anikap 10.05.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam , szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych. Czy możecie polecić kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 10.05.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U mnie aktualnie robia tradycyjne tynki-firma Kazimierz WICKI,jak na razie jestem zadowolony ale zobaczymy jak zakoncza(mysle ze w piatek) wtedy bede mogl wystawic ocene:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 10.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Wicki polecam!Tynki i posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 10.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Macie kogoś sprawdzonego do odkurzacza centralnego? Pan Pawel. Dobral wszystko i dal dobra cene. Dziala bez problemu. 0501 034 156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 11.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 do poddasza znajdzie sie ktos?jakos brak ciagle odpowiedzi-hmmm moze nie ma dobrych fachowcow od zabudowy i ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido888 11.05.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów!Czy mógłby mi ktoś polecić fachowca który by zaprojektował i wykonał instalacje co i cwu z piecem na paliwo stałe (piec z podajnikiem)? Edytowane 11 Maja 2011 przez fido888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 11.05.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Poszukuję fachowca do wykonania ogrodzenia oraz dobrego i sprawdzonego fachowca do ułożenia ok 100 m. kostki brukowej w RedzieZ gory dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMKAA 16.05.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Jeżeli ktoś chce telefon, to podam na privie. poszukuje dobrego fachowca... czy dostanę nr tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMKAA 16.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 witam. Poszukuje dobrego fachowca, ktory mi wyceni i zrobi balkon-taras murowany za uczciwe pieniądze... Czy macie kogos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plus1 16.05.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dzień dobry Poszukuję kogoś kto wykona ułożenie kostki brukowej oraz ogrodzenie, okolice Żukowa - Przodkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 19.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Wita. Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania stanu zero na płycie fundamentowej w Borkowie Łostowickim. Czy ktoś wykonywał taką płytę i jest zadowolony? Zależy mi na kimś kto może się pochwalić dotychczasowymi realizacjami, bo takich jest mało za to każdy to gawędziarz co snuje opowieści z mchu i paproci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RemonciaŻ 20.05.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam, czy ktoś może polecić sprawdzonego architekta/buiro projektowe, które wykonaloby projekt indywidualny gruntownej przebudowy domu z lat 80 ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 24.05.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 WItam czy ktos zna dobra i tania ekipe do zrobienia plotu 100m podmurowka + slupki +siatka 1.5m pokryta PVC , prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 24.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Z fachowców z którymi do tej pory miałem przyjemność (choć nie zawsze) na pewno mogę szczerze polecić człowieka instytucje,którego nic nie jest w stanie zaskoczyć pomimo natłoku pracy zawsze z uśmiechem na ustach ,człowiek który nie umie chodzić (wszędzie biega!) P.Jacek Szymichowski Budowa stany surowe.Służy zawsze radą i doświadczeniem.Lubi swoją pracę(to rzadkość).Pomimo skończonych prac kilka razy jeszcze do mnie dojeżdzał bo żona wymyślała jakieś "ulepszenia-przeróbki" choć takie dłubanie jest mało opłacalne zawsze przyjeżdzał i cierpliwie słuchał sugestii co do przeróbek. Jeżeli chcesz aby twój dom służył tobie ale i twoim dzieciom,chcesz aby wszystko było wykonane dokładnie i starannie,jeżeli nie masz pojęcia o budowie to dzwoń do P. J.Szymichowskiego. Przypominam że namiar zdobyłem między innymi z białej listy. Niedowiarków zapraszam na moją budowę. a można telefon do tego Pana ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 25.05.2011 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Też polecam Jacka Szymichowskiego.U mnie wykonał cały stan surowy zamknięty.tel. 506 051 021Co do tynków to polecam Krynckiego tel. 603 943 925 - wszystko równo i gładko. Okna pozostawione czyste, podłogi wysprzątane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 28.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 a można telefon do tego Pana ???? tel. 506 051 021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bob 29.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 do poddasza znajdzie sie ktos?jakos brak ciagle odpowiedzi-hmmm moze nie ma dobrych fachowcow od zabudowy i ocieplenia? Do ocieplenia i zabudowy jak najbardziej bracia Gurscy z Kościerzyny Arek 880675181, Wojtek 783903130. Bardzo wysoka jakość pracy, duża kultura tych panów, z czystym sumieniem mogę ich polecić do poddasza i nie tylko. U mnie robili prawie całą wykończeniówkę: poddasze (bardzo dobrze technicznie i estetycznie wykonane), gładzie w całym domu, zabudowa kominka (super wyszło),zabudowa tv, struktury dekoracyjne no i jeszcze prawie wszystkie kafle po tym jak mnie kafelkarz z polecenia w trakcie robienia jednej łazienki olał. Panów Gurskich z resztą znalazłem na tej liście we wcześniejszych wątkach. Pozdrawiam Krzysiek w razie pytań [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 08.06.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Poszukuję fachowca do wykonania ogrodzenia oraz dobrego i sprawdzonego fachowca do ułożenia ok 100 m. kostki brukowej w Redzie Z gory dziękuję za pomoc. Jeżeli aktualne polecam nasze usługi. Wolny termin koniec sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animurka 14.06.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Poszukuję ekipy do wykonania ogrodzenia z klinkieru - może macie kogoś kto się sprawdził PILNE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 15.06.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam Polecam : Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce) Dach : Więźba: Tartak Roszkowski - Głaźnica dobre drewno i przygotowanie - 676-12-56 Materiały : Firma Matelbud z Gdyni dobra obsługa i ceny umiarkowane ja kupowałem dachowke Rupceramika RUBIN 13 kolor Tekowy 58 667 42 42 Wykonanie : Staszek Kleina - Sierakowice wykonanie dachu perfekcyjne a szybkosc wykonania niczym formuła 1 - duzo osób odwedzających nas chwali bardzo dach wiec coś musi w tym być wiem ze ekipa jest bardzo zarobiona i ma zajęte terminy ale można zapytać 607-631-348 lub Syn 601-674-927 JAk znajde dorzuce jeszcze ekipe od tynkow gipsowych i goscia o kafli pozdrawiam na narazie tyle. PROSZĘ POWOŁYWAĆ SIĘ TELEFONICZNIE NA TOMEK KOLECZKOWO Czy jest możliwośc przesłania zdjęc kuchni na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts