magdazaba 18.05.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Polecam ekipę od wylewek: tel. 660 343 974 - robili u nas tylko wylewki, tynki robiła inna ekipa (też równo na ścianie ale nie słowni z terminani). Za to wylewki super - wszystko maszynowe, równe. Robota zrobiona czysto i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzik12 19.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 WITAM Mam ekipę stolarzy godną Polecenia zrobili u mnie piękne dębowe drzwi, według rysunku z salonu prestige ( nawet ładniejsze) warto nadmienić że w prestigu te same drzwi kosztują prawie 4000 a ja zapłaciłem za moje 1600,co do wykonania 0 zastrzeżeń do tego wszystko bez problemu sprawnie i w terminie. !!Pan Marek robił u mnie również kuchnie też 0 zastrzeżeń.A najważniejsze że po rozliczeniu , po moim jednym telefonie ( zapomniałem o listwie ) zjawił się od razu i dokończył temat.Jestem naprawde zadowolony, solidnie profesjonalnie i w ludzkich pieniądzach pzdr. radzik Pan MAREK0 607 377 899p.s. firma nazywa się MARKUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 19.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Znaleźliśmy szambo NIE z Radomia (czytałam, że jakieś firmy z Radomia nie sprawdzają się- patrz czarna lista) i taniej nam wyszło podaje namiary tel.502 283 962, miejscowość Solnica, ale dowożą w okolice Trójmiasta bez problemu. Zamówienie zrealizowane w ciągu kilku dni, trzeba tylko przygotować wykop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy53 19.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Potrzebuje fachowców do montażu siłowników bram skrzydłowych. Czy ktoś może mi polecić? Pilne. Z góry dziękuję. Edytowane 19 Maja 2010 przez jerzy53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 22.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy do ocieplenia domu wraz ze strukturą z okolic Redy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika78 23.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Jeśli ktoś szuka solidnej ekipy na stan surowy to naprawde z czystym sercem moge polecić ekipe pana Jurka Zakrzewskiego (Cygana), która u mnie buduje, właściwie już kończą, cała budowa zajeła im 1,5 miesiąca, wszystko równiutko i zgodnie ze sztuką budolaną. Ekipa ta już wielokrotnie była polecana na tym forum. Jeśli ktoś chce zobaczyć ich prace to zapraszam do mojego dziennika http://forum.muratordom.pl/blog.php?79848 Ekipa budowlana - Jurek Zakrzewski 607 226 455 Ceśli też moge polecić, więźbe kładli w 2,5 dnia, też bardzo solidnie, Cieśle - Piotr Szmajtka 507 335 324 Edytowane 26 Maja 2010 przez nika78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 25.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Jeśli ktoś szuka solidnej ekipy na stan surowy to naprawde z czystym sercem moge polecić ekipe pana Jurka Zakrzewskiego (Cygana), która u mnie buduje, właściwie już kończą, cała budowa zajeła im 1,5 miesiąca, wszystko równiutko i zgodnie ze sztuką budolaną. Ekipa ta już wielokrotnie była polecana na tym forum. Jeśli ktoś chce zobaczyć ich prace to zapraszam do mojego dziennika http://forum.muratordom.pl/blog.php?79848 Ceśli też moge polecić, więźbe kładli w 2,5 dnia, też bardzo solidnie, jeśli ktoś będzie zainteresowany to podam potem nr tel, bo dziś go nie mam przy sobie Witam Mam pytanie, może doś źć bezpośrednie ,ale czy można wiedziec ile Pan Zakrzewski zażyczył za swoja pracę? Bo właśnie jestem na etapie szukania ekipy i porównywania cen wię ctaka informacja była by dla mnie cenna:) Pozdrawaiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 08.06.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Gdyby kogoś "nawiedził" rój pszczół (tak jak mnie w ostatni weekend) i straż pożarna go "oleje" to polecam pszczelarza z Łęgowa który przygarnie pszczoły: 501-154-563. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmaxer 18.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Poszukuje dekarza, ale takiego z doswiadczeniem i myslacego - do naprawy usterki dachu (woda gdzies po folii leci przez dachowki i scieka po scianie - trzeba znalezc gdzie przecieka...) - gm. Kolbudy, Jankowo Gdanskie. Macie kogos godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adip123 20.06.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Wszelkie prace budowlane - Stanisław Szyca 604890459, żałuję, że spotkałem go dopiero na koniec budowy, pierwszorzędny fachowiec i przede wszystkim - myśli na budowie !!! Faktycznie dobry fachowiec, także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolbudzian 21.06.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ze swojej strony bardzo polecam: Hurtownia artykułów budowlanych DUET - mieści się w Bąkowie po drodze do Kolbud (w miejscu byłego PGR, brama na tych 2 ostrych zakrętach ) - ( 58 ) 682 15 10) ostatnio kupowałem tam kostkę brukową w rewelacyjnej cenie, ale mają pełny asortyment z narzędziami włącznie. Warto się potargować. Ekipa budowlana - Wilczewskibud, Sylwester Wilczewski - 501 467 551; robili u mnie podbitkę, ale ztcw. to zajmują się różnymi pracami (właściciel ma kilka ekip od różnych zadań). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 23.06.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam Poszukuję solidnego wykonawcy do zabudowy kuchni w Redzie.Z góry dzięjkuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 23.06.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ekipa budowlana - Wilczewskibud, Sylwester Wilczewski - 501 467 551; robili u mnie podbitkę, ale ztcw. to zajmują się różnymi pracami (właściciel ma kilka ekip od różnych zadań). ten pan akurat buduje dom mojej siostry (kompleksowo od zera, obecnie na etapie elewacji) - jak narazie slyszalem same pochwaly a wrecz zachwyty druga ekipa robi jej remont starego domu i tez bez zastrzezen bylem, widzialem, wzialem namiary, bo niedlugo chce cos zrobic z kominami (ciekna), wiec pewnie bede mogl wystawic cenzurke podparta osobistym doswiadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bauer311 24.06.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja z kolei polecam usługi pana Michała Malinowskiego z Gdańska Osowej (opisywanego już na forum). Pan Michał buduje mi dom w Kaczkach - stan surowy otwarty. Ceny bardzo przystępne, a przy tym pracowitość i uczciwość, co dziś jest rzadkością. Zawsze służy pomocną radą, jak obniżyć koszty budowy (bez pogorszenia jakości) co ma w dzisiejszych czasach niewątpliwe znaczenie. Fachowiec z niego pierwsza liga!!! Telefon do p. Michała 601 338 477, a chętnych do obejrzenia jego pracy zapraszam do Kaczek k. Trąbek Wielkich (mój nr 504 507 061) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 24.06.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wiatm, Poszukuję solidnego wykonawcy instalacji sanitarnych i kanalizacyjnych. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 25.06.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam, We wtorek byłem w firmie Aquatic z Lublewa i rozmawiałem z panem Tomkiem (nazwiska nie pamiętam) ale nr. 510-158-102, ma mi przygotować ofertę na całe wod-kan, ogrzewanie, kaloryfery i piec. Powiem cie tylko że facet konkretny tylko boję się wysokości wyceny, jak tylko ją dostanę to dam znać. A może ktoś poleci mi okna, szukałem i widzę że polecają firmę z Gdańska Optimus. Może ktoś polecić kogoś nie drogiego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 26.06.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Wszelkie prace hydrauliczno-kanalizacyjne, CO. Waldemar SKRZYPKOWSKI. 782 494 005. Ktoś go rekomendował na forum i ja potwierdzam jego kompetencje, oraz profesjonalizm. Młody chlopak, ale z dużą wiedzą i zaangazowaniem. Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 28.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, We wtorek byłem w firmie Aquatic z Lublewa i rozmawiałem z panem Tomkiem (nazwiska nie pamiętam) ale nr. 510-158-102, ma mi przygotować ofertę na całe wod-kan, ogrzewanie, kaloryfery i piec. Powiem cie tylko że facet konkretny tylko boję się wysokości wyceny, jak tylko ją dostanę to dam znać. A może ktoś poleci mi okna, szukałem i widzę że polecają firmę z Gdańska Optimus. Może ktoś polecić kogoś nie drogiego? Pozdrawiam. To sie zgadza Pan Tomek to konkretny facet. Robil wycene dla moich rodzicow , wszyscy byli bardzo zadowoleni , od razu po naszym telefonie pojechal na budowe zrobil pomiary a na drugi dzien mielismy dokladna wycene . Weglug mnie ceny przystepne . A co do okien to ja bede brala z MegaBud - Rumia . Wyslalam zapytania do wielu firm ale ta byla w miare z przystepnymi cenami , mila obsluga no i jest polecana na bialej liscie . powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 29.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 To sie zgadza Pan Tomek to konkretny facet. Robil wycene dla moich rodzicow , wszyscy byli bardzo zadowoleni , od razu po naszym telefonie pojechal na budowe zrobil pomiary a na drugi dzien mielismy dokladna wycene . Weglug mnie ceny przystepne . A co do okien to ja bede brala z MegaBud - Rumia . Wyslalam zapytania do wielu firm ale ta byla w miare z przystepnymi cenami , mila obsluga no i jest polecana na bialej liscie . powodzenia Witam aprilka 1000, Wczoraj dostałem ofertę od Pana Tomka z Aquatic, i powiem Ci że mam jeszcze jedną od znajomego mojego ojca, rozmawiałem też z Panem Jackiem ( też polecany ) ale do dzisiaj ( od 21 czerwca ) nie dostałem wyceny a jak do niego wczoraj dzwoniłem to cyt. przecież się nie rozdwoję, hmmmmmm ..... wrrrrrr!!! Składając wszystko w całość to powiem że znajomy mojego ojca tańszy o 1 600zł od Aquatic ale tam mam za to umowę z gwarancją i fakturę no i całość rozmów wygląda konkretniej. Jeszcze w tym tygodniu umówiłem się ze znajomym aby zobaczyć jego kotłownię ( oni właśnie tam kończą ) i podejmę decyzję. Co do okien, to możesz mi powiedzieć, czy rozmawiałaś tam z kimś konkretnym w MagaBud? Daj znać, jak możesz. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 29.06.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 W MegaBud mozesz poprosic Pana Grzegorza , swietnie doradzi i tez konkretny facet,szefem jest ( o ile dobrze pamietam) Pan Michal , jedna forumowiczka tez bardzo zachwalala jego.a co do Aquatic , to tak jak mowisz , czasem lepiej zaplacic a miec gwarancje , robota bedzie dobrze i solidnie zrobiona . A takie nie mile potraktowanie jakie Cie spotkalo .........................hmm tak to juz jest ale jego wina bo bezpowrotnie stracil klienta !!!Ja kiedys uslyszalam od architekta ze nie chce sie mu tyle razy rysowac ( a narysowal jeden raz ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts