Harimex 11.11.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Współpracujemy z paroma ekipami, które specjalizują się w wykańczaniu wnętrz - zwłaszcza łazienek - sprawdzeni fachowcy, pracują z najlepszymi architektami. Jeśli ktoś nie chce ryzykować z wykonawcą, to zapraszam na PW, podam kontakty do wolnych ekip remontowych lub stolarzy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maborosi 15.11.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Bylo juz kilku fachowcow ogladac problemy z woda w piwnicy w moim domu, nasiąkająca ścianą i problemem z wentyalcja. Każdy ma inną koncepcje. Dodatkowo każdy zajmuje się czymś innym - jeden hydroizolacja, drugi drenażem, trzeci wentylacją. Potrzebuję kogoś kto zna się kompleksowo i może zajać się problemem z podsiąkaniem mojego starego domu. Czy możecie poratować? pzdr serdecznieMagdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 16.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Poszukuje ekipy, ktora bedzie wykonczac nasz dom - Turze,kolo Tczewa - kafle, podwieszane sufity, podlogi etc. oraz firmy od elewacji - elewacja na wiosne. Jesli ktos moze polecic jakas firme bede wdzieczna. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 17.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Kiedys juz polecalem bracia sikorscy tel 692450753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramein 21.11.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam, czy możecie polecić jakąś ekipę murarską do budowy domu w Grzybnie koło Kartuz? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMMA 22.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 POLECAM stolarza, Pana Romana tel 600240791 świetny fachowiec od drzwi i schodów drewnianych. 100% zadowolenia z wykonanej pracy, wszystko na czas i zgodnie z ustaleniami. Sami zobaczcie na stronie http://www.drewnianeschody.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 24.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 POLECAM stolarza, Pana Romana tel 600240791 świetny fachowiec od drzwi i schodów drewnianych. 100% zadowolenia z wykonanej pracy, wszystko na czas i zgodnie z ustaleniami. Sami zobaczcie na stronie http://www.drewnianeschody.net A mozesz wkleic co u Ciebie robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hekko 27.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Czy ktoś z was korzystał z usług firmy projektowej p. ziętek z wejherowa? Czy znajdują się na białej liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romero13 28.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Czy ktoś z was korzystał z usług firmy projektowej p. ziętek z wejherowa? Czy znajdują się na białej liście? Ja miałem przyjemność koszystać z usług tej pani,zajęła się adaptacją projektu oraz działki,zaprojektowała wjazd i reprezentowała nas w urzędzie.Ogólnie wszystko w porządku. Posiadam parę innych solidnych osób z moich okolic i niedługo zamieszczę listę tylko najpierw uporam się z zebraniem wszystkiego do kupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 29.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Przewertowałem cały net w poszukiwaniu fachowców od wykończeniówki. Ponad 20 razy powtórzylo się nazwisko braci Gurskich - panowie Wojtek 783 903 130 i Arek 880 675 181. Mailowałem do wielu osób, u których panowie pracowali. Rekomendacje bez zarzutu. Osobiśce obejrzałem u kilku inwestorów wykonane prace i zadecydowałem. Podjetej decyzji NIE ŻALUJĘ, nawet b. wymagająca moja żona "pieje" z zachwytu. Ekipa profesjonalna, konkretna, wyjątkowo pracowita i służąca radą.Materiał rozliczają przy kliencie wg zużycia, pozostałość (oryginały) do zwrotu. Dbają i rozumieją inwestora. Na kryzys nie narzekają, wszak dobry fachowiec zawsze ma wzięcie.Jakość i uczciwość to ich dewiza dzialania. Szczerze i hucznie polecam braci Gurskich. Panowie Wojtek 783 903 130 i Arek 880 675 181. Edytowane 29 Listopada 2011 przez Lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela i konrad 02.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Potwierdzamy wpisy zadowolonych inwestorów Dziś właśnie skończyli a zaczeliśmy 19.09.2011 dom ma 220m2 wiec jestesmy pełni uznania nie tylko dla czasu w jakim powstał nasz domek ale rowniez i moze przede wszystkim dla jakosci z jaka ekipa JARBUD wykonała swoją pracę. firma godna polecenia toteż z przyjemnością polecamy i podajemy namiar do właściciela Jarek Pranczk: 504 199 182 pozdrowienia Edytowane 2 Grudnia 2011 przez ela i konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 11.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam mogę polecić firmę ZET-BUD z Przodkowa pan Zelewski normalny fachowiec już polecany wcześniej tel 783-473-778 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 11.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam mogę polecić firmę ZET-BUD z Przodkowa pan Zelewski normalny fachowiec już polecany wcześniej tel 783-473-778 Witam, czy możecie polecić jakąś ekipę murarską do budowy domu w Grzybnie koło Kartuz? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokseb 12.12.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Tez moge polecic firme ZET-BUD chociaz dopiero postawili mi tylko parter, ale z robota ida ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 12.12.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ZET BUD też u mnie budował - już mieszkamy - firma godna polecenia! Chłopaki tak pracowali, że dom rósł w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrhin 13.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Jeśli ktoś szuka solidnego Biura Projektowego polecam ZIĘTEK & ZIĘTEK ul. Łęgowskiego 14 84-200 WejherowoT +48 58 672 52 01 M +48 501 487 134 http://www.zietekprojekty.pl [email protected] plusy: -tanio kolosalna różnica w porównaniu do konkurencji -szybko -możliwość zmian praktycznie wszystkich wiem co mówię bo mój projekt był przerabiany prawie cały za niewielką cenę - zmiany i adaptacja bezproblemowo zatwierdzona przez starostwo Wejherowo- a wiem że tam są "specyficzni" urzędnicy -co najważniejsze po zatwierdzeniu projektu i rozpoczęciu budowy trzeba było nanieść zmiany w projekcie (jak to pewnie często bywa) oczywiście ZIĘTEK & ZIĘTEK wykonał wszystko bez problemu ale co najważniejsze gratis lub za symboliczną złotówkę a wiem że inne biura za to kasują najbardziej Polecam bo można Tanio i Profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 14.12.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Też korzystaliśmy z usług pani Ziętek. Bardzo konkurencyjna cenowo, wszystko na czas - ja mam dobre wspomnienia, poleciłam ją moim sąsiadom i wszyscy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 14.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Poszukuje konstruktora oraz projektantow instalacji elektrycznej i wod-kan z trojmiasta i okolic - jesli ktos moze polecic solidnych i niedrogich bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duet9 16.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Witam my z naszych doświadczeń budowlanych śmiało możemy polecić:- tynki - p. Wicki- hydraulik - Sławomir Jalowski tel 503-945-469 bardzo dobra współpraca, solidny fachowiec /www.jalowski.eu/- okna - MEGABUD - wysoka klasa Edytowane 16 Grudnia 2011 przez duet9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgorzatagdańsk 17.12.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 SWitam! Osobom poszukujacym ekipy budowlanej polecam mocno Pana Jarka Pranczka 504 199 182 - firma Jarbud. Zdjął nam z głowy ogrom problemów.Samodzielny , pomysłowy, solidny,słowny, zaradny. Ekipa sprząta po sobie i nawet sąsiedzi dziwili się ,skad takich fachowców mamy - pracują od rana do zmierzchu. Robota w rękach im się pali. Myślę,że Pan Jarek podarował mi parę dni życia więcej - wbrew powszechej opinii- budowa stanu surowego otwartego nie dostarczyła mi zbędnego stresu spowodowanego problemami z budową. Nie wyobrazam sobie dalszych prac budowlanych bez jego asysty. Zdrowych i Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts