Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wita. Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania stanu zero na płycie fundamentowej w Borkowie Łostowickim. Czy ktoś wykonywał taką płytę i jest zadowolony? Zależy mi na kimś kto może się pochwalić dotychczasowymi realizacjami, bo takich jest mało za to każdy to gawędziarz co snuje opowieści z mchu i paproci.

Z fachowców z którymi do tej pory miałem przyjemność (choć nie zawsze) na pewno mogę szczerze polecić człowieka instytucje,którego nic nie jest w stanie zaskoczyć pomimo natłoku pracy zawsze z uśmiechem na ustach ,człowiek który nie umie chodzić (wszędzie biega!)

P.Jacek Szymichowski

Budowa stany surowe.Służy zawsze radą i doświadczeniem.Lubi swoją pracę(to rzadkość).Pomimo skończonych prac kilka razy jeszcze do mnie dojeżdzał bo żona wymyślała jakieś "ulepszenia-przeróbki" choć takie dłubanie jest mało opłacalne zawsze przyjeżdzał i cierpliwie słuchał sugestii co do przeróbek.

Jeżeli chcesz aby twój dom służył tobie ale i twoim dzieciom,chcesz aby wszystko było wykonane dokładnie i starannie,jeżeli nie masz pojęcia o budowie to dzwoń do P. J.Szymichowskiego.

Przypominam że namiar zdobyłem między innymi z białej listy.

Niedowiarków zapraszam na moją budowę.

a można telefon do tego Pana ????

do poddasza znajdzie sie ktos?jakos brak ciagle odpowiedzi-hmmm moze nie ma dobrych fachowcow od zabudowy i ocieplenia?

Do ocieplenia i zabudowy jak najbardziej bracia Gurscy z Kościerzyny

Arek 880675181, Wojtek 783903130. Bardzo wysoka jakość pracy, duża kultura tych panów, z czystym sumieniem mogę ich polecić do poddasza i nie tylko.

U mnie robili prawie całą wykończeniówkę: poddasze (bardzo dobrze technicznie i estetycznie wykonane), gładzie w całym domu, zabudowa kominka (super wyszło),zabudowa tv, struktury dekoracyjne no i jeszcze prawie wszystkie kafle po tym jak mnie kafelkarz z polecenia w trakcie robienia jednej łazienki olał.

Panów Gurskich z resztą znalazłem na tej liście we wcześniejszych wątkach.

Pozdrawiam

Krzysiek

w razie pytań [email protected]

• 2 weeks później...
Witam Polecam :

Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce)

Dach :

Więźba: Tartak Roszkowski - Głaźnica dobre drewno i przygotowanie - 676-12-56

Materiały : Firma Matelbud z Gdyni dobra obsługa i ceny umiarkowane ja kupowałem dachowke Rupceramika RUBIN 13 kolor Tekowy 58 667 42 42

Wykonanie : Staszek Kleina - Sierakowice wykonanie dachu perfekcyjne a szybkosc wykonania niczym formuła 1 - duzo osób odwedzających nas chwali bardzo dach wiec coś musi w tym być wiem ze ekipa jest bardzo zarobiona i ma zajęte terminy ale można zapytać 607-631-348 lub Syn 601-674-927

JAk znajde dorzuce jeszcze ekipe od tynkow gipsowych i goscia o kafli pozdrawiam na narazie tyle.

PROSZĘ POWOŁYWAĆ SIĘ TELEFONICZNIE NA TOMEK KOLECZKOWO

Czy jest możliwośc przesłania zdjęc kuchni na priv