Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

To i ja podam swoje kontakty :D elektryk p. Jackowski 512-073-611, sprawdź , porównaj oferty

a tu masz hydraulika 502-485-438 p. Chmielewski, koniecznie powiedz, że namiary masz od dekarza :wink:

Chętnie skorzystałbym z usług Pana Jackowskiego. Masz może aktualny numer, bo ten przejął ktoś inny z jego firmy?

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stan surowy Roman Rychert + brat i ekipa - 503032983 (konkurencyjne ceny)

koparka Mariusz Bielicki z okolic Żukowa- 601709436 (poradził sobie z niezłym błockiem, na którym inny utknął, ziemię urodzajną też załatwi)

dach Koramic L-15 - 516290102 (sprawnie, terminowo)

elektryka Pan Jarek - 501790560 (doradził jak trzeba)

elewacja Pan Irek Bastian - 503032983 (doradził, dokładny)

wykończenie wnętrza Krzysztof - 502025306 (ma djęcia na http://www.dekris.republika.pl tzw. złota rączka, umie doradzić, b. dokładny)

kuchnia na miarę Pan Jarek - 792240316 (nasz pomysł na meble przelał na obraz w komputerze i dokładnie zrealizował)

kamień Kimar pro arte ul. Kartuska Pan Mięsikowski - 606206259 (cudeńka może sprowadzić)

Polecam tylko tych, co do których nie mam zastrzeżeń, każdy z nich ma solidne doświadczenie.

Czy ktoś jeszcze miał okazję korzystać z usług Pana Jarka od elektryki?

(...)

4. Elektryka, instalacja antenowa, internet itp. - Pan Mateusz Meyer z okolic Luzina - tel. 511 109 112 - bardzo dobrze wykonana instalacja, ładnie opisana, dobry kontakt

5. Alarm - P. Sebastian z okolic Luzina - tel. 502 927 112 - komentarz jw.(...)

Czy ktoś inny z Drogich Forumowiczów korzystał z usług Panów Meyera i Sebastiana? Dla pełnej jasności - nie posądzam o (auto)reklamę. Wolę się upewnić, czy nie jest to jednostkowa opinia.

Gość TeamDR

I się zaczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo chcielibyśmy być na tak zaawansowanym etapie jak większość z Was - przynajmniej coś wiecie:)

"Zieloni" startują od zera i oczywiście prośba do tych bardziej doświadczonych!

Wiemy co ma być w naszym wymarzonym "gnieździe" i jak powinien wyglądać. Po przejrzeniu setek projektów mamy jeden "mniej więcej" wybrany, ale trzeba wprowadzić dużo zmian.

Czy polecicie nam jakieś porządne biuro projektowe?

Czy ktoś z Was może polecić jakąś firmę do montażu/projektu/doradztwa wentylacji mechanicznej z rekuperatorem?

http://rekuperatory.gd.pl

"APIS" Marek Masztalerz, kom: 501-178-569

Jako jedna z nielicznych firm z tej branży mi odpowiada ze względu na technologię układania rur oraz podejście do tej dość nietypowej instalacji w budownictwie mieszkaniowym.

Z tego co widziałem i wiem to w okolicach Trójmiasta już u sporej ilości forumowiczów już założyli instalacje.

My korzystaliśmy z Aircomfort Gdynia - braliśmy od nich również odkurzacz. Ogólnie mogę polecić ze względu na dobry kontakt i konkurencyjną cenę aczkolwiek sam projekt instalacji mógł być bardziej pomysłowo rozwiązany. Telefon bez problemu w necie bo ja mam tylko bezpośrednio do tego Pana co obsługiwał nasz montaż.

Czy ktoś inny z Drogich Forumowiczów korzystał z usług Panów Meyera i Sebastiana? Dla pełnej jasności - nie posądzam o (auto)reklamę. Wolę się upewnić, czy nie jest to jednostkowa opinia.

czesc,

mateusz kładł nu mnie całą elektryke + alarm. Ja jestem zadowolony, solidna szybka robota.

pozdrawiam,

marek

Poszukuje ekipy, ktora bedzie wykonczac nasz dom - Turze,kolo Tczewa - kafle, podwieszane sufity, podlogi etc. oraz firmy od elewacji - elewacja na wiosne.

Jesli ktos moze polecic jakas firme bede wdzieczna.

Beata

Witaj Spartankaa

Poszukujemy kafelkarza oraz stolarza, który wykonałby drewniane schody.

Jesteśmy na etapie wykańczania domu (w Skowarczu).

Czy masz może namiary na jakieś solidne ekipy z okolic Tczewa, Pszczółek lub Pruszcza??!!!

Pozdr

Jola

Witaj Spartankaa

Poszukujemy kafelkarza oraz stolarza, który wykonałby drewniane schody.

Jesteśmy na etapie wykańczania domu (w Skowarczu).

Czy masz może namiary na jakieś solidne ekipy z okolic Tczewa, Pszczółek lub Pruszcza??!!!

Pozdr

Jola

Kafelkarza sami nadal szukamy. Schody robil nam kolega ale jest zachodnipomorskiego.. Wczesniej bylismy w stolarni bardzo fajnej i te moge polecic. Napisz mi maila [email protected] i sie przypomnij to wysle namiary, bo nie mam przy sobie teraz.

Edytowane przez Spartankaa