Zam 10.04.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 To i ja podam swoje kontakty elektryk p. Jackowski 512-073-611, sprawdź , porównaj oferty a tu masz hydraulika 502-485-438 p. Chmielewski, koniecznie powiedz, że namiary masz od dekarza Chętnie skorzystałbym z usług Pana Jackowskiego. Masz może aktualny numer, bo ten przejął ktoś inny z jego firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zam 10.04.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 stan surowy Roman Rychert + brat i ekipa - 503032983 (konkurencyjne ceny) koparka Mariusz Bielicki z okolic Żukowa- 601709436 (poradził sobie z niezłym błockiem, na którym inny utknął, ziemię urodzajną też załatwi) dach Koramic L-15 - 516290102 (sprawnie, terminowo) elektryka Pan Jarek - 501790560 (doradził jak trzeba) elewacja Pan Irek Bastian - 503032983 (doradził, dokładny) wykończenie wnętrza Krzysztof - 502025306 (ma djęcia na http://www.dekris.republika.pl tzw. złota rączka, umie doradzić, b. dokładny) kuchnia na miarę Pan Jarek - 792240316 (nasz pomysł na meble przelał na obraz w komputerze i dokładnie zrealizował) kamień Kimar pro arte ul. Kartuska Pan Mięsikowski - 606206259 (cudeńka może sprowadzić) Polecam tylko tych, co do których nie mam zastrzeżeń, każdy z nich ma solidne doświadczenie. Czy ktoś jeszcze miał okazję korzystać z usług Pana Jarka od elektryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zam 10.04.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 (...) 4. Elektryka, instalacja antenowa, internet itp. - Pan Mateusz Meyer z okolic Luzina - tel. 511 109 112 - bardzo dobrze wykonana instalacja, ładnie opisana, dobry kontakt 5. Alarm - P. Sebastian z okolic Luzina - tel. 502 927 112 - komentarz jw.(...) Czy ktoś inny z Drogich Forumowiczów korzystał z usług Panów Meyera i Sebastiana? Dla pełnej jasności - nie posądzam o (auto)reklamę. Wolę się upewnić, czy nie jest to jednostkowa opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TeamDR 10.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 I się zaczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bardzo chcielibyśmy być na tak zaawansowanym etapie jak większość z Was - przynajmniej coś wiecie:)"Zieloni" startują od zera i oczywiście prośba do tych bardziej doświadczonych!Wiemy co ma być w naszym wymarzonym "gnieździe" i jak powinien wyglądać. Po przejrzeniu setek projektów mamy jeden "mniej więcej" wybrany, ale trzeba wprowadzić dużo zmian.Czy polecicie nam jakieś porządne biuro projektowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedzwiedz_pg 11.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Czy ktoś z Was może polecić jakąś firmę do montażu/projektu/doradztwa wentylacji mechanicznej z rekuperatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 11.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Czy ktoś z Was może polecić jakąś firmę do montażu/projektu/doradztwa wentylacji mechanicznej z rekuperatorem? Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Ventana 501 034 874 dobrze i terminowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.04.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Czy ktoś z Was może polecić jakąś firmę do montażu/projektu/doradztwa wentylacji mechanicznej z rekuperatorem? http://rekuperatory.gd.pl "APIS" Marek Masztalerz, kom: 501-178-569 Jako jedna z nielicznych firm z tej branży mi odpowiada ze względu na technologię układania rur oraz podejście do tej dość nietypowej instalacji w budownictwie mieszkaniowym. Z tego co widziałem i wiem to w okolicach Trójmiasta już u sporej ilości forumowiczów już założyli instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 12.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 O super. Właśnie zaczynam poszukiwania fachowców od rekuperacji. Ktoś jeszcze może poleci jakieś firmy I czy komuś może z Osowej EWFE zakładał rekuperację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hommar 13.04.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy mógłbym prosić szanownych kolegów/koleżanki o podanie jakiegoś aktualnego namiaru na dobrą firmę do wykonania elewacji - położenia tynków zewnętrznych. Z góry dzięki!! Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez hommar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animurka 13.04.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 My korzystaliśmy z Aircomfort Gdynia - braliśmy od nich również odkurzacz. Ogólnie mogę polecić ze względu na dobry kontakt i konkurencyjną cenę aczkolwiek sam projekt instalacji mógł być bardziej pomysłowo rozwiązany. Telefon bez problemu w necie bo ja mam tylko bezpośrednio do tego Pana co obsługiwał nasz montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 13.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam Moze ktos polecic ekipe od wykonania podmorowki i slupkow pod siatke, oraz wykonania plotu frontowego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 13.04.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Moge polecic super dekarza Piotr Ladach 603554317Solidnie, szybko, bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 18.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Proszę o namiary na sprawdzone ekipy do wykonania instalacji co ( piec ekogroszek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akces-duo 18.04.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A ja mogę polecić specjalistów od zadaszeń itp. www.akces.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikap 18.04.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no nie i znowu pierwszy post i już "polecam". .. Co tu się ostatnio dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moley 19.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Czy ktoś inny z Drogich Forumowiczów korzystał z usług Panów Meyera i Sebastiana? Dla pełnej jasności - nie posądzam o (auto)reklamę. Wolę się upewnić, czy nie jest to jednostkowa opinia. czesc, mateusz kładł nu mnie całą elektryke + alarm. Ja jestem zadowolony, solidna szybka robota. pozdrawiam, marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolao 19.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Poszukuje ekipy, ktora bedzie wykonczac nasz dom - Turze,kolo Tczewa - kafle, podwieszane sufity, podlogi etc. oraz firmy od elewacji - elewacja na wiosne. Jesli ktos moze polecic jakas firme bede wdzieczna. Beata Witaj Spartankaa Poszukujemy kafelkarza oraz stolarza, który wykonałby drewniane schody. Jesteśmy na etapie wykańczania domu (w Skowarczu). Czy masz może namiary na jakieś solidne ekipy z okolic Tczewa, Pszczółek lub Pruszcza??!!! Pozdr Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 20.04.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Witaj Spartankaa Poszukujemy kafelkarza oraz stolarza, który wykonałby drewniane schody. Jesteśmy na etapie wykańczania domu (w Skowarczu). Czy masz może namiary na jakieś solidne ekipy z okolic Tczewa, Pszczółek lub Pruszcza??!!! Pozdr Jola Kafelkarza sami nadal szukamy. Schody robil nam kolega ale jest zachodnipomorskiego.. Wczesniej bylismy w stolarni bardzo fajnej i te moge polecic. Napisz mi maila [email protected] i sie przypomnij to wysle namiary, bo nie mam przy sobie teraz. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek33 20.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam serdecznie wszystkich na forum.Bardzo wdzieczna bym byla Wszystkim,ktorzy dali by mi jakies namiary na sprawdzonych,solidnych i wywiazujacych sie ze swojej pracy stolarzy kuchennych.Pomozcie bo juz rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mika_77 20.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja z tych lepszych stolarzy od kuchni polecam: www. ikea.plŻaden ze znanych mi stolarzy nie dał mi 25-letniej gwarancji na swoją kuchnię, więc wybór był jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts