Bombel69 27.06.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 WitamPoszukuję solidnej i niedrogiej ekipy do budowy stanu zero. Działka w okolicach TczewaDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cytrynka81 30.06.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam Poszukuję solidnej i niedrogiej ekipy do budowy stanu zero. Działka w okolicach Tczewa Dzięki ZBH "BOMAR" Tczew Paweł Woźny tel. 665 765 089 Biuro: ul. Wąska 50 83-110 Tczew czynne od 8-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cytrynka81 30.06.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam, poszukuje solidnej ekipy która przyjdzie i zrobi: podwieszane sufity oraz półeczki z GK. Budowa w okolicach Pruszcza Gd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiarobusia 30.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 CześćJaką polecacie firmę do zakupu dachówki cementowej i wykonania dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 03.07.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja mogę z czystym sumieniem polecić http://www.keda-rumia.pl i zakup dachóweczki Euronit w dobrej cenie u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 06.07.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Najlepsza cene dostalem w http://www.ambit.gda.pl maja tez wlasne lub polecane ekipy. Jestem zadowolony. Na obecnym etapie moge z czystym sumieniem polecic:- elektryka: Adam Bujak http://www.voltelektryk.pl/ 501-70-60-60 bardzo przystepny cenowo, myslacy, pomagajacy rozwiazac problemy, a najfajnijsze jest to, ze elektryke zna na pamiec i w pzrypadku pozniejszych szkod przez ekipy budowlane wystarczyl telefon aby wszystko rozwiazac.- wykonczeniowka: niestety musiałem wykasować kontakt, początki były obiecujące, koniec to już porażka. - ogrod: http://www.pracowniasztukiogrodowej.pl Nie polecam - wrecz ostrzegam przed:-Leszek Weiner - usługi instalacyjne.... robil wod-kan oraz gaz. Schrzanil wszystko. Dokladnie wszystko-http://www.profesjonal24.com.pl robili wylewki. Porazka. Niestety. Edytowane 8 Września 2011 przez Dżarecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibaba13 07.07.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam!Poszukuję solidnego fachowca/firmy do wykonania balustrad ze stali nierdzewnej za rozsądne pieniądze.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala_i_lukasz 08.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam Wszystkich Forumowiczów, A więc przyszedł czas aby pochwalić się postępami na budowie. Niestety nie wszystko ( z tego co zrobiliśmy ) wyszło w 100% tak jak zakładaliśmy ale dzisiaj wspomnę tylko o tych ekipach których z czystym sumieniem mogę polecić, zresztą kolejne ekipy były z tego forum. 1. Tynki p.WICKI 693-379-089. Szybko i sprawnie.2. Posadzki9 p. JANDUŁA 609-256-153. jw. Szybko i sprawnie.3. Ogrzewwanie, zbiornik szamba, kominek: AQUATIC Lublewo 58 347-94-07 , http://www.aquatic24.pl , ( kontakt p.Łukasz ) -- jw. Szybko i sprawnie -- bardzo dużo doradził, zna się na tym co robi.4. Elektryka, alarm - MIXSYSTEM -- p. JERZY CISZEK 58 556-43-20 http://www.mixsystem.pl , jw. szybko i sprawnie -- 100% profesjonalnie! Świetne rady! Raz jeszcze BARDZO POLECAM W/W!!!! W tej chwili troszkę odpoczywamy ale rozglądamy się za ekipą wykończeniową. Jesteśmy po rozmowach z firmą z forum ( na razie nie pisze nazwy) ale mają troszkę odległe terminy tj. wrzesień dopiero. Może ktoś z was drodzy forumowicze poleci kogoś sprawdzonego???? Przydałby się też ktoś od ogrodzeń. Myślimy o kamieniu połączonym z kutą stalą. Z góry dziękujemy za podpowiedzi. Ala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 11.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Pomocy szukam kierownika budowy z uprawnieniami do odbioru instalacji elektrycznej i lub wod-bud,do wpisu do dziennika budowy_Wejherowo wymaga-prosze o pilna pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagawe 12.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Polecam balustrady stalowe firma Osamet tel. 506-738-254 - tanio i bardzo ładnieoraz ekipa do elewacji 501-601-314 - czysto sprawnie i efekt bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dermotek 12.07.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Witam serdecznie, Poszukuje godnej zaufania firmy budowlanej w okolicach Pruszcza Gdanskiego ktora wybuduje domek od a do z bez mojego nadzoru - niestety mieszkam daleko Czy jest to mozliwe? Znajomi mowia ze nie, ze trzeba byc na miejscu przynajmniej raz w tygodniu! Ale coz zrobic kiedy nie mam takiej mozliwosci!? Prosze o pomoc i porade czy takie firmy istnieja... Pozdrawiam Dermotek. Edytowane 12 Lipca 2011 przez dermotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikka 15.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam!Szukałam na białej liście speców od tarasu drewnianego, ale jakoś słabo mi idzie - nikogo nie znalazłam:( Mam do ułożenia 40 m kw tarasu drewnianego, szukam dostawcy deski tarasowej modrzewiowej lub egzotycznej (z naciskiem na modrzewiową, bo jednak tańsza) z Trójmiasta i okolic. No i także szukam kogoś do zrobienia tarasu (mam już wylane betonowe słupki, trzeba wkręcić kotwy i przymocować deski). Czy kogoś polecacie? Anikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikka 15.07.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam,polecam swojego architekta - zaprojektował nam całościową przebudowę i rozbudowę poniemieckiego segmentu z lat 20. - w sumie dobudowywaliśmy prawie drugie tyle. Ze starego segmentu zostały tylko 3 ściany, i to nie całe;) Reszta, łącznie ze stropami, instalacjami itp. - wszystko nowe. Wiele czasu spędziliśmy na dyskusjach, ale teraz okazuje się, że wszystko wyszło idealnie. Dom jest niesamowicie funkcjonalny, wszystko jest tam, gdzie należy, mieszka sie komfortowo. To na pewno w dużym stopniu zasługa naszego architekta. Co ważne - współpracuje z architekt-konstruktor, która oceniała wytrzymałość poszczególnych starych elementów naszego domu. To ważne przy przebudowie. Architekt nazywa się Marcin Karczewski 606717151. Polecam:)PozdrawiamAnikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 18.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam, szukam architekta wnetrz, mozecie polecic kogos dobrego? pozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam Polecam : Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce) Prosze o przesłanie zdjęć na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukigol2001 18.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Szukam sprawnej i szybkiej ekipy, a tak na prawdę dobrego majstra-murarza do postawienia stanu surowego w rejonie Dziemian.Chciałbym to zrobić systemem gospodarczym, ale myślałem znaleźć dobrego fachowca a samemu przemianować się na pomocnika. Jeśli ktoś miałby namiary na kogoś takiego to będę wdzięczny.Mały domek 5,8x8,9 na działce rekreacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siivaa 18.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam serdecznie:)) Pilnie poszukuję elektryka z uprawnieniami na adaptację projektu instalacji(Kartuzy wymagają tego od Kwietnia)elektryków jest mnóstwo,ale mało kto ma takie uprawnienia:(( poszukuję z okolic Przodkowa lub gdziekolwiek:) Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cytrynka81 25.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam, szukam ekipy do zabudowy kominka, mozecie polecic kogos dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedziak20 25.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Witam:)Poszukuję zbiornika betonowego 10m3 na szambo.Czy moga Państwo polecić konkretna firmę.Przekopałem internet ale doszukac sie nie mogę.Wiem tylko,że szamba z Lnisk nie polecają.Cena i podejście do klienta a także jakośćProsze o pomoc:)Buduję się w okolicy Kartuz Edytowane 25 Lipca 2011 przez miedziak20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 28.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam wszystkich! Budowa zakończona, a ja wciąż nie pochwaliłam najlepszej ekipy: BRACIA GURSCY: Wojtek i Arek, tel. 783-903-130 - wykończenia (wnętrz, nie klienta ) - zabudowy z płyt G-K - ocieplanie dachu - obróbka okien - malowanie - tapetowanie - listwy - układanie podłóg - zabudowy kominka - stiuki i inne efekty - różne inne - do dogadania się Najlepsza ekipa na budowie (choć inne też były niezłe) - cenowo plasują się w strefie średniej, ale oferują najwyższą jakość wykonania. Jeśli w czymś nie czują się mocni - nie podejmują się i radzą poszukać innego fachowca. Za swoją pracę biorą pełną odpowiedzialność. Dostarczali też materiał z hurtowni o b. dobrych cenach (sprawdziłam kilkanaście innych i zdecydowałam się na ich - z Kościerzyny - przynajmniej nie miałam na głowie dostaw), a to, czego nie wykorzystali- zostało zwrócone. Terminowi i kulturalnii!! Dokładni i drobiazgowi - prowadzili mnie czasem "za rękę", pytali o wie szczegółów, jaki efekt końcowy chcę uzyskać. Sprzątają po sobie na błysk! DBAJĄ O PIENIĄDZE INWESTORA!!! Zawsze przedstawiali mi różne warianty wykonania: od zwykłych po zgodne z ostatnimi trendami (z szacunkiem ceny) wraz z argumentami za i przeciw. czasem warto było coś dołożyć (np. namówili mnie na docieplenie dachu na strychu, czego wcześniej nie planowałam, a teraz nie żałuję i jestem wdzięczna). Wciąż się doszkalają z różnych technik. I nigdy nie usłyszałam "Tego się nie da..." POLECAM wszystkim, bo naprawdę są warci każdej złotówki Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts