Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

Ktoś pytał o elewację SOLIDEX Janusza Mielewczyka 601 076 465, na tel innych wykonawców dość tanio. Jak zabrakło załatwili materiał w dobrej cenie. Chłopacy czyści i profesjonalni, zabezpieczenie okien czy płytki chodnikowej na 6. Na prawdę super.

Kuchnię również mamy z IKEA... i jesteśmy bardzo zadowoleni, pomijając cenę, która w efekcie końcowym wyniosła nas 1/3 ceny proponowanej przez stolarnie. A mamy okucia blum... i wyposażenie dodatkowe. Za to wszystko stolarnie każą sobie słono płacić. Jeżeli ma się wyobraźnię to nawet z kuchni IKEA można zmontować coś niepowtarzalnego. Niektórzy własnie z tego względu wybierają stolarza że niby projekt indywidualny coś zmieni. A potem chodzi się od domu do domu i widać gdzie jaki stolarz robił :D

Edytowane przez Hania i Paweł F.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowni forumowicze pomóżcie . Potrzebny malarz z Pruszcza Gdańskiego i okolicy do malowania całego domu wewnątrz . 10 pokoi w Pruszczu Gdańskim . Zależy mi na fachowcu który wykona zleconą pracę i nie zniszczy innych elementów domu . Zanim zacznie malować ściany to wpierw pozabezpiecza podłogi , sprzęty, poodkręca gniazda i kontakty , zdejmie żyrandole i kinkiety oraz grzejniki konwektorowe .

Szanowni forumowicze pomóżcie . Potrzebny malarz z Pruszcza Gdańskiego i okolicy do malowania całego domu wewnątrz . 10 pokoi w Pruszczu Gdańskim . Zależy mi na fachowcu który wykona zleconą pracę i nie zniszczy innych elementów domu . Zanim zacznie malować ściany to wpierw pozabezpiecza podłogi , sprzęty, poodkręca gniazda i kontakty , zdejmie żyrandole i kinkiety oraz grzejniki konwektorowe .

Priv:)

• 2 weeks później...

Witam serdecznie,

Czy możne ktos mi polecic osobe, ktora sprawnie i nie drogo otynkuje i wycekoluje mieszkanie w Gdansku? Niestety trafilam na pijaka i troche mnie juz zaczyna to wszystko irytowac i wnerwiac :/

p.s.

jaka jest cena za m2 tynkowania i cekolowania ze szlifowaniem?

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam spacja7

Witam

Jakiego polecicie architekta.

Budowa była by w gminie Żukowo

Dobrze by było żeby architekt doradził zmiany, oczywiście cena i solidność też jest bardzo ważna

Pozdrawiam

ecpiku

Na pewno NIE Panią Krystynę Stark z Żukowa - ani solidnie, ani szybko; Cieszę się, że nie dałem tej Pani dokończyć adaptacji naszego projektu.

Witam, Już od dłuższego czasu śledzę forum, ale nigdy nie było okazji do zalogowania, bardzo dużo ciekawych kontaktów uzyskałam od Was z czasem na pewno się nimi podzielę.

Teraz potrzebuje waszej pomocy, a mianowicie kafelkarza z okolic Żukowo, konkretny i solidny Taki który również robi obudowę z kafelek na wannę i szafki itp. takie różne bajery sobie wymyśliłam. Będę wdzięczna za wszelkie informacje

Witam wszystkich,

Domek ukonczony juz 1.5 roku temu i dopiero teraz zdecydowalismy sie na wykonanie elewacji. Czy ktos z forumowiczow moze polecic jakas naprawde sprawdzona ekpie do polozenia tynku zewn w Redzie.

Mamy traumatyczne wrecz doswiadzenia z nieslownymi oraz nierzetelnymi ekipami z naszej budowy takze jesli ktos z czystym sumieniem moglby polecic taka ekipe to bylabym bardzo wdzieczna. Z gory dziekuje i pozdrawiam

właśnie kończą u mnie elewację w Dębogórzu, wcześniej byli u sąsiada, jutro już prace wykończeniowe i czyszczenie, z elewacji jestem bardzo zadowolony. Firma p. Janusza z Wejherowa, inf. na priv

Witam wszystkich forumowiczów i życzę satysfakcjonującego wyboru wykonawców. My szczęśliwie od roku mieszkamy już w swoim domku i właśnie zabieramy się za najbliższe otoczenie. Po zakończeniu prac przez tynkarzy zamierzamy zmierzyć się z kostką brukową. Bardzo proszę o namiary na rzetelną i przystępną cenowo ekipę brukarską, najlepiej z okolic Gdynia-Wejherowo. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych mieszkańców pobliskich miejscowości :).

DLA SZUKAJĄCYCH DOBREJ SOLIDNEJ FIRMY BUDOWLANEJ POLECAM JAR-BUD JAROSŁAW PRANCZK z Gościcina. Firma w 100% godna polecenia w szczególności dla osób wymagających. Budowali nam dom od podstaw w miejscowości Strzebielino. Wszystko zgodnie z planem, efekt rewelacyjny. Prace przebiegły sprawnie i terminowo. Jakość warta zapłaconej ceny. Ekipa składa się z dobrych i solidnych fachowców. Szef firmy jest operatywną osobą z dużą wiedzą budowlaną, bardzo kontaktowy i pomocny. Gdyby w Polsce inne ekipy budowlane były choć w połowie tak dobre jak firma p. Jarka to budowa domu była by całkowicie bezstresowa. Taka właśnie była w naszym przypadku za co bardzo dziękujemy.

DLA SZUKAJĄCYCH DOBREJ SOLIDNEJ FIRMY BUDOWLANEJ POLECAM JAR-BUD JAROSŁAW PRANCZK z Gościcina. Firma w 100% godna polecenia w szczególności dla osób wymagających. Budowali nam dom od podstaw w miejscowości Strzebielino. Wszystko zgodnie z planem, efekt rewelacyjny. Prace przebiegły sprawnie i terminowo. Jakość warta zapłaconej ceny. Ekipa składa się z dobrych i solidnych fachowców. Szef firmy jest operatywną osobą z dużą wiedzą budowlaną, bardzo kontaktowy i pomocny. Gdyby w Polsce inne ekipy budowlane były choć w połowie tak dobre jak firma p. Jarka to budowa domu była by całkowicie bezstresowa. Taka właśnie była w naszym przypadku za co bardzo dziękujemy.

Pierwsze logowanie i wpis pochwalny. Szkoda gadać