daro31ie 06.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 z chęcią pochwalę się sprawdzoną na własnej skórze ekipą budowlaną witka szredera z kiełpina. Zajmują się przede wszystkim stawianiem stanu surowego domów. Mają w swojej ofercie więcej ale piszę tylko o tym co mi robili. Mi postawili dom wraz więźbą. Później jeszcze ich wziąłem do tynków cementowo-wapiennych. Wszystko terminowo. (wręcz szybciej niż zakładałem) płaciłem za każdy skończony etap. (wcześniej spisany i omówione co kiedy i za ile) dokładni i solidni a do tego atrakcyjni cenowo. Z tego co wiem robią na terenie całego województwa pomorskiego. Telefon do pana witolda tel. 502 094 042 (możecie powiedzieć że poleca michał z chwaszczyna) http://www.mur-dom.pl pozdrawiam michał autoreklama!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78michal 06.01.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 autoreklama!!!!!!!!!!!!! Nie autoreklama bo ja nie buduję domów. Mi Pan Witek Szreder zbudował dom więc go polecam. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 07.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witam,poszukuję hydraulika i elektryka. Budowa Kolbudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 08.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam, poszukuję hydraulika i elektryka. Budowa Kolbudy. Witaj, Kilka dni temu polecałem tj. MIXSYSTEM Kowale i Aquatic Lublewo. W razie potrzeby daj znać namiary prześlę na priv. Pozdrawiam PS. A może ktoś poleci dekarza. Pojawiają się zacieki przy kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika78 08.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 (edytowane) WitamPonownie moge kogoś polecić, miałam problem z kuchnią, ceny, które mi proponowano były kosmiczne w okleinie pcv, więc o drewnie nawet nie marzyłam, i nagle na mojej drodze pojawił się ów Pan, robił mi schody, (też piękne i nie drogie - dąb w cenie buku) zaproponował wykonanie kuchni w fornirze taniej niż u innych pcv, zgodziłam się - i nie żałuje!!!, Pan Marcin okazał się bardziej artystą stolarzem:) wraz z projektantem panem Danielem stworzył u mnie cudo, które wszyscy podziwiajątu link do tejrze kuchni:) http://forum.muratordom.pl/entry.php?111982-dziś-skończyli-stolarze Pan Marcin stolarz (jest z Elbląga, ale pracuje też na terenie całego pomorskiego)Nr tel: 606 150 433 Edytowane 9 Stycznia 2011 przez nika78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika78 08.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 polecić chciałam jeszcze pana od kominków, bardzo rzetelnie podchodzi do pracy, jeśli chcesz mieć niebanalny kominek to do Pana Mirka. Nie uznaje kominków obłożonych karton gipsem, ma być solidnie, przyniesie Ci tony książek, z ilustracjami - masz wybrać swój styl, a on Ci go wykona za rozsądne pieniądze (naprawde rozsądne!) linkdo kominka: http://forum.muratordom.pl/entry.php?111759-obudowany-kominek Pan Mirek Rychert: 697 975 506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 08.01.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam Ponownie moge kogoś polecić, miałam problem z kuchnią, ceny, które mi proponowano były kosmiczne w okleinie pcv, więc o drewnie nawet nie marzyłam, i nagle na mojej drodze pojawił się ów Pan, robił mi schody, (też piękne i nie drogie - dąb w cenie buku) zaproponował wykonanie kuchni w fornirze taniej niż u innych pcv, zgodziłam się - i nie żałuje!!!, Pan Marcin okazał się bardziej artystą stolarzem:) wraz z projektantem panem Danielem stworzył u mnie códo, które wszyscy podziwiają tu link do tejrze kuchni:) Witaj, http://forum.muratordom.pl/entry.php?111982-dziś-skończyli-stolarze Pan Marcin stolarz (jest z Elbląga, ale pracuje też na terenie całego pomorskiego) Nr tel: 606 150 433 Witaj, Super kuchnia!!!!! Możesz zdradzić, ile to kosztowało? Właśnie zacżąłem się rozglądać za kuchnią Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika78 08.01.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 wojtek_bud odpowiedziałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 09.01.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witaj, Kilka dni temu polecałem tj. MIXSYSTEM Kowale i Aquatic Lublewo. W razie potrzeby daj znać namiary prześlę na priv. Pozdrawiam PS. A może ktoś poleci dekarza. Pojawiają się zacieki przy kominie Mixsystem jest firmą specjalizującą się w alarmach i zabezpieczeniach, czy nie będzie ona za droga do zwykłej instalacji elektrycznej?, czy ktoś jeszcze współpracował z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flatronka 09.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 wojtek_bud odpowiedziałam na priv kuchnia super możesz mi wysłać na jej cenę priv dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 09.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam, poszukuję hydraulika i elektryka. Budowa Kolbudy. Elektryka polecalem - Czesław Stencel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Paweł F. 10.01.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Witamy, ku naszemu zadowoleniu możemy podzielić się z Wami samymi pozytywnymi doświadczeniami związanymi z firmą Aquatic z Lublewa. Świat wody. Kwiecień A. 83-050 Lublewo Gdańskie, Bukowa 8 woj. Pomorskie, pow. Gdański, gm. Kolbudy Branża: Ogrzewanie - Projektowanie, Instalacja, Serwis Tel.: 58 691 70 11 Firma robiła nam kompleksową obsługę w zakresie ogrzewania i hydrauliki wraz z projektem. Nasz dom powstał w niecałe 3 miesiące, po pół roku się wprowadzaliśmy i między innymi dzięki Panu Tomkowi z Aquatica było to możliwe. Tylko z nimi w trakcie realizacji nie było problemów, wyprzedzali nasze potrzeby, wszystko było dopięte na ostatni guzik. My nie musieliśmy pilnować niczego, grafiki były ustalane wewnętrznie, a do nas tylko w odpowiednim czasie zjeżdżały ekipy specjalistów. Zakres był duży odkurzacz centralny, ogrzewanie podłogowe, grzejniki, piec gazowy,rekuperacja, zmiękczanie wody, kominek z płaszczem wodnym, wszystkie instalacje w łazienkach etc... Bardzo profesjonalne podejście i ogrom doświadczenia, dały pozytywne efekty!!!! to był nasz numer 1 następnie firma której polecać już nie trzeba MEGABUD Rumia http://www.megabud.pl/ terminowo, profesjonalnie. Podczas montażu Panowie uwijali się jak mróweczki, nie został po nich ani jeden papierek. Mieliśmy dużo powierzchni oszklonych , a mimo to wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Pan Zenek od wylewek 501 238 055, baaardzo profesjonalna firma, natomiast człowiek tak ludzki, że aż miło było przyjechać w weekend na budowę Super podejście! Robota wykonana rewelacyjnie, czysto i terminowo. Stan surowy zamknięty wykonywała nam firma http://profibud.com/ Adam Kozerski. Również z czystym sumieniem polecamy, szybko i efektywnie. Adam jest osobą utalentowaną i doświadczonym fachowcem. Konstrukcja dachu dzięki niemu może przetrwać wojnę nigdzie w okolicy nie powstał tak piękny i solidny dach, nawet tartak z którego zamawialiśmy drewno był pod wrażeniem. Dzięki Adamowi mamy duży, dobrze zbudowany bezpieczny dom. Następnie polecamy firmę wykończeniową Ireneusz Duszyński 600 48 35 37 zakres: zabudowy stałe, ścianki g-k, montaż kuchni, łazienki glazurnictwo, podświetlane półki i inne cuda, podłogi gresowe w całym domu, malowanie, cekolowanie. I wszystkie inne mniejsze ale niezwykle ważne elementy wpływające na całokształt i efekt. Pan Ryszard i firma Admar z Pierwoszyna 506 676 380 u nas kładli podłogi drewniane, lita deska. U teściów cyklinowanie parkietów. Ekspresowo i co najważniejsze BARDZO czysto, praktycznie nie mieliśmy co sprzątać jak Panowie szli do domu. Serdecznie polecamy. i na koniec Pan Michał Hawłasewicz 600 288 265, który przywiózł nam ręcznie robiony piękny stół bilardowy, cieszymy się nim co wieczór. Stoły są jego rodzinnym interesem od prawie 10 lat, robi jest z niezwykłą pasją co widać Dobra Polska robota. Niestety reszty fachowców, od ocieplenia, tynków nie możemy polecić za to wszystkich których szerzej opisaliśmy pozdrawiamy serdecznie z ul.Księżycowej Hania i Paweł Edytowane 10 Stycznia 2011 przez Hania i Paweł F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 13.01.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam,wielkimi krokami zblizaja sie tynki(cementowo-wapienne),przegladam forum ale nie ma zbytnio aktualnych poleceń Prosze o jakies namiary na dobrych tynkarzy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 13.01.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Moim hydraulikiem jest pan Kaszub robił podłączenia i odbiory tel.691-410-753 może wam się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 13.01.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam,wielkimi krokami zblizaja sie tynki(cementowo-wapienne),przegladam forum ale nie ma zbytnio aktualnych poleceń Prosze o jakies namiary na dobrych tynkarzy.Pozdrawiam I nikt nie moze nikogo polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.01.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 mogę polecić naszego tynkarza, z małym ale...chyba miał za dużo zleceń jak robił u nas i nie przyłożył się jak trzeba.U sąsiadów parę miesięcy wcześniej zrobił przepiękne tynki.Nasze też są zadowalające, jednak widać , że się spieszyli . Jednej rzeczy tylko nie dopilnowałamMianowicie tego, aby murłatę schowali pod tynkiem. Nie wiedziałam wtedy, że tak można. Pan nam nie powiedział, mimo , że u sąsiadów właśnie tak zrobili. Mimo wszystko, mogę ich polecić, Pracowali sprawnie i zostawili po sobie porządek. Mieliśmy już zrobione posadzki i tak jak obiecali, nie zniszczyli ich. tynkiPan Berendt 502 561 186 Panów od posadzek też mogę polecić. Bardzo sprawna ekipa posadzki M. Serafin 601 831 484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cytrynka81 16.01.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam,Poszukuje bardzo dobrego i solidnego kafelkarza, okolice Pruszcza Gdańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam, Poszukuje bardzo dobrego i solidnego kafelkarza, okolice Pruszcza Gdańskiego. ja też i jeszcze kogoś do zamontowania kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cytrynka81 16.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 mam ogromna prosbe... czy mozna prosić o przeslanie fotek na priv ([email protected]) z koncowym efektem wykonania przez braci Gurskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga1003 16.01.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim Pana Sylwestra Modzelewskiego z Bolszewa. Wyremontował mi całe mieszkanie (kafelki, szpachlowanie, malowanie i panele podłogowe), wszystko wykonane bardzo profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona. Na miejscu pracy zawsze panował porządek, konkurencyjny cenowo. Konkretny, a do tego miły i sympatyczny. Tel 0 791 801 448 Szczerze Go polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts