Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bylo juz kilku fachowcow ogladac problemy z woda w piwnicy w moim domu, nasiąkająca ścianą i problemem z wentyalcja. Każdy ma inną koncepcje. Dodatkowo każdy zajmuje się czymś innym - jeden hydroizolacja, drugi drenażem, trzeci wentylacją. Potrzebuję kogoś kto zna się kompleksowo i może zajać się problemem z podsiąkaniem mojego starego domu. Czy możecie poratować?

pzdr serdecznie

Magdalena

Czy ktoś z was korzystał z usług firmy projektowej p. ziętek z wejherowa? Czy znajdują się na białej liście?

Ja miałem przyjemność koszystać z usług tej pani,zajęła się adaptacją projektu oraz działki,zaprojektowała wjazd i reprezentowała nas w urzędzie.Ogólnie wszystko w porządku.

Posiadam parę innych solidnych osób z moich okolic i niedługo zamieszczę listę tylko najpierw uporam się z zebraniem wszystkiego do kupy:)

Przewertowałem cały net w poszukiwaniu fachowców od wykończeniówki.

Ponad 20 razy powtórzylo się nazwisko braci Gurskich - panowie Wojtek 783 903 130 i Arek 880 675 181.

Mailowałem do wielu osób, u których panowie pracowali. Rekomendacje bez zarzutu.

Osobiśce obejrzałem u kilku inwestorów wykonane prace i zadecydowałem.

Podjetej decyzji NIE ŻALUJĘ, nawet b. wymagająca moja żona "pieje" z zachwytu.

Ekipa profesjonalna, konkretna, wyjątkowo pracowita i służąca radą.

Materiał rozliczają przy kliencie wg zużycia, pozostałość (oryginały) do zwrotu.

Dbają i rozumieją inwestora. Na kryzys nie narzekają, wszak dobry fachowiec zawsze ma wzięcie.

Jakość i uczciwość to ich dewiza dzialania.

Szczerze i hucznie polecam braci Gurskich.

Panowie Wojtek 783 903 130 i Arek 880 675 181.

Edytowane przez Lasek

Potwierdzamy wpisy zadowolonych inwestorów :)

Dziś właśnie skończyli a zaczeliśmy 19.09.2011 dom ma 220m2 wiec jestesmy pełni uznania nie tylko dla czasu w jakim powstał nasz domek ale rowniez i moze przede wszystkim dla jakosci z jaka ekipa JARBUD wykonała swoją pracę. firma godna polecenia toteż z przyjemnością polecamy i podajemy namiar do właściciela Jarek Pranczk: 504 199 182

pozdrowienia

Edytowane przez ela i konrad

• 2 weeks później...

Jeśli ktoś szuka solidnego Biura Projektowego polecam ZIĘTEK & ZIĘTEK

ul. Łęgowskiego 14 84-200 Wejherowo

T +48 58 672 52 01 M +48 501 487 134 http://www.zietekprojekty.pl [email protected]

plusy: -tanio kolosalna różnica w porównaniu do konkurencji

-szybko

-możliwość zmian praktycznie wszystkich wiem co mówię bo mój projekt był przerabiany prawie cały za niewielką cenę

- zmiany i adaptacja bezproblemowo zatwierdzona przez starostwo Wejherowo- a wiem że tam są "specyficzni" urzędnicy

-co najważniejsze po zatwierdzeniu projektu i rozpoczęciu budowy trzeba było nanieść zmiany w projekcie (jak to pewnie często bywa)

oczywiście ZIĘTEK & ZIĘTEK wykonał wszystko bez problemu ale co najważniejsze gratis lub za symboliczną złotówkę a wiem że inne biura za to kasują

najbardziej

Polecam bo można Tanio i Profesjonalnie

Witam my z naszych doświadczeń budowlanych śmiało możemy polecić:

- tynki - p. Wicki

- hydraulik - Sławomir Jalowski tel 503-945-469 bardzo dobra współpraca, solidny fachowiec /www.jalowski.eu/

- okna - MEGABUD - wysoka klasa

Edytowane przez duet9

SWitam!

Osobom poszukujacym ekipy budowlanej polecam mocno Pana Jarka Pranczka 504 199 182 - firma Jarbud. Zdjął nam z głowy ogrom problemów.Samodzielny , pomysłowy, solidny,słowny, zaradny. Ekipa sprząta po sobie i nawet sąsiedzi dziwili się ,skad takich fachowców mamy - pracują od rana do zmierzchu. Robota w rękach im się pali.

Myślę,że Pan Jarek podarował mi parę dni życia więcej - wbrew powszechej opinii- budowa stanu surowego otwartego nie dostarczyła mi zbędnego stresu spowodowanego problemami z budową. Nie wyobrazam sobie dalszych prac budowlanych bez jego asysty.

Zdrowych i Wesołych Świąt.