleni jesteśmy również z usług pracowni KL Projekt z Żukowa, która adaptowała nam projekt, załatwiała wszystkie formalności aż do uzyskania pozwolenia na budowę , a także przyłącze wodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 16.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 witam ja moge polecic swoich brukarzy z rumi sa nie tani nie drodzy materiał pomagaja załatwic z rabatami daja gwarancje na swoje usługi z ktorych nie musze korzystac robili mi ogrodzenie tarasy i podjazd i jestem zadowolony teren mam cienszki bo na glinie ale fachowcy sobie poradzili zrobili mi warstwy z geowuklina i jest ok garaco polecam pan miotk 792 58 98 44 rumia pozdrowienia dla wszystkich już pisałam o tym Panu na wątku Trójmiejskim, więc w razie czego wklejam linka: http://forum.muratordom.pl/post2810995.htm?highlight=#2810995. A kolohaus jakoś dziwnie monotematyczny jest na forum. Wszystkie maile dotyczą polecania brukarzy... No cóż, może klientów im zabrakło i szukają reklamy witam nie wiem dlaczego sie pani ,pan uczepiła tych fachowców no i mnie jak pisze ze warto ich polecić to jest moje zdanie a poza tym przecież u pani nic nie wykonywali tylko jakiś Cybulski to niech pani,pan jedzie po tym Cybulskim.nie można sie wypowiadać o kimś jak sie nie widziało jego pracy ja ich polecam z czystym sumieniem i moi znajomi tez .pozdrawiam Aż z ciekawości zajrzałam na forum, bo dostałam od kolohausa prywatną wiadomości analogiczną jak powyżej i zastanawiałam się czy znowu reklamuje na forum swoją(?) firmę. Ja moją opinię podtrzymuję - ekipa polecana przez kolohausa wystawiła mnie do wiatru i w zamian podesłali mi najgorszą ekipę na mojej budowie. Pracy ekipy nie oceniam, bo nie znam, ale podejście do klienta mogę ocenić i zdecydowanie nie jest to ocena pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plus1 18.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czy ktoś może ma doświadczenie ? Zdecydował się na ten system i może się podzielić uwagami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosak 21.09.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 szukam solidnej, słownej ekipy do postawienia SSO od stanu "0" w miejscowości Dębogórze k. Gdyni (parter + użytkowe poddasze ok. 200 m2).[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofGdynia 21.09.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 szukam solidnej, słownej ekipy do postawienia SSO od stanu "0" w miejscowości Dębogórze k. Gdyni (parter + użytkowe poddasze ok. 200 m2). [email protected] Polecam ekipę Marcina Rzeppy (600-822-527). Więcej podam na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spacja7 23.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Poszukuje osoby/ekipy, ktora zrobi projekt i przylacze wodne do dzialki od hydrantu w Kielnie k/Gdyni. Czy mozecie kogos polecic?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Poszukuje osoby/ekipy, ktora zrobi projekt i przylacze wodne do dzialki od hydrantu w Kielnie k/Gdyni. Czy mozecie kogos polecic? Pozdrawiam. Jeśli podlega to pod Glincz to pytaj bezpośrednio u nich - niestety mają monopol na wykonanie tych przyłączy...inne firmy słyszą krótki tekst : "my tego i tak nie odbierzemy". Więc szkoda Twoich nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 23.09.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Poszukuje osoby/ekipy, ktora zrobi projekt i przylacze wodne do dzialki od hydrantu w Kielnie k/Gdyni. Czy mozecie kogos polecic? Pozdrawiam. Jeśli podlega to pod Glincz to pytaj bezpośrednio u nich - niestety mają monopol na wykonanie tych przyłączy...inne firmy słyszą krótki tekst : "my tego i tak nie odbierzemy". Więc szkoda Twoich nerwów. Zgadza sie, tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 23.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam,poszukuje ekipy do wykonania ogrodzenia 25m i wylewki w garazu okolo 40m2. Bojano k/ChwaszczynaDziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 24.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam, poszukuje ekipy do wykonania ogrodzenia 25m i wylewki w garazu okolo 40m2. Bojano k/Chwaszczyna Dziekuje i pozdrawiam Podaj proszę kilka więce informacji dot. ogrodzenia - z czego ma być wykonane, to może coś poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 24.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 postaram sie wieczorem podeslac zdjecie, chodzi o front dzialki i przygotowanie fundamentu pod dalsza budowle. plot ma byc wykonany z bloczkow betonowych i nastepnie otynkowany podobnie jak dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 24.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam, poszukuje ekipy do wykonania ogrodzenia 25m i wylewki w garazu okolo 40m2. Bojano k/Chwaszczyna Dziekuje i pozdrawiam Podaj proszę kilka więce informacji dot. ogrodzenia - z czego ma być wykonane, to może coś poradzę. postaram sie wieczorem podeslac zdjecie, chodzi o front dzialki i przygotowanie fundamentu pod dalsza budowle. plot ma byc wykonany z bloczkow betonowych i nastepnie otynkowany podobnie jak dom. Ewentualnie klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spacja7 25.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jeśli podlega to pod Glincz to pytaj bezpośrednio u nich - niestety mają monopol na wykonanie tych przyłączy...inne firmy słyszą krótki tekst : "my tego i tak nie odbierzemy". Więc szkoda Twoich nerwów. Zgadza sie, tak jest. Kielno nalezy do gm. Szemud a Glincz to gm. Zukowo. Czy u mnie tez jakas firma ma monopol i gdzie moge sie tego dowiedziec kto wykona mi takie przylacze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 25.09.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Polecam moją ekipę od dachu - więźba + pokrycie.Solidnie, rzetelnie, mają myślę dobre ceny, doradzą, nie naciągają. NJ-Dach - 509218042. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 28.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jeśli ktoś zdecydował się na tynki tradycyjne to z czystym sumieniem mogę polecić Pana Andrzeja (...) Pierwszy post i od razu autoreklama... jak to ktoś napisał: forum muratora - nie dla idiotów Warto sprawdzić posty innych forumowiczów, a nie osądzać piszącego . U mnie pan Andrzej Krencki też robił tynki, polecałam go jakoś wczesną wiosną . Już mieszkam i dalej jestem zadowolona ! A pan Andrzej wkrótce zaczyna pracę na budowie naszego bliskiego znajomego i zarazem sąsiada . Czasem pierwszy wpis bywa też kolejną pochwałą, kolejnego zadowolonego Inwestora. Po moim wpisie niektórzy skorzystali i też pochwalili . Pan Andrzej Krencki tel. 603-943-925. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 28.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam wszystkich. Od czerwca budujemy parterówkę w Glinczu. Z czystym sumieniem mogę polecić wspomnianego już Andrzeja Kasprowicza od posadzek. Zadowoleni jesteśmy również z usług pracowni KL Projekt z Żukowa, która adaptowała nam projekt, załatwiała wszystkie formalności aż do uzyskania pozwolenia na budowę , a także przyłącze wodne. KL projekt z Żukowa - jak najbardziej! Ja już zaczynam mieszkać w domku, nad którym pracowali : adaptacje, i przyłącza oraz wszystkie "papierki". Polecam ich niezmiennie wszystkim moim budującym znajomym i forumowiczom z okolic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna krzysztof 29.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam.Skończyłem san surowy,więc na białą listę trafiają : cieśla Janusz Baranowski tel.503473009 i jego ekipa-dach koperta 4 lukarny ,250m2,konstrukcja, deskowanie i papa zrobiony w 9 dni bez najmiejszych zastrzeżeń.Kierownika budowy i projektanta Marcina Jagielskiego tel.502083190 konkretny kierownik i konstruktor-przyjeżdza sam na budowę nie tylko na ważne jej etapy,sprawdza czy wszystko jest ok,żadnej fuszerki nie przepuści-Polecam!!!Tartak Tadpol-Tadeusz Bojke tel.605276100-konkurencyjne ceny,deski i więzba pierwsza klasa. My również jesteśmy super zadowoleni z cieśli Janusza Baranowskiego super ekipa precyzja , fachowość. budowanie staje sie czystą przyjemnoscia gdy wchodzi taka ekipa.Polecamy ich z czystym supmieniem . Oni od nas i naszych najblizszych sąsiadów dostaja najwysza punktację z mozliwych za zrobienie u nas dachu. Bardzo im za to dziękujemy naprawdę było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 29.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jeśli ktoś zdecydował się na tynki tradycyjne to z czystym sumieniem mogę polecić Pana Andrzeja (...) Pierwszy post i od razu autoreklama... jak to ktoś napisał: forum muratora - nie dla idiotów Warto sprawdzić posty innych forumowiczów, a nie osądzać piszącego . U mnie pan Andrzej Krencki też robił tynki, polecałam go jakoś wczesną wiosną . Już mieszkam i dalej jestem zadowolona ! A pan Andrzej wkrótce zaczyna pracę na budowie naszego bliskiego znajomego i zarazem sąsiada . Czasem pierwszy wpis bywa też kolejną pochwałą, kolejnego zadowolonego Inwestora. Po moim wpisie niektórzy skorzystali i też pochwalili . Pan Andrzej Krencki tel. 603-943-925. Święta prawda. Skorzystaliśmy, chwalimy i jesteśmy zadowoleni Równiutko, dokładnie, solidnie:p.Andrzej Krencki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 30.09.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 poszukuję osoby która zajmuje się montażem stopni drewnianych na schody betonowe.Wiecie kto może zając się dopasowaniem, docięciem i montażem drewna na schody...będę wdzięczna za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts